Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@20:38:34 GMT

رشد پرشتاب توسعه زیرساخت های درمانی در گچساران

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۸۲۴۵

رشد پرشتاب توسعه زیرساخت های درمانی در گچساران

به گزارش ایرنا، در حالی که تا سال ۱۳۹۲ تنها بیمارستان شهید رجایی در شهر دوگنبدان فعالیت داشت و مردم برای انجام بیشتر امور اولیه درمانی به شهرهای مجاور مراجعه می کردند اما تکمیل بیمارستان نفت و تصمیم برای تبدیل آن به بیمارستان تخصصی ناباروری از سویی و ساخت بیمارستان ۱۴۲ تختخوابی نرگسی از سوی دیگر مسیر خدمات رسانی حوزه درمان را در گچساران دگرگون کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد زیرساخت هایی مانند مرکز ناباروری و بهبود فضای بیمارستان شهید رجایی از سویی و افزایش تعداد پزشکان متخصص در رشته های مختلف از سوی دیگر باعث بی نیازی ساکنان به سفر به استان های مجاور برای دریافت خدمات درمانی شده است.

ارتقای امکانات درمانی افزون بر سهولت دسترسی به خدمات حوزه سلامت منجر به کاهش هزینه های سفر و پایین آمدن ریسک خطر سوانح جاده ای در این شهرستان شده است.

متخصصان حوزه بهداشت معتقدند که توسعه زیرساخت های درمانی افزون بر رفاه و سلامت مردم نقش مهمی در توسعه گردشگری سلامت هم دارد امری که تحقق آن می تواند به توسعه اقتصادی منطقه نیز کمک کند.

براساس آمار موجود،۷۰ درصد مسافران گردشگری سلامت از کشورهای خارجی برای پنج بیماری و خدمت پزشکی شامل زنان و زایمان، چشم، ارتوپدی، زیبایی و قلب و عروق به کشورمان سفر می کنند این به آن معناست که گچساران ظرفیت تبدیل به مقصد گردشگری سلامت را در بخش ناباروری دارد.

با توجه به اینکه این شهرستان در نزدیکی استان های خوزستان، بوشهر وهرمزگان قرار دارد و برخی شهروندان کشورهای عربی از جمله عراق و کویت برای تشرف به بارگاه بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع) به این شهرستان سفر می کنند امکان پذیرش بیماران این کشورها  در بیمارستان های گچساران وجود دارد که امید می رود با بهره برداری از بیمارستان نرگسی این مهم در مسیر تحقق قرار گیرد.

افزایش سه برابری تخت های بیمارستانی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد می گوید: با بهره برداری از بیمارستان نرگسی که در دهه فجر امسال انجام می شود، تعداد تخت های بیمارستانی در گچساران نسبت به ابتدای سال ۱۳۹۲ سه برابر می شود.

حسین کلانتری افزود:با توجه به وجود زیر ساخت‌های ارتباطی مناسب و فرودگاه در گچساران، وجود مراکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی تلاش می شود تا با بهره برداری از بیمارستان ۱۴۲ تختخوابی نرگسی گچساران تبدیل به یکی از قطب های گردشگری سلامت در جنوب کشور شود.  

استاندار کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت بیمارستان نرگسی شهر دوگنبدان مراحل پایانی ساخت خود را می گذراند که این امر چشم انداز توسعه زیرساخت های بیمارستانی را در گچساران روشن و امیدبخش  کرده است.

کلانتری عنوان کرد: این طرح هم اکنون ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: برای ساخت این طرح بزرگ درمانی تاکنون یکهزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: امسال نیز ۵۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان نرگسی گچساران مصوب شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با تکمیل بیمارستان نرگسی تعداد تخت های بیمارستانی گچساران به ۴۴۰ تخت می رسد که برای این شهرستان ۱۲۶ هزار نفری شاخص خوبی محسوب می شود.

پرویز یزدان پناه افزود:بیمارستان نرگسی گچساران شامل ۱۲۸ تخت معمولی و ۱۴ تخت مراقبت های ویژه است.

وی بیان کرد:تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان نرگسی گچساران خریداری شده است.

وی گفت: عملیات اجرایی ساخت بیمارستان نرگسی در این شهرستان سال ۱۳۹۲ در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۱۰ هزار و ۷۰۰ متر زیربنا آغاز شد.

وی افزود: این بیمارستان در ۲ بلوک ۶ و پنج طبقه در حال ساخت است.

بیمارستان نرگسی گچساران دارای بخش های اورژانس، درمانگاه، سی سی یو، ۶ تخت آی سی یو، بستری داخلی، زنان، کودکان و جراحی است.

مرکز ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه (س) شهر دوگنبدان نیز از اواخر سال ۱۳۹۷ در حوزه درمان ناباروری آغاز به کار کرد و خدمات این مرکز بر اساس استانداردهای کشوری برای زوج‌های نابارور انجام می‌شود.

«آی یو ای»، «آی وی اف»، «رحم اجاره ای»، «اهدای تخمک»، «لاپاراسکوپی» و «میکرواینجکشن» از جمله عمل های جراحی ناباروری است که در این مرکز به مراجعان ارائه می شود.

 این مرکز با دارا بودن آزمایشگاه آندرولوژی، آزمایشگاه جنین شناسی، سونوگرافی فوق تخصصی، بیوفیریزینگ، اتاق عمل و واحد مراقبت های پس از عمل جراحی، تنها مرکز دولتی IVF در استان کهگیلویه و بویراحمد برای ارایه خدمات به زوجین نابارور با تعرفه های درمانی دولتی است.

جذب متخصصان خدمت ماندگار دولت 

رئیس بیمارستان شهید رجایی شهر دوگنبدان گفت: جذب متخصصان در رشته های تخصصی چون چشم، پوست، ارتوپدی، اعصاب و سایر رشته های مورد نیاز باعث تحول خدمات رسانی این بیمارستان در سال های اخیر شده است.

طاها حسینی افزود: هم اکنون تقریبا در تمام رشته های تخصصی پزشکان مجرب در بیمارستان شهید رجایی مشغول خدمت هستند.

وی عنوان کرد:نوسازی بخش هایی از بیمارستان و تجهیز به امکانات پزشکی ورفاهی از دیگر خدمات دولت در سال های اخیر برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی بیمارستان شهید رجایی شهر دوگنبدان بوده است.

توسعه سایر زیرساخت های درمانی

فرماندار گچساران گفت: در چند سال گذشته افزون بر طرح های بزرگ درمانی زیرساخت های حوزه سلامت روستاها نیز بهبود یافته است.

علی خوان پایه بیان کرد: احداث خانه بهداشت در روستاهای هفت چشمه، آرو، سربیشه، انجیرسیاه، پشکان، نازمکان و سرابننیز از جمله این طرح هاست.
وی ایجاد پایگاه سلامت رادک در شهر دوگنبدان، مراکز جامع سلامت در روستاهای دیل و لیشتر و ۲ مرکز جامع سلامت در شهر دوگنبدان را از دیگر طرح های اجرا شده حوزه سلامت در گچساران ذکر کرد.

وی تاکید کرد:مرکز آموزش بهورزی و کلینیک دندان پزشکی گچساران از دیگر زیرساخت های حوزه درمان این شهرستان است.

وی با یادآوری وجود تنها یک بیمارستان فرسوده با تجهیزات اندک در ابتدای سال ۱۳۹۲ در گچساران افزود: حوزه سلامت این شهرستان در سال های اخیر شاهد انقلابی چشمگیر بوده است.
شهرستان ۱۲۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

برچسب‌ها کهگیلویه وبویراحمد گچساران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه وبویراحمد گچساران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گچساران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور بیمارستان نرگسی گچساران بیمارستان شهید رجایی شهر دوگنبدان حوزه سلامت سال ۱۳۹۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها را مشهود دانست و گفت: منابع حاصل از فروش نفت نباید وارد بودجه جاری کشور شود.

عباس آرگون در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه منابع نفت و گاز یکی از مزیت‌های اصلی کشور به‌ شمار می‌آید، بیان کرد: باید بتوانیم از این منابع خدادادی حداکثر بهره را برای رشد و توسعه اقتصادی کشور ببریم.

وی با تأکید بر اینکه منابع حاصل از فروش نفت را نباید وارد بودجه جاری کشور کرد، افزود: این منابع باید صرف توسعه زیرساخت‌ها و رشد و توسعه دیگر صنایع تولیدی کشور شوند که البته این نقش پارسال مشهود بود.

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: درصورتی‌که سرمایه‌گذاران بدانند سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز سودآوری مطلوبی دارد و اعتمادسازی لازم نیز انجام شود، بی‌شک وارد این بازار می‌شوند و سرمایه‌های سرگردان به این بخش تزریق خواهد شد.

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد