Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: دانشکده‌های طب ایرانی از آغاز فعالیت خود تاکنون، بیش از ۶۰۰ دانشجو و فارغ‌التحصیل طب و داروسازی سنتی را به جامعه و نظام سلامت تحویل داده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر «نفیسه حسینی یکتا» در وبینار «جایگاه طب ایرانی در دانش معاصر, علم و عمل» با اشاره به گذشت 10 سال از تاسیس دانشکده‌های طب ایرانی اظهار کرد: کوشش بیش از یک‌دهه‌ای دانشکده‌های طب ایرانی سبب شده است این حوزه دانشی با پژوهش‌های علمی دانشگاهی، نویدبخش آینده‌ای درخشان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه گزارش مختصری از دستاوردهای آموزشی و پژوهشی این دانشکده‌ها افزود: دانشکده‌های طب ایرانی از آغاز فعالیت خود تاکنون، بیش از 600 دانشجو و فارغ‌التحصیل طب و داروسازی سنتی را به جامعه و نظام سلامت تحویل داده‌اند و انتشار بیش از 2000 مقاله در پایگاه علمی اسکوپوس، بخشی از دستاوردهای پژوهشی این دانشکده‌ها است.

سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درباره عملکرد دانشکده‌های طب ایرانی در حوزه درمان و در بیماری کرونا نیز گفت: در بحران اخیر، جامعه دانشگاهی طب ایرانی از همان روزهای نخست به تدوین راهنماهای عمومی و اختصاصی بر اساس آموزه‌های طب ایرانی در این زمینه پرداختند و پژوهش‌های انجام‌ شده در چند ماه گذشته نیز زمینه مناسبی را برای نقش‌آفرینی طب ایرانی در کمک به حل معضل کرونا فراهم کرده است.

سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت جایگاه طب ایرانی در حوزه بین‌الملل را نیز مناسب ارزیابی و تصریح کرد: امروز در جایگاهی هستیم که سازمان جهانی بهداشت ایران را در حوزه طب سنتی به رسمیت شناخته و پذیرفته است که بنچ‌مارک طب ایرانی در حوزه تشخیص و درمان، تدوین شود.

وی اظهار امیدواری کرد: با مطالبی که در خصوص طب ایرانی در این وبینار ردوبدل شده و تضارب آرایی که به‌وجود می‌آید، در نقطه‌ای جلوتر از قبل قرار گرفته و بتوانیم از تمامی این دستاوردها به بهترین شکل استفاده کنیم و با حمایت مسئولان، شرایطی فراهم شود که طب ایرانی با ورود با قدرت به عرصه عمل در حوزه پیشگیری و درمان کرونا، بتواند یاری‌رسان نظام سلامت و دیگر متخصصان فعال در این حوزه باشد.

صدور مجوز تولید برای 4 داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا/ ایران رتبه پنجم جهان در زمینه طب سنتیولایتی: برخی بدون اینکه "طب سنتی" را بشناسند با آن مخالفت می‌کنند!باید امکان استفاده از هر دو "طب سنتی و کلاسیک" برای درمان بیماران کرونا فراهم شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت طب سنتی ویروس کرونا وزارت بهداشت طب سنتی ویروس کرونا دانشکده های طب ایرانی طب ایرانی طب ایرانی نظام سلامت طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۰۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد

سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان‌رضوی گفت: سیر درمان «ارس»، تنها پلنگ باغ‌وحش مشهد، با همکاری دامپزشکان و متخصصان و بر پایه خرد جمعی انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان، جواد نباتی در خصوص سیر درمان «ارس»، اظهار کرد: در اواخر سال ۱۴۰۲، لنگش تداوم‌دار در دست این‌گونه ارزشمند مشاهده شد که علت آن بر اثر تشنج ارس در ادامه بیماری عصبی‌اش رخ داد.

وی افزود: بنابراین، تصمیم بر اخذ رادیوگرافی از دست حیوان تحت بیهوشی گرفته شد.

سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان‌رضوی بیان کرد: طبق رادیوگرافی اخذشده، شکستگی دست چپ ارس مشاهده و توسط رادیولوژیست تأیید شد.

نباتی افزود: با توجه به جوش‌خوردگی نسبی استخوان و وضعیت خاص حیوان با سابقه تشنج، طولانی‌مدت‌بودن عمل جراحی و مراقبت‌های خاص بعد از عمل و نیز ریسک بالای عمل، تلاش می‌کنیم برای جراحی حیوان تصمیمی بگیریم که ناشی از خرد جمعی دامپزشکان تیم درمان باشد.

وی ادامه داد: هر تصمیمی (چه عمل جراحی و چه ادامه حیات با این حال) ریسک‌های خودش را به همراه دارد.

کد خبر 748683

دیگر خبرها

  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد