Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@13:08:01 GMT

بهترین زمان برای نوشیدن قهوه

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۵۴۲۹

بهترین زمان برای نوشیدن قهوه

بسیاری از افراد پس از تجربه یک خواب شبانه نامناسب پیش از خوردن صبحانه به سراغ قهوه می‌روند که پژوهشی جدید تاثیر آن روی بدن را مورد بررسی قرار داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ یک مقاله جدید که در ژورنال «British Journal of Nutrition» به چاپ رسیده به این موضوع اشاره می‌کند که اگر یک شب خواب مناسبی نداشته باشید، تاثیر چندانی روی متابولیسم شما ندارد اما نوشیدن قهوه پیش از صبحانه می‌تواند چنین کاری را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پژوهش افرادی که پس از یک خواب نامناسب شبانه قهوه قدرتمند و تلخ نوشیده بودند و پس از آن به سراغ یک نوشیدنی با قند بالا رفته بودند، با مشکل در زمینه کنترل قند خون مواجه شده بودند که نشانه‌ای از مشکل در متابولیسم محسوب می‌شود.

یکی از نویسندگان این مقاله به نام «هری اسمیت» اعلام کرده:

«شاید بهتر باشد برای نوشیدن قهوه تا بعد از صبحانه صبر کنید چرا که این نوشیدنی می‌تواند متابولیسم گلوکز را مختل کند.»

مصرف متعادل قهوه مزایای زیادی برای سلامتی دارد که شامل کاهش ریسک مشکلات قلبی و برخی سرطان‌های خاص می‌شود، بنابراین یافته جدید محققان چنین مواردی را زیرسوال نمی‌برد و آن‌ها به دنبال بهترین زمان برای مصرف این نوشیدنی بوده‌اند.

برای بررسی این موضوع که خواب نامناسب و قهوه چگونه روی عملکرد متابولیک تاثیر می‌گذارد، ۲۹ مرد و زن سالم مورد بررسی قرار گرفتند و در سه آزمایش به شرح زیر شرکت کردند:

افرادی که خواب شبانه عادی داشتند و یک نوشیدنی قنددار در صبح مصرف کرده بودند.

افرادی که خواب شبانه مناسبی نداشتند و یک نوشیدنی قنددار در صبح مصرف کرده بودند.

افرادی که خواب شبانه مناسبی نداشتند و ۳۰ دقیقه قبل از مصرف نوشیدنی قنددار، قهوه تلخ و قدرتمند نوشیده بودند.

محققان قبل از شروع پژوهش خود شرایط مختلف افراد مانند وزن و قد را اندازه‌گیری کردند. پژوهشگران به این موضوع پی بردند که اگر فردی یک شب خواب نامناسب داشته باشد، روی حساسیت به انسولین یا تحمل کلوگز که نشانگر سلامت متابولیک هستند، تاثیر نمی‌گذارد. باید به این نکته اشاره کرد که اختلال شدید در خواب با اختلال در متابولیسم گلوکز و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی همراه است.

طبق این تحقیق، مصرف قهوه تلخ و قدرتمند در صبح باعث افزایش ۵۰ درصدی گلوکز می‌شود که اگرچه به سرعت باعث ابتلای افراد به دیابت یا مشکلات متابولیک نمی‌شود، اما اگر یک عادت باشد می‌تواند چنین مشکلاتی برای فرد ایجاد کند و در بلندمدت حساسیت به انسولین کاهش پیدا خواهد کرد.

لاغری

این پژوهش نشان می‌دهد که قهوه می‌تواند توانایی بدن در تحمل قند موجود در صبحانه را محدود کند. علت چنین موضوعی، وجود کافئین در این نوشیدنی است که روی حسگرهای موجود در عضله که به خروج گلوکز از خون کمک می‌کنند، تاثیر منفی دارد که نتیجه آن افزایش گلوکز خون است. کافئین همچنین باعث افزایش ترشح لیپیدها در خون می‌شود که روی توانایی عضلات برای خروج کلوگز از خون تاثیر منفی می‌گذارد.

برای دستیابی به نتیجه دقیق به انجام آزمایش‌ها و تحقیقات بیشتری نیاز است، با این حال یافته‌های پژوهش اخیر نشان می‌دهد که افراد باید پس از صبحانه به سراغ قهوه بروند تا با اختلال متابولیک مواجه نشوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قهوه نوشیدن قهوه خواب شبانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت عجیب زرافه‌ها در خوابیدن؛ زرافه چطور می‌خوابد؟

اگر یک شب را به طور کامل بیدار مانده باشید، به خوبی می‌دانید که چقدر به خواب نیاز داریم تا عملکرد خوبی داشته باشیم. یک کمبود کوچک حتی می‌تواند ما را از پا دربیاورد.

به گزارش «زی‌سان» به نقل از راز بقا، اما در طبیعت، الگو‌های خواب حیوانات در مسیر‌های متفاوتی تکامل یافته است. برای آنها، خواب بهای سنگین‌تری دارد (که باید بر اجداد دور ما نیز تأثیر گذاشته باشد): آسیب پذیری.

حتی شکارچیان موفق حیوانی، مانند انسان نمی‌خوابند؛ به صورت عمیق و طولانی، اساساً بدون دفاع و در یک زمان طولانی.

برای مثال اگرچه شیرها، این شکارچی خشکی در آفریقا، تا ۲۰ ساعت در روز استراحت می‌کنند، اما در اصل آنها فقط چرت می‌زنند. بعد از این چُرت‌ها و بیدار شدن هم خیلی سریع‌تر از من یا شما آماده هستند تا وارد عمل شوند.

با این‌حال، زرّافه‌ها ممکن است عجیب‌ترین حیوانات در «خوابیدن» باشند. زرافه‌خای کوچک‌تر با پاهای‌شان که در زیر بدن قرار می‌دهند، دراز می‌کشند (پایین آوردن خود روی زمین یک فرآیند جدی است). زرافه‌ها سر خود را روی کفل‌های خود قرار می‌دهند. ظاهراً آنها بهترین بالش‌های خودشان هستند!

اگر بالش خود را با خود حمل کنید، زمان خواب می‌تواند هر زمانی باشد!

زرافه‌های بالغ نیز گه‌گاه به این شکل می‌خوابند، اما به ندرت پیش می‌آید که بیش از چند دقیقه در یک زمان بخوابند. در واقع، آنها تقریباً هرگز بیش از پنج دقیقه در طبیعت نمی‌خوابند، و اغلب وضعیت را طوری تغییر می‌دهند که سر و گردن خود را خمیده و روی قسمت عقبی خود قرار دهند.

بیشتر اوقات، زرافه‌های بالغ کاملاً ایستاده می‌خوابند (باز هم در فواصل کوتاه) یا نوعی دوره استراحت نیمه‌خوابی را تجربه می‌کنند که در آن چشم‌ها نیمه‌باز می‌مانند، گردن حیوان کاملاً صاف است و گوش‌هایش به تکان خوردن ادامه می‌دهند.

در مجموع، زرافه‌های بالغ تنها با ۳۰ دقیقه خواب در شبانه روز (به طور متوسط) از پس خودشان بر‌می‌آیند. این کوتاه‌ترین نیاز به خواب در کل قلمرو حیوانات است!

چرا زرافه‌ها بیش‌تر از ۲۳ ساعت در روز بیدارند؟

به این دلیل که حیوان بزرگی که در وسط دشت دراز کشیده باشد، برای شکارچیان مجاور مهمانی بسیار وسوسه‌انگیز است. زرافه‌ها بزرگ هستند و می‌توانند با سرعت ۳۵ مایل در ساعت بدوند. وقتی آنها هوشیار هستند، دیگر اهداف آسانی برای شکارچیان نیستند.

زرافه‌ها پوست ضخیم، زره داخلی، یا دندان‌های تیز ندارند که به آنها کمک کند وقتی در معرضِ خطر تبدیل‌شدن به شام هستند، با آن مقابله کنند؛ بنابراین آنها با یک چشم باز (گاهی‌اوقات به معنای واقعی کلمه) می‌خوابند و تقریباً در حالت آماده‌باش بالا خود را محافظت می‌کنند.

tags # زرافه سایر اخبار اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ شهاب سنگی که دایناسورها را منقرض کرد به کجای زمین خورد و آن روز چه اتفاقی رخ داد؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • تفال به حافظ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به جان او که گرم دسترس به جان بودی...
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • عادت عجیب زرافه‌ها در خوابیدن؛ زرافه چطور می‌خوابد؟
  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن