Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: مصوبات برای اجرا نوشته می شود و مدیران نیز موظف به اجرای مصوبات هستند.

محمدعلی شجاعی، ۱۷آبان ماه،  در نشست شورای آموزش و پرورش خراسان شمالی که در محل استانداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه مصوبات را نمی نویسیم که مدیران برای عدم اجرای آن خود تصمیم بگیرند، افزود: مدیران وظیفه دارند مصوبات را انجام دهند و اگر برای اجرای آن مشکلی وجود دارد، بیان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شجاعی پس از استماع مشکلات مربوط به طرح ساماندهی خوابگاه شبانه روزی در منطقه عشایری دانش آموزی مراوه تپه، گفت: با توجه به نزدیک شدن فصل سرما حل مشکلات مدارس عشایری باید جدی گرفته شود.
ایجاد موج اجتماعی برای اجرای طرح آجر به آجر از تاکیدات استاندار خراسان شمالی در این نشست بود که شجاعی میزان مشارکت انجام شده در استان در این طرح را پنج هزار و ۸۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: با اجرای طرح آجر به آجر فرهنگ مدرسه سازی توسعه می یابد و در این راستا باید از تریبون های مختلف بهره مند شد.

شجاعی در بخش دیگر سخنان خود بر کاهش فاصله بیسوادی استان به ویژه در قشر روستاییان و زنان روستایی با متوسط کشوری تاکید کرد و گفت: افزایش سواد از کارهای ماندگار و لازم استان خواهد بود که آثار مثبت آن متوجه همه اقشار جامعه می شود و بنابراین همه باید پای کار باشند و طرح قشربندی شود.
وی با تعیین مهلت ۱۰ روزه به فرمانداران و شورای آموزش و پرورش شهرستان ها مبنی بر افزایش جذب و ثبت نام تعداد بیسوادان در طرح افزایش سواد آموزی استان، گفت: بنا بر اعلام وزارت آموزش و پرورش دومین استان در جذب سوادآموزان در این طرح هستیم. 
حمایت از دانش آموزان کنکوری بد سرپرست و بی سرپرست طی انعقاد تفاهم‌نامه‌ای مابین آموزش و پرورش و دستگاه های اجرایی مربوط از دیگر مباحث مهم این نشست بود که شجاعی در این خصوص افزود: امسال بسیاری از دانش‌آموزان این اقشار ضعیف توانستند با کسب رتبه های برتر برای استان افتخار آفرینی کنند. 
تهیه طرحی جامع برای ورزش و تغذیه مناسب با هدف کنترل وزن و چاقی دانش آموزان، همکاری دستگاه های اجرایی برای توسعه فضای کالبدی دانشگاه فرهنگیان استان، جذب اعتبارات مربوط به تفاهم نامه استان با سازمان نوسازی مدارس کشور با تاکید بر رعایت عدالت جغرافیایی و شتاب در افزایش مهارت های آموزش فنی و حرفه ای از دیگر مصوبات این نشست بود.

گفتنی است در این جلسه  اجرایی نشدن مصوبه جلسه قبل این شورا مبنی تامین فضا برای راه اندازی هنرستان های وابسته به فرهنگ و ارشاد توسط ادارات کل آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی موجب انتقاد و توبیخ کتبی استاندار خراسان شمالی برای مدیران کل این ادارات شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان شمالي آموزش و پرورش مشکلات مدارس شبانه روزی آموزش و پرورش خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار