Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@20:55:32 GMT

پیش بینی تولید ۲۰۰ هزار تن لیموشیرین در قیروکارزین

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۸۰۳۴

پیش بینی تولید ۲۰۰ هزار تن لیموشیرین در قیروکارزین

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت لیمو شیرین ۲۷۰ هزار تن محصول از باغ‌های این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف سراسر کشور شود.

مهدی همتی شنبه ۱۷ آبان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرستان قیروکارزین با سهم ۴۳ درصدی از تولید لیموشیرین کل کشور، رتبه نخست تولید در این محصول را دارد، افزود: برداشت این محصول از اوایل آبان ماه آغاز و تا اوایل اسفند ماه نیز ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به میانگین تولید ۴۹ تن لیمو شیرین در هر هکتار از باغ‌های قیروکارزین، افزود: سطح باغ‌های زیر کشت محصول لیمو شیرین در این شهرستان نزدیک به ۵۵۰۰ هکتار است. 

همتی با یادآوری اینکه کار برداشت لیمو شیرین به صورت دستی و در یک دوره بیش از چهار ماه به طول می‌انجامد، بیان کرد: در طول دوره مذکور پیش‌بینی می‌شود بیش از یک میلیون نفر روز نیروی کارگری در باغ‌های قیروکارزین مشغول به کار باشند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین با اشاره به اینکه سازگاری و تناسب آب، خاک و اقلیم قیروکارزین با درخت لیمو شیرین موجب شده محصول از کیفیت و تناژ تولید ممتازی برخوردار باشد، گفت: انواع رقم‌های لیمو شیرین مانند محلی، تو سرخ، زعفرانی و گلابی در باغ‌های قیروکارزین قابل یافت است.

به گفته وی؛ لیمو شیرین قیروکارزین مرغوب ترین محصول تولید کشور است که ضمن مصرف در بازار داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و برخی کشورهای اروپایی نیز صادر می‌شود. 

همتی با بیان اینکه هزینه تولید محصولات کشاورزی به واسطه افزایش قیمت نهاده‌های مورد نیاز و هزینه‌های کارگری افزایش چشمگیری داشته است، افزود: امیدواریم باغداران ضمن درجه بندی و بسته بندی محصول و یافتن بازارهای جدید، لیمو شیرین تولیدی را با قیمت عادلانه و اقتصادی به فروش برسانند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ليمو شيرين جهاد کشاورزی قیروکارزین خليج فارس آسياي ميانه لیمو شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۸۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آبفای هرمزگان، آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم با حضور ذوالفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان بررسی شد.

در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تأثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین کن چارک به شهرستان بستک مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تأمین آب شهرای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی زاده در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاه در حال احداث کهورستان را مطلوب عنوان کرد و گفت: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس وارد مدار بهره برداری خواهد شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه با سفر به شهرستان بستک از روند پروژه آبرسانی به شهرستان بستک بازدید کرد و گفت: این پروژه نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا را تأمین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود.

وی گفت: این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱,۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

مهدی زاده ادامه داد: نیاز آبی این شهرستان از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تأمین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

به گفته معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی یک ضرورت است که امیدواریم به سرعت تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، ۵ باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش بینی شده است.

وی افزود: برای تأمین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین کن با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در شبانه روز پیش بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان کرد که با تکمیل آب شیرین کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6089450

دیگر خبرها

  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح