Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزا ی آریا- دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت% شیوع کرونا متأثر از روحیه جهادی است که باید این کمک‌ها را ادامه بدهیم و روحیه تعاون و مواسات را بیش از پیش نهادینه کنیم به گزارش آریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی . «سیدمحمدرضا موالی‌زاده» دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج سازندگی پیرامون فرهنگ عمومی جهادی، اظهار داشت: یکی از محورهای عمده‌ای که در فرهنگ‌ غنی اسلامی ـ ایرانی وجود دارد، محور تعاون، احسان، همیاری و مواسات است؛ ما این فرهنگ را از قدیم‌الایام طی مقاطع مختلف در جامعه خودمان دیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در دوران مبارزات انقلاب اسلامی و شرایط خاص آن دوران، مردم به کمک افرادی که به لحاظ جسمی و مالی مشکل داشتند، می‌‌رفتند و شاهد بودیم در آن دوران که کشور با مسئله اعتصاب کارکنان شرکت نفت مواجه بود، جوانها برای رساندن نفت به نیازمندان اقدامات خوبی انجام دادند. موالی‌زاده یادآور شد: در دوران دفاع مقدس نیز زیباترین صحنه‌ها را شاهد بودیم و مردم از اقصی نقاط کشور به جبهه‌ها کمک می‌کردند؛ ضمن اینکه هر گاه در کشور حوادثی مثل سیل و زلزله رخ می‌داد، ما همیاری را از سوی مردم شاهد بودیم. در زلزله‌های بم، رودبار و سرپل ذهاب دیدیم که مردم به یاری یکدیگر شتافتند. در تمام این حوادث این کمک‌ها متأثر از فرهنگ عمومی جهادی بوده است. وی بیان داشت: در دوران شیوع بیماری کرونا که از اسفند ماه سال گذشته کشورمان درگیر آن شده است، دیده‌ایم که مردم به یاری هم شتافتند؛ خوشبختانه با تشکیل گروههای جهادی، کمک‌های مردمی ساماندهی شد و در مقاطع مختلف سازمان بسیج سازندگی و دستگاههای دیگر از جمله ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان، وزارت بهداشت و روحانیون به صحنه آمدند. دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور خاطرنشان کرد: در شرایط سخت شیوع بیماری کرونا، روحانیون طی یک حرکت جهادی، اقدامات شایسته‌ای داشتند که از جمله می‌توان به آیین غسل، کفن و دفن جانباختگان این بیماری اشاره کرد. ضمن اینکه روحانیون از آن برهه تاکنون در بیمارستان‌ها حضور یافته و به نیازهای معنوی و حتی خدماتی بیماران رسیدگی‌ می‌کنند. وی افزود: گروههای جهادی و بسیجیان با تشکیل هسته‌ها در مساجد و حسینیه‌ها با یاری مردم و به ویژه ائمه جماعات نقش مهمی را در جهت تأمین اقلام بهداشتی و معیشتی ایفا کردند که این کمک‌های مؤمنانه در چند مقطع اوج گرفت ضمن اینکه به صورت پیوسته هم ادامه داشت؛ درواقع کمک‌های مؤمنانه در ماه مبارک رمضان و ماه محرم حکایت از وجود روحیه جهادی، ایثارگرانه و معنوی ذیل فرهنگ غنی اسلامی – ایرانی بوده که این حرکت مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته است. دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور درخصوص نقش گروههای جهادی در حل مشکلات کشور، بیان کرد: بنده در زلزله سرپل ذهاب و همچنین سیل استان خوزستان در منطقه حضور داشتم و از نزدیک شاهد کمک گروههای جهادی بودم که نیروهای نظامی اعم از سپاه و بسیج و ارتش اتفافات خوبی را رقم زدند که می‌توان به ایجاد زیرساختها و ساخت مسکن برای سیل‌زدگان و زلزله‌زدگان اشاره کرد. وی افزود: علاوه بر نقش‌آفرینی گروههای جهادی در شرایط سخت، این عزیزان در بحث سازندگی، ترمیم جاده‌ها، ساخت مراکز بهداشتی و درمانی، ساخت مدرسه، مرمت و نوسازی منازل مردم، آبرسانی و برق‌رسانی مناطق محروم کارهای مهمی انجام داده‌اند. موالی‌زاده خاطرنشان کرد: تهیه و توزیع ارزاق، اقلام بهداشتی، ماسک، الکل و مواد ضدعفونی کننده در منازل، مساجد و حسینیه‌ها، همراهی صاحبان ملک با مستأجران از دیگر حرکت‌های جهادی بوده که متأثر از همان روحیه جهادی است؛ باید این کمک‌ها را ادامه بدهیم و روحیه تعاون و مواسات را بیش از پیش نهادینه کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گروههای جهادی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد

هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت به ریاست محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

در این‌جلسه حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده در هفته سلامت ارایه کرد.

همچنین محمدامین محمدی دبیر کارگروه تغذیه و سلامت خانواده در رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه نیز گزارشی در مورد اقدامات اجرایی در حوزه سفره خانواده و ارتقای سطح سلامت تغذیه در بین جوانان و اعضای خانواده و توجه به جنگ فرهنگی و تغییر سبک تغذیه سالم در جامعه ارایه کرد.

در بخش دیگری از این جلسه انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز نکاتی را درباره این موضوع مطرح کرد.

در ادامه جلسه آیت‌الله علی خاتمی رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان نیز گزارشی از فعالیت‌های شورای فرهنگ عمومی این استان ارائه کرد.

دیگر خبرها

  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • احساس غرور بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق
  • بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند/ تغییر نام جزیره ابوموسی
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • افتتاح کتابخانه مرکزی رشت در رشد و بالندگی فرهنگی گیلان موثر است
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود