Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه برای حفظ سهم خود در تولید فولاد کشور و برای اینکه همچنان به‌عنوان سازمانی موفق در میان شرکت‌های فولادساز جهانی مطرح باشد، اجرای دو پروژه بسیار مهم نورد گرم شماره ۲ و طرح تحول دیجیتال را در در دستور کار قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ حمیدرضا عظیمیان اظهار کرد: فولاد مبارکه از آغاز شیوع ویروس کرونا و به‌طور مشخص از ابتدای سال جاری، مجدداً مورد تحریم‌های ظالمانه و یک‌جانبه آمریکا قرار گرفت و به همین دلیل در حوزه صادرات محصولات، تأمین کالاها و تجهیزات موردنیاز و همچنین جابه‎جایی ارز با مشکلات جدی‌تری روبه‌رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که شیوع ویروس کرونا نیز این شرکت را مانند تمامی فولادسازان جهان با مشکلات عدیده‌ای مواجه ساخت. بااین‌حال شاهد بودیم که با عنایت به شرایط اقتصادی کشور و اهمیت تولید که بارها مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است، مدیریت شرکت با تعهد و دقت بیشتر به امر تولید همت گماردند.

وی تصریح کرد: اگرچه به‌طور میانگین از حدود ۶۰ درصد مناطق کشور برای فولاد مبارکه مواد اولیه و قطعات و برای حدود ۱۰۰ درصد مناطق کشور نیز محصولات فولاد مبارکه ارسال می‌شود و این امر می‌توانست از لحاظ شیوع ویروس کرونا مشکلات خاصی ایجاد کند، اما با تلاش و زحمت همه همکاران و کادر ایمنی و بهداشتی شرکت، این شرایط سخت تاکنون به‌خوبی مدیریت شده است تا چرخ تولید شرکت همچنان در حال گردش باشد و کشور از نظر ورق‌های فولادی با مشکل مواجه نشود.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در ادامه خاطرنشان کرد: استاندار محترم اصفهان نیز در گزارش خود به دولت، از فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از شرکت‌های سرآمد یاد و اعلام کرده است که این شرکت با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی اجازه نداده در روند تولید کوچک‌ترین وقفه‌ای ایجاد شود.

عظیمیان خاطرنشان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا، تولید بسیاری از فولادسازان با کاهش قابل‌ملاحظه‌ای مواجه شده، اما خوشبختانه فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از فولادسازان مطرح بین‌المللی افزایش تولید نیز داشته است.

مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه ضمن قدردانی از عملکرد مدیران و کارکنان شرکت در این شرایط خاص گفت: بدون شک، در این مسیر، همراهی مسئولین منطقه و استان، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و مسئولین وزارت صمت قابل‌تقدیر است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت توجه هرچه بیشتر به معیشت کارکنان خاطرنشان کرد: با مذاکرات به‌عمل‌آمده در این خصوص، تمهیدات لازم در دستور کار قرار گرفته تا کارکنان با آسودگی بیشتر به کار و تلاش در راه شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد کشور ادامه دهند.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به تعهدات فولاد مبارکه در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی اظهار کرد: این شرکت در هیچ مقطعی نسبت به مسائل و مشکلات جامعه بی‌اعتنا نبوده، از جمله زمانی که سیل در بخش‌های مختلف کشور جاری شد و یا هم‌اکنون که شیوع ویروس کرونا موجبات رنجش هم‌وطنان را فراهم آورده است.

عظیمیان گفت: تاکنون فولاد مبارکه با صرف بودجه‌ای بالغ‌بر ۷۰ میلیارد تومان، بیمارستان‌ها و شبکه بهداشت را یاری کرده است. علاوه بر این، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اکسیژن بسیاری از بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه را در استان اصفهان و بسیاری از استان‌های کشور، تا پایان سال جاری، به ارزش بیش از ۷۲ میلیارد تومان تأمین کرده است. در این شرکت عقیده بر این است که کمک به هم‌وطنان در این شرایط بحرانی خدمتی بی‌منت از سوی فولاد مبارکه است.

مدیرعامل فولاد مبارکه توجه این شرکت به توسعه ورزش استان را از دیگر برنامه‌های این شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی دانست و اضافه کرد: در نظر است با حمایت بیشتر از باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در همه رشته‌های ورزشی، به‌ویژه فوتبال، استان اصفهان را در کشف استعدادهای نو و به دست آوردن افتخارات بیشتر یاری کنیم تا این باشگاه همچنان در توسعه ورزش استان و کشور مؤثر واقع شود. این در حالی است که باشگاه نیز خود را به علم روز مجهز کرده و در اقدامی مفید از اپلیکیشنی به نام «باسا مدیا» رونمایی کرده است.

