Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود تنها عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همزمان با روزهای اوج برداشت زعفران در این شهرستان و کاهش قیمت این محصول برخی زعفرانکاران این منطقه جمع آوری این محصول را رها کرده و اقدام به شخم زدن مزارع زعفران خود نمودند.

وی ادامه داد: افزایش هزینه تولید و هزینه جمع آوری زعفران در زمان برداشت موجب شده است این محصول توجیه اقتصادی برای کشاورزان نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تایباد گفت: نیروهای کارگری برای چیدن و تمیز کردن هر کیلو گل زعفران ۲۰۰ هزار ریال نرخ تعیین کرده‌اند در حالی که طی روزهای گذشته قیمت هر کیلو گل زعفران در بازارهای تایباد ۳۰۰ هزار ریال بود لذا جمع آوری این محصول در اراضی کشاورزی سودی برای کشاورزان ندارد.

وی افزود: برخی از این کشاورزان اقدام به شخم زدن زمین خود کرده و به جای زعفران محصولاتی از قبیل گندم و جو کاشته‌اند.

تنها ادامه داد: کارشناسان خسارت به جای مانده از تخریب کشتزارهای زعفران تایباد را افزون بر یک میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

وی گفت: در حال حاضر تایباد با افزون بر ۶ هزار و ۸۵۰ هکتار زیر کشت زعفران یکی از قطب های تولید این محصول در استان خراسان رضوی محسوب می شود که با روند کنونی و عدم تمایل کشاورزان زعفرانکار این منطقه به برداشت این محصول، امسال تولید زعفران در این شهرستان کاهش پیدا خواهد کرد.

سال گذشته افزون بر ۲۵ تن زعفران خشک در تایباد تولید شد.

این شهرستان هفت هزار بهره بردار بخش کشاورزی و ۴۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد.

مرکز شهرستان ۱۲۰ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

برچسب‌ها تایباد وزارت جهاد کشاورزی زعفران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تایباد وزارت جهاد کشاورزی زعفران تایباد وزارت جهاد کشاورزی زعفران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان تلاش برای توسعه پنبه‌کاری در سیستان و بلوچستان دستاوردهایی به همراه داشته و با راهبرد حمایتی، چشم‌انداز احیا و رونق کشت پنبه در استان افق روشنی دارد که در صورت حمایت می‌تواند به سمبل و نماد به‌زراعی در دوران کم‌آبی تبدیل شود.

اعمال برخی سیاست‌های حمایتی و برنامه‌های درازمدت، بروز برخی وقایع اقلیمی و اعمال سیاست‌های اقتصادی در سایر حوزه‌های کشاورزی موجب رغبت تعدادی از کشاورزان به کشت پنبه در استان شده است.

با توجه به مشکلات استان سیستان و بلوچستان در تامین منابع آبی مورد نیاز بخش زراعی و ضرورت کاهش کشت‌های پرآب، باید احیای کشت پنبه بیش از پیش در دستور کار متولیان قرار بگیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در قالب خرید تضمینی وش پنبه مابین سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان و یک شرکت فعال در این زمینه یک هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت قراردادی پنبه خواهد رفت.

سید محمد رضا سیدحسینی در گفت وگو با ایسنا، تصریح کرد: براساس این تفاهمنامه، کشاورزان با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و این شرکت، مزارع خود را به کشت پنبه اختصاص و کارخانه پنبه تولیدی را با نرخ تضمینی در مزرعه خریداری می‌کند.

وی  بیان کرد: کشت پنبه از اوایل فروردین ماه سالجاری در سیستان‌وبلوچستان آغاز و تا مرداد ماه با همکاری کشاورزان شهرستان های دلگان ،بمپور ،ایرانشهر، خاش و تفتان ادامه خواهد داشت.

سید حسینی افزود: تاکنون ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت پنبه رفته است.

وی اظهار کرد: با انجام کشت های قراردادی دغدغه کشاورزان جهت فروش محصول مرتفع و زمینه توسعه کشت این محصول در سیستان وبلوچستان فراهم خواهد شد.

وی تاکید کرد: جهت ارتقای دانش بهره برداران استان برای کشت پنبه ،سفرهای آموزش و ترویجی به استان های پیشرو در کشت پنبه انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان