Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@01:50:07 GMT

آموزش سکویی در برنامه هفتم توسعه پیگیری می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۶۳۷۸

آموزش سکویی در برنامه هفتم توسعه پیگیری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی زاهدی شنبه شب در جمع خبرنگاران ضمن تبریک طرح انتقال آب از خلیج فارس به استان کرمان، افزود: باید از همه افرادی که در این زمینه مشارکت داشتند تشکر کنم.

وی با اشاره به تاریخچه آموزش مجازی در دنیا، افزود: این طرح از قرن ۱۸ به کمک پست آغاز شد و از اواسط قرن ۱۹ پررنگ‌تر و در ادامه بحث‌های دانشگاهی آغاز شد اما در ایران به هر دلیلی با تأخیر آغاز شد که شروع آن در دانشگاه از سال ۱۳۵۰ و در آموزش و پرورش در سال ۸۳ آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیازمند یک سیستم آموزش از راه دور هستیم

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت آموزش از راه دور، بیان داشت: در آموزش و پرورش بعضاً دانش آموزانی هستند که دارای محدودیت جهت حضور در مدرسه هستند و نمی‌توانند در مدارس رفت و آمد کنند همچنین بزرگسالانی داریم که نمی‌توانند در کنار دانش آموزان درس را فرا بگیرند لذا در مجموع ما نیازمند یک سیستم آموزش از راه دور هستیم.

وی ادامه داد: در دانشگاه به واسطه درگیری کاری و شغلی، دانشجویان فرصت محدودی در اختیار دارند اما علاقمند به تحصیلات عالیه هستند لذا جا دارد که راه را باز کنیم همچنین برای پرسنل دولت و کارکنان بخش خصوصی نیز باید آموزش غیرحضوری گذاشت. در نقطه مقابل آموزش حضوری دارای هزینه است هر چند آموزش حضوری باید در جای خود باشد و لازم است اما باید با توجه به شرایط، از ظرفیت آموزش غیرحضوری هم استفاده کرد.

عقب ماندگی ۲ قرنی کشور در بحث آموزش مجازی

زاهدی با اشاره به اینکه تاکید جدی ما در شش سال اول در آموزش و پرورش به آموزش حضوری است، اظهار داشت: در وضعیت آموزش مجازی با تأخیر دو قرنی نسبت به دنیا آغاز کردیم لذا باید این عقب افتادگی را جبران کنیم و متأسفانه در کشور ما مسئولان به این امر باور نداشتند در نتیجه کارهای اساسی خوبی در این زمینه انجام نشده است.

وی با بیان این مطلب که آموزش و پرورش کار اساسی در حوزه آموزش مجازی انجام نداده است و تنها از زمان شیوع ویروس کرونا آموزش مجازی آغاز شد، اظهار کرد: زیرساخت‌ها در زمینه سیستم شاد مهیا نشده است لذا در خصوص بحث اینترنت و مسائل مالی، مشکل داریم. بحث دیگر این است که سیستم شاد توان پوشش کافی را در کشور ندارد از طرف دیگر ۳ میلیون دانش آموز از نظر مالی مشکل تأمین گوشی و یا تبلت دارند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با وجود همه این مشکلات اما نباید منکر این کار خوب سیستم شاد شد، بیان داشت: دستگاه‌های مختلف کشور باید مشکلات مختلف زیرساختی و نرم افزای را رفع کرده و به تأمین تبلت و یا گوشی مورد نیاز دانش آموزان محروم کمک کنند.

وی با بیان این مطلب که برنامه‌ای تحت عنوان آموزش سکویی برنامه ریزی شده است که در دنیا آغاز شود که آموزش از راه دور پیشرفته است، بیان داشت: این آموزش، کلاس، کارگاه و غیره را طراحی می‌کند و وقتی که دانش آموز با این فضا روبرو می‌شود احساس می‌کند که در محیط طبیعی قرار دارد.

زاهدی با بیان این مطلب که ما در این زمینه هنوز شروع نکردیم و اگر تلاش نکنیم مجبوریم وابسته به کشورهای دنیا باشیم، عنوان کرد: سه سال پیش بیان کردم که در این زمینه زمان زیادی نداریم اما متأسفانه هنوز آموزش سکویی در کشور مطرح نیست حتی هنوز وارد ادبیات آموزشی ما نشده است و اگر این امر محقق شود، دانش آموز در منزل خود می‌تواند وارد آزمایشگاه شوند.

در برنامه هفتم توسعه آموزش سکویی را پیگیری می‌کنیم

وی با اشاره به اینکه در بحث آموزش مجازی هم در آموزش و پرورش و دانشگاه عقب هستیم، اظهار کرد: در برنامه هفتم توسعه حتماً آموزش سکویی را پیگیری می‌کنیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که محتوای درسی باید به گونه‌ای تنظیم شود که برای دانش آموز و دانشجو قابل فهم باشد، اضافه کرد: اگر محتوا درست نباشد دانش آموز نمی‌تواند ابهام خود را از معلم سوال کند البته تلویزیون به خصوص شبکه آموزش خوب عمل کرده است.

وی افزود: اصل آموزش، همان آموزش سکویی است و زمان ما کمتر از ۱۰ سال است.

زاهدی با بیان این مطلب که رسانه‌ها نقش مهمی در بحث مطالبه گری در مسائل آموزشی دارند، اظهار داشت: برخی مسائل آموزشی در کشور قابل حل است همانند بحث شبکه شاد که دستگاه‌های مختلف اگر همکاری کنند قابل حل شدن است و نقش رسانه‌ها در این زمینه بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه در شرایط موجود باید کمک کنیم که دانش آموزان و دانشجویان کمترین آسیب را ببینند، خاطرنشان کرد: بیشترین نگرانی من در این زمینه سه سال اول دبستان و بخصوص کلاس اولی‌ها است لذا خواهش می‌کنم که معلمین در این مقطع وقت بیشتری بگذارند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که بارها به وزیر ارتباطات تذکر داده ایم که اینترنت رایگان در اختیار اساتید قرار بدهد لذا حتماً این تذکر به وزیر ارتباطات داده می‌شود، تصریح کرد: رفتن به سوی آموزش مجازی ضرورتی اجتناب ناپذیر است لذا هم باید سیاست گذران ما همت داشته باشند و هم دولتمندان باید به این موضوع باور داشته باشند ضمن اینکه خانواده‌ها هم نقش مهمی دارند و کمک به بهتر فهمیدن دانش آموزان کنند، نباید کیفیت آموزش را از دست بدهیم.

کد خبر 5066081

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد مهدی زاهدی مجمع نمایندگان استان کرمان آموزش مجازی ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز آمار کرونا محدودیت های کرونایی کرمانشاه بوشهر ستاد ملی مقابله با کرونا بارش باران شهرکرد مجلس شورای اسلامی قزوین هفته وحدت ایلام نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش آموزش از راه دور دانش آموزان آموزش مجازی آموزش سکویی دانش آموز آغاز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۶۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: بیش از ۵۰۰ مدرسه ساخته و تحویل آموزش و پرورش کرمان شده و عملیات اجرایی ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید نیز آغاز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، رضا رضایی عصر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید استاد آیت‌الله مطهری و شهدای دانش‌آموز و فرهنگی به‌ویژه شهیدان دانش‌آموز انفجار تروریستی 13 دی ماه کرمان اظهار داشت: 43 هزار و 519 همکار فرهنگی و معلم در استان کرمان در 6 هزار و 20 مدرسه شامل 29 هزار و 274 کلاس درس مشغول تدریس و امر تعلیم و تربیت هستند.

وی با بیان اینکه 250 مدرسه یک تا پنج نفره در سطح استان کرمان داریم که در راستای عدالت آموزشی دایر است و غالباً در مناطق عشایری و صعب‌العبور واقع شده‌اند، گفت: مدرسه در دورترین نقاط استان تنها نماینده کشور به‌عنوان یک اداره دولتی است که پرچم جمهوری اسلامی ایران را برافراشته است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم «همه ما مدیون توییم، معلم» نامگذاری شده است، افزود: شهید سیدمیثم حسینی از معلمان شهید حادثه انفجار تروریستی کرمان است که مستند زندگی این شهید آماده شده است.

وی با بیان اینکه 12 نفر در استان کرمان به‌عنوان معلم نمونه انتخاب شدند که از این تعداد یکنفر به‌عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب شده است، ادامه داد: از برنامه‌های هفته بزرگداشت معلم، غبارروبی قبور مطهر شهیدان و دیدار و سرکشی از خانواده‌های معظم شهیدان است و زنگ سپاس معلم در مدارس استان کرمان نواخته می‌شود.

رضایی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی گذشته بیش از 4 هزار معلم در نقل و انتقالات جابه‌جا شدند و در سال تحصیلی که گذشت بیش از 3 هزار و 700 معلم در نقل و انتقالات جابه‌جا شدند، گفت: برای 39 هزار فرهنگی طرح رتبه‌بندی معلمان در استان کرمان اجرا شده است.

وی با بیان اینکه در سال 1402 تعداد شش نفر از دانش‌آموزان استان کرمان رتبه تک رقمی کسب کردند که در تاریخ آموزش و پرورش کرمان بی‌نظیر بوده است، افزود: 90 پایگاه مطالعاتی در سراسر استان کرمان راه‌اندازی شده است تا زمینه مطالعه دانش‌آموزان فراهم شود که استفاده از این پایگاه‌ها در سراسر استان رایگان است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از هزار و 500 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در قالب طرح شهید محمودوند جذب مدارس شدند، بیان کرد: سنجش دانش‌آموزان پایه اول تا پایان اردیبهشت ماه است و از خانواده‌ها درخواست داریم که هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

وی با بیان اینکه بالغ بر 7 میلیارد تومان مدارس استان کرمان در قالب طرح شهید سردار حسین پورجعفری تجهیز امکانات شده است، گفت: طبق برنامه هفتم توسعه 50 درصد دانش‌آموزان باید در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و هنرستان تحصیل کنند در حال حاضر 43 درصد دانش‌آموزان استان کرمان در هنرستان‌ها تحصیل می‌کنند.

رضایی با اشاره به اینکه 10 هزار و 75 نفر در چرخه سوادآموزی استان کرمان قرار گرفتند که کار بزرگی بود، افزود: 2 هزار و 500 روحانی در مدارس استان کرمان برای فعالیت‌های فرهنگی پرورشی جذب شدند که در قالب طرح همکاری حوزه با آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه امسال بیش از 20 هزار دانش‌آموز استان کرمان در مراسم معنوی اعتکاف شرکت کردند، ادامه داد: 220 هزار دانش‌آموز و 12 هزار همکار فرهنگی استان کرمان در مسابقات ورزشی شرکت کردند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه در دو سال گذشته بیش از 500 مدرسه ساخته و تحویل آموزش و پرورش استان کرمان شده است، گفت: عملیات اجرایی ساخت 103 مدرسه جدید نیز در استان آغاز شده است.

وی با بیان اینکه سند 790 ملک آموزش و پرورش استان کرمان در دو سال گذشته اخذ شده و فضای ورزشی مدارس استان کرمان 69 درصد افزایش پیدا کرده است، افزود: بیش از 80 میلیارد تومان برای ساخت زمین چمن مصنوعی برای پسران و سوله ورزشی برای دختران هزینه شده است؛ ساخت هفت استخر شنا نیز در شهرستان‌های استان کرمان از سر گرفته شده و در حال تکمیل است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح نگران کننده‌ای رسیده است
  • ایرادات «لایحه برنامه هفتم توسعه» رفع شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم