Web Analytics Made Easy - Statcounter

“وبینار تخصصی روسای دانشگاه های منطقه آزاد کیش با روسای دانشگاه های عضو IAUP ” با حضور دکتر غلامحسین مظفري مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش ، دکتر محمد شریف ملک زاده رئیس منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه “IAUP برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما ، در این نشست خبری علاوه بر دکتر غلامحسین مظفري مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش ، دکتر محمد شریف ملک زاده رئیس منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه “IAUP” ،داريوش سليمي دستيار ويژه مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش در حوزه فناوري، دکتر کاخا شنگلیا رییس اتحادیه روسای دانشگاههای جهان, جرارد رایزینگر دبیر کل اتحادیه روسای دانشگاههای جهان ، دکتر سالارآملی قائم مقام محترم وزیر علوم در امور بین الملل و روسا و معاونین دانشگاه های معتبر ایرانی و غیر ایرانی و روساي پرديس هاي دانشگاهي كيش در اين جلسه وبيناري حضور داشته و به ارایه گزارش از فعالیتها و همکاریهای مشترک پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر محمد شریف ملک زاده رئیس منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه “IAUP” در این نشست خبری تحت عنوان “وبینار تخصصی روسای دانشگاه های منطقه آزاد کیش با روسای دانشگاه های عضو IAUP ” که در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد با معرفی خود شروع نمود و گفت : بنده بنیانگذار و رئیس GHTO (سازمان جهانی گردشگری حلال) هستم و توسط UNWTO اولین مخترع در صنعت گردشگری و خالق نظریه MFT شناخته شده ام.در نظریه MFT من بر طبیعت ناب انسان و ارتقا روح و روان گردشگران و تأثیر مهم آن در توسعه صنعت مدرن گردشگری تمرکز نموده ام که به عقیده بنده امروزه ما باید فراتر از تعریف سنتی جهانگردی که مبتنی بر سه عنصر مشخص ، زمان ، مکان و عامل انسانیست حرکت نماییم. اکنون زمان آن فرا رسیده است که به تکامل این عناصر جسمی ، فکری و نامشهود ارتقا روح و روان توجه بیشتری کنیم.
رئیس منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه “IAUP”  در ادامه به عملکرد سازمان جهانی گردشگری حلال اشاره نمود و افزود : سازمان جهانی گردشگری حلال تنها سازمان تایید اعتبار انحصاری در جهان است که در سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO) ثبت گردیده است که تمرکز بر صدور گواهی کیفیت محصول و استاندارد سازی محصول برای ۲۳ زیر مجموعه مختلف خدمات گردشگری دارد که علاوه بر این ، ما برای اولین بار در جهان با همکاری UNWTO و دانشگاه محترم قفقاز ، MBA و PhD مهارت محور در زمینه مدیریت و مدیریت گردشگری در ۲۳ زیر مجموعه مختلف گردشگری حلال برنامه ریزی و برگزار کرده ایم و آمادگی خود را برای برگزاری دوره ها با همکاری تمامی علاقه مندان اعلام می نماییم.
محمد شریف ملک زاده همچنین در ادامه افزود : امیدوارم از طریق این وبینارها بتوانیم بر وضعیت فعلی بیماری کرونا  (covid-19)  و بحرانهای مشابه دنیای مدرن در آینده غلبه کنیم و من به نمایندگی از IAUP و بعنوان مدیر کرسی منطقه ای ، از تمامی شرکت کنندگان در این وبینار تخصصی تشکر و قدردانی می نمایم و امیدوارم بتوانیم از این بستر دوستی برای همکاری بیشتر و بیشتر با یکدیگر برای کمک به ارتقا آموزش عالی در منطقه و خارج از منطقه که مهمترین ماموریت IAUP است ، استفاده کنیم و من و همکارانم با هم ، از ظرفیت کامل خود در منطقه برای ارتقا تحصیلات عالی با ایجاد اتاق های گفتگوی آنلاین برای تبادل نظر و برقراری ارتباط بین دانشگاه های مشهور در منطقه و سراسر جهان استفاده خواهیم کرد.
رئیس منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه “IAUP” در پایان مطالب خود گفت :در همینجا از طرف IAUP و به عنوان مدیر کرسی منطقه ای خاورمیانه و آسیای میانه  از روسای محترم دانشگاه های عضو IAUP و سایر دانشگاهها و همکاران محترم که در اولین وبینار بین المللی “توسعه همکاری های بین المللی” حضور یافته اند از پروفسور کاخا شینگلیا رئیس محترم IAUP ، دکتر جرالد رایزینگر ، دبیرکل IAUP ،جناب آقای دکتر مظفری ، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش برای این حضور و پشتیبانی و همچنین دکتر سلیمی ، دستیار ویژه مدیرعامل و سایر همکاران سازمان منطقه آزاد کیش که ما را در برگزاری موثر این وبینار بین المللی یاری نموده اند تقدیر می نمایم.    

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد روسای دانشگاه منطقه آزاد کیش گردشگری حلال سازمان جهانی عضو IAUP

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۹۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • تاکید عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه
  • امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در بانجول دیدار کردند: تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم بین دوکشور