عظیمیان در ادامه به دو پروژه بزرگ و مهم در دست اقدام فولاد مبارکه اشاره کرد و گفت: فولاد مبارکه برای حفظ سهم خود در تولید فولاد کشور و برای اینکه همچنان به‌عنوان سازمانی موفق در میان شرکت‌های فولادساز جهانی مطرح باشد، اجرای دو پروژه بسیار مهم نورد گرم شماره ۲ و طرح تحول دیجیتال را در دستور کار خود قرار داده است. برای اجرای پروژه نورد گرم شماره ۲ تیمی ده‌نفره از بهترین کارشناسان و مهندسان شرکت، در سخت‌ترین شرایط و قرنطینه کامل، در حال مذاکره با پیمانکاران و سازندگان داخلی و خارجی هستند تا این مأموریت خطیر را انجام دهند. بر اساس پیش‌بینی‌ها، پروژه نورد گرم شماره ۲ تا سه سال دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید و کشور را از واردات ورق بی‌نیاز خواهد کرد. همچنین با بهره‌برداری از این ابرپروژه، یک‌میلیون تن ورق مازاد بر مصرف داخلی تولید خواهد شد. در این حالت، با کوتاه شدن دست واسطه‌ها، بازار سیاه و التهاب بازار از بین خواهد رفت و زمینه ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر و صادرات نیز فراهم خواهد شد.

وی در خصوص دیگر پروژه عظیم فولاد مبارکه گفت: تحول دیجیتال و به‌کارگیری نسل چهارم تکنولوژی در این شرکت از دیگر پروژه‌های در دست اجرای این شرکت است که از پنجم مردادماه سال ۹۵ آغاز شده است. این طرح که در هیچ‌یک از سازمان‌های کشور، به‌طور جامع و یکپارچه، پیاده‌سازی نشده است، موجبات مدیریت و اداره هوشمند فولاد مبارکه را فراهم خواهد کرد و در نهایت باعث افزایش بهره‌وری و ارزش سهام سهامداران می‌شود. با اجرای این طرح فولاد مبارکه همچنان به‌عنوان سازمانی جهان‌تراز مطرح خواهد بود. به خاطر داشته باشیم اجرای این دو پروژه بزرگ همدلی همه همکاران و مدیران سازمان را می‌طلبد.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اظهار امیدواری کرد در نیمه دوم سال جهش تولید نیز مدیران و کارکنان در سلامتی کامل با همدلی و همکاری هرچه بیشتر و با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های اجتماعی برنامه‌های شرکت را محقق سازند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان اقتصاد فولاد مبارکه کرونا شیوع ویروس کرونا نورد گرم شماره ۲ فولاد مبارکه دو پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکیه خاتون‌آبادی، نقش جهانی کوچک در دل تخت فولاد

تکیه خاتون‌آبادی از تکایای تخت‌فولاد است که کاشی‌‎کاری گنبد آن که روش معرق یا نقوش اسلیمی آراسته شده است؛ در قسمت بالا کتیبه‌ای به خط ثلث با مضمون آیاتی از قرآن به شیوه کاشی هفت رنگ خشتی وجود دارد و در زیر آن نیز از خط کوفی ساقه‌بندی استفاده شده که به تسبیحات اربعه و اسامی امامان اشاره می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تکیه خاتون‌آبادی یکی از تکایای اواخر دوران صفوی منسوب به علامه میر محمداسماعیل خاتون‌آبادی است که در دوران حیات او به‌عنوان مدرسه علمیه از آن استفاده می‌شده و با مرگ او و دفنش داخل مدرسه این محل به تکیه تبدیل می‌شود.

این تکیه در شمال تخت‌فولاد، در کنار کوچه واله، مقابل غسال‌خانه سابق که امروزه ساختمان مخابرات است، قرار دارد و ساختار آن عبارت است از یک صحن با ورودی اصلی مستقیم به صحن از طرف شمال صحن، سر درب و سکوهای خسته نشین است.

جبهه غربی صحن دارای یک ایوان در گوشه شمال‌غربی است که مَدرَس و مدفن میر سید محمداسماعیل خاتون‌آبادی در پشت این ایوان قرار دارد که این مدرس به شکل چهار صفه است؛ قبر خاتون‌آبادی در صفه جنوبی آن قرار گرفته و در زیر مدرس نیز سردابی است که محل عبادت و ریاضت خاتون‌آبادی بوده و بالای مدرس اتاقی کوچک مانند است که روی آن اتاق گنبدی نار با کاشی‌کاری معرق و با طرح اسلیمی زیبا و با رنگ غالب لاجوردی و سفید بر زمینه فیروزه‌ای است.

در کل، معماری بنا، به شیوه اصفهان بسیار خوش تناسب و زیبا است؛ در اطراف صحن اتاق‌هایی است که محل سکونت طلاب بوده و بعداً محل دفن بزرگانی از خاندان خاتون‌آبادی شده است؛ جنوبی صحن فضای یک مسجد کوچک تابستانی است و محراب گچی ساده و مقرنس‌های ظریف و زیبا در این مکان نظرها را به خود جلب می‌کند، همچنین در جبهه شرقی یک دالان ارتباطی به صحن تکیه آغاباشی قرار دارد.

این بنا در تاریخ ۱۰/‏۰۳/‏۱۳۸۲‬ شمسی با شماره ۹۰۶۸ در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

تعمیر تکیه خاتون آبادی

آخوند گزی در تذکره القبور می‌نویسد: «گویند نانوایی از دست فراش‌های حاکم گریخته در این تکیه آمده و این تکیه مخروبه بوده با خود نیت می‌کند که اگر این مرد بزرگوار و صاحب مقامات است فراش‌های حاکم مرا نمی‌بینند تعمیر این گنبد و اینجا را می‌کنم بعد فراش‌های حاکم آمده توی همانجا را گشته نانوا و را ندیدند بعد آن مرد نانوا تعمیر آنجا را نموده و رفع خرابی آنجا را کرده.»

تزئینات بنا

مفصل‌ترین تزئین، کاشی کاری گنبد تکیه است که به روش معرق یا نقوش اسلیمی آراسته شده است؛ در قسمت بالا کتیبه‌ای به خط ثلث با مضمون آیاتی از قرآن به شیوه کاشی هفت رنگ خشتی وجود دارد و در زیر آن نیز از خط کوفی ساقه‌بندی استفاده شده که به تسبیحات اربعه و اسامی امامان اشاره می‌کند و به روش معقلی در زمینه کاشی فیروزه‌ای کار شده است.

از موارد دیگر کاشی‌کاری می‌توان نمای شمالی تکیه اشاره کرد که نقوش آن در قسمت بزرگ‌تر است و سرمه‌دان با کاشی معقلی فیروزه‌ای و خطوط بنایی اسماً ا… و محمد و علی با کاشی سیاه است و در لچکی‌های کوچک‌تر از کاشی مشکی استفاده شده و مربع‌های بالای دارای نقوش صابونکی ساده است.

افراد شاخص مدفون در تکیه خاتون‌آبادی

میر سید محمداسماعیل خاتون‌آبادی:

فرزند سید محمدباقر، عالم فاضل، عابد زاهد فقیه و مفسر قرآن کریم. از شاگردان ملأ محمدتقی مجلسی، میرزا رفیعا نایینی و ملارجبعلی تبریزی است که سال‌ها امام جماعت و مدرس جامع جدید عباسی (مسجد امام) بوده است.

در اواخر عمر، در تخت‌فولاد مدرسه‌ای بنا کرد و به تدریس، تألیف و عبادت در آن مدرسه مشغول بود و بالغ بر ۳۵ تألیف داشته که از آن جمله «شرح اصول کافی»، «اعتقادیه» و «تفسیر قرآن» در چهارده مجلد است؛ وی ریاضی‌دان، مهندس و ستاره شناس برجسته‌ای بود که شهرت ویژه‌ای به تدریس و تعلیم علوم ریاضی داشت. او همچنین عارفی زاهد و پرهیزکار بود که به نقد تصوف عملی و متمایز نمودن عرفان صحیح شرعی از عرفان غیر شرعی همت گمارد.

در مورد وی گفته می‌شود که برای خود قبری در حجره‌ای در همین تکیه آماده کرده بود، شب‌ها بعد از فریضه مغرب و عشا در میان آن قبر رفته و تهجد در قبر گذاشته و بعد از آن از قبر بیرون می‌آمده، مشغول تألیف کتب از جمله تفسیر قرآن می‌شده است.

میر سید محمدباقر خاتون‌آبادی:

فرزند میر محمداسماعیل، عالم فاضل، فقیه محقق و ادیب، معروف به ملاباشی، نزد جمعی از علما از جمله محمدباقر محقق سبزواری، آقا حسین خوانساری به تحصیل پرداخت؛ میر محمدباقر، دانشمندی مورد توجه شاه سلطان حسین بود و عنوان معلمی او را داشت که پس از اتمام بنای مدرسه چهارباغ در سال ۱۱۱۸ قمری تدریس در این مدرسه به وی واگذار شد و پس از پدرش نیز مقام امامت و مدرسی مسجد جامع عباسی را برعهده داشت. از آثارش «آثار علوی»، «آداب دعا» و «ترجمه مکارم الاخلاق» است.

سید محمدحسین خاتون‌آبادی:

فرزند میرزا محمود، شاعر و ادیب و خوشنویس دانشمند، متخلص به «آزاد»، تحصیلاتش را در اصفهان و نجف به اتمام رسانیده، به تدریس در مدارس اداره فرهنگ مشغول شد؛ وی متبحر در علم الانساب، علوم غریبه، تاریخ، ادبیات نقاشی و طراحی بوده، خطوط ثلث، نسخ و کوفی را خوش می‌نوشت و در اصفهان در مدارس حقایق، جده کوچک و در تهران مدرسه شیخ عبدالحسین، آصفیه، سیروس و در نجف اشرف در مدرسه علمیه نجف تحصیل کرد.

مسلط به زبان عربی و آشنای با زبان‌های روسی، فرانسه و انگلیسی بود و خدمت فرهنگی او در مدارس شهرهای ساوجبلاغ تهران، ابرقو یزد، شهرضا، اردکان، اصفهان و مدرسه چهارباغ بوده و دارای مدال علمی درجه اول از وزارت معارف و اوقاف و صنایع مستظرفه است.

کد خبر 748971

دیگر خبرها

  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • تکیه خاتون‌آبادی، نقش جهانی کوچک در دل تخت فولاد
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد