Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - کمپانی ریو تینتو در گزارش سه‌ماهه خود اعلام کرد، تولید مس معدنی در سه‌ماهه سوم سال 2020 به دلیل کاهش بهره‌وری در پروژه‌های اسکوندیدا و کنکات با کاهش 18 درصدی نسبت به مدت مشابه سال 2019 مواجه شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مس پرس، این کمپانی در بازه ماه‌های جولای تا سپتامبر حدود 129 هزار و 600 تن مس استخراج کرد که 82 هزار و 800 تن آن مربوط به معدن اسکوندیدا بود (نسبت به سال گذشته 9 درصد کاهش داشت) و 34 هزار و 700 تن نیز مربوط به معدن کنکات (40 درصد کمتر از سال قبل).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمپانی معدنی علت کاهش تولید در معدن کنکات را افت 51 درصدی عیار کانی درنتیجه بهینه‌سازی تولید سنگ مولیبدن در زمان تمدید وقفه تولیدی واحد ذوب این معدن به دلیل مسائل غیرمنتظره پس از عملیات تعمیر و نگهداری 45 روزه برنامه‌ریزی‌شده از ماه می عنوان کرد.
به گزارش فست مارکت، کمپانی ریوتینتو در گزارش خود گفت انتظار دارد که در ماه اکتبر عملیات به ظرفیت کامل خود برسد. این کمپانی همچنین خاطرنشان کرد که عیار کانی مس در معدن کنکات تا پایان سال 2020 در سطح پایین باقی خواهد ماند، اما در سال 2021 افزایش خواهد یافت. کمپانی مذکور همچنین اعلام کرد تولید در اسکوندیدا به دلیل کاهش نیروی کار درنتیجه اقدامات مقابله با ویروس کرونا کاهش یافته است. این امر منجر به افت 44 درصدی مواد موجود در واحد لیچینگ شده است.
کمپانی ریوتینتو صاحب 30 درصد معدن اسکوندیدا است، 57،5 درصد تحت کنترل کمپانی BHP بوده و یک کنسرسیوم ژاپنی نیز باقیمانده سهام این معدن را در اختیار دارد. تولید مس کمپانی ریوتینتو از معدن Oyu Tolgoi در مغولستان در سه‌ماهه سوم با رشد 28 درصدی نسبت به سال گذشته به 12 هزار و 200 تن رسید. این حجم در مقایسه با سه‌ماهه دوم تا حدود زیادی بدون تغییر بوده که به گفته این کمپانی این وضعیت منعکس‌کننده حرکت مداوم پروژه به سمت مناطق با درجه عیار بالاتر این معدن روباز است.
کمپانی ریوتینتو به دنبال تأمین بودجه برای اتمام پروژه زیرزمینی مس Oyu Tolgoi است. این کمپانی همچنین با دولت مغولستان به توافق رسیده است که یک نیروگاه برق دولتی ایجاد کند تا وابستگی معدن به برق وارداتی برطرف شود. شاخص تعرفه ذوب و پالایش کنسانتره های مس موسسهFastmarkets در منطقه آسیا و اقیانوسیه در تاریخ 9 اکتبر در محدوده 45،60 دلار در هر تن بود که از کم‌ترین میزان خود در روز 4 سپتامبر در حال رشد بوده است.
کمپانی ریوتینتو در سه‌ماهه سوم، 24 هزار و 800 تن مس تصفیه‌شده تولید کرد که نسبت به سال قبل 57 درصد کاهش داشته است. این افت تولید در درجه اول به دلیل تأخیر در راه‌اندازی مجدد واحد ذوب معدن کنکات بوده است. تولید هدف‌گذاری شده مس معدنی و مس تصفیه‌شده برای سال 2020 بدون تغییر باقی‌مانده و به ترتیب در محدوده 475 الی 520 هزار تن و 135 الی 175 هزار تن بوده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سه ماهه سوم سال 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • قلک پورشه خالی شد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار