Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@21:37:26 GMT

خوشحالی هالیوودی ها از شکست ترامپ/ عکس

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۸۴۰۱

خوشحالی هالیوودی ها از شکست ترامپ/ عکس

به گزارش افکارنیوز،

 هم‌زمان با استقبال رای‌دهندگان به بایدن، هالیوودی‌ها نیز در شبکه‌های اجتماعی از این امر استقبال کردند.

در حالی که نتیجه آرای الکترال در پنسیلوانیا بایدن را به عنوان چهل‌و ششمین رییس جمهوری راهی کاخ سفید کرد، اندکی پس از انتشار این خبر توییت‌های چهره‌های مشهور صنعت سینما در شبکه‌های اجتماعی پیچید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الیزابت بنکس بازیگر و کارگردان نوشت: خیلی خیلی خیلی احساس آرامش می‌کنم. تبریک به جو بایدن.. از فکر اینکه کاملا هریس معاون رییس جمهوری است دارم گریه می کنم.

وایولا دیویس بازیگر اسکاری نوشته است: ووووووووووووووووووو!!!!!! فیلادلفیا! آمریکا! سیاه‌پوستان! خدا به شما خیر دهد! حالا… بیایید برای سنا بجنگیم!

کری واشینگتن نوشت: مردم حرفشان را زدند! از همه آنهایی که از رای‌شان استفاده کردند و با صدایشان تاریخ‌ساز شدند تشکر می کنم.

تام راتمن رییس سونی پیکچرز و از حامیان بایدن در مصاحبه‌ای گفت: این برای هالیوود هم دقیقاً همان معنایی را دارد که برای بقیه کشور. اینکه آنچه ما در مهدکودک‌ها به فرزندان‌مان می‌آموزیم درست است: نجابت، مدنیت، صداقت، احترام و شخصیت چیزی است که در یک فرد و یک ملت اهمیت دارد.

جولیا لویی-دریفوس بازیگر سریال «ویپ» در نقش اولین معاون زن رییس جمهور آمریکا نوشت: دموکراسی پیروز می‌شود. امروز از بستنی‌هایتان لذت ببرید. وی عکس یک کیک را هم پست کرده و می‌نویسد: می‌خواهید با آن کیک هم بخورید؟ دیگر خانم معاون رییس جمهور یک شخصیت خیالی نیست.

اسپایک لی کلیپی از ترانه «آزادی فیلادلفیا» التون جان را در صفحه‌ی اینستاگرامش به اشتراک گذاشت و نوشت: این انتظار دراز به سر آمد. خلاصه.

کندریک سمپسون بازیگر نوشت: به یاد داشته باش. ما این کار را کردیم. مردم. سازماندهندگان. حالا آنچه شایسته‌اش هستیم را به ما بدهید.

رپر کامان با انتشار عکسی مشترک با بایدن در توییتر نوشت: امروز یک آغاز جدید و جشنی برای مردم و قدرت و ظرفیتی است که ما داریم. ما دنیا را با فکر کردن درباره روزهای بهتر و عمل کردن برای آن تغییر دادیم.

مایکل مور نوشت: به هموطنان آمریکایی تبریک می‌گویم! ترامپ شکست خورد! حالا باید چیزی را شکست دهیم که ترامپ را روی کار آورد.

مندی مور نوشت: با چشمانی پر از اشک، چه لحظه‌ای! بسیار سپاسگزارم از همه رای دهندگان، کارمندان ثبت آرا، داوطلبان، کارمندان و همه آنهایی که این را به واقعیت بدل کردند. بدون شک کار زیادی وجود دارد. اما بیایید اول این لحظه را جشن بگیریم. دوستان. این تاریخی است!

کیکی پالمر نوشت: معاون رییس جمهور ما یک زن سیاه است!

ایوا دوورنی کارگردان «سلما» نوشت: فیلادلفیا متشکریم! از طرف همه مردم، از تو سپاسگزارم، سپاسگزارم. وی همچنین ویدیویی از ترانه جان لجند را که با عنوان «پیروز» در فیلم «سلما» برنده اسکار شد، منتشر کرد و نوشت: شما در لحظه‌ای تاریخی هستید.

جان لجند هم نوشت: تبریک به رییس جمهوری منتخب و معاون رییس جمهوری! از شما ممنونیم که راه خدمت به کشور را در این دوران چالش‌برانگیز انتخاب کردید.

آریانا گرانده نوشت: دارم گریه می‌کنم. ممنون خدایا.

اوا لانگریا نوشت: دموکراسی برد!!! آمریکا آمریکا، فرزندان‌مان داشتند ما را به عنوان یک کشور می‌دیدند. آنها دیدند ما چه چیزی را انتخاب کردیم. تقسیم و نفرت یا اتحاد و عشق. ما سمت درست را انتخاب کردیم. عشق همیشه موجب نفرت ترامپ بود!

راب راینر نوشت: دلینگ دالانگ، جادوگر مُرد.

استیون کینگ نویسنده ژانر وحشت نوشت: یکی از بهترین روزهای زندگی‌ام. وی در توییت دیگری اضافه کرد: آمریکا به ترامپ گفت: تو اخراجی.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سینما کارگردان هالیوود مایکل مور ترامپ هالیوود انتخابات آمريكا بازیگران هالیوودی شکست ترامپ رییس جمهوری معاون رییس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است

«محمد جرادات» نویسنده و پژوهشگر سیاسی فلسطینی درباره تظاهرات اخیر دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی که در حمایت از ملت فلسطین به ویژه غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و در اعتراض به سیاست‌های آمریکا در حمایت از این رژیم برگزار شد، گفت: این اعتراضات که دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن است به دانشگاه‌های اروپایی، استرالیایی و دانشگاه‌هایی در آسیا، جهان عرب و اسلام از جمله ایران و لبنان و حتی دانشگاه بیرزیت در کرانه باختری فلسطین گسترش یافت

وی اظهار داشت، این دانشگاه‌ها در خیزش جهانی خود حامل پیامی بسیار قوی برای آمریکا و سیاست‌های استعماری و استکباری آن در مقابله با مظلومان جهان به ویژه مردم فلسطین و غزه هستند که از زمان حمله هفتم اکتبر مقاومت فلسطین در معرض کشتار جمعی از سوی اسرائیل قرار گرفتند؛ حمله‌ای که هدف آن دفاع و پیروزی ملت فلسطین در برابر هفتاد و پنج سال مظلومیت و مقابله با اشغالگری رژیمی بود که موجودیت خود را بر فراز تپه های فلسطین اشغالی بنا کرد.

جرادات عنوان داشت، این اعتراضات و این جنبش‌ها در دانشگاه‌های آمریکا از سوی دانشجویان متعلق به نسل دهه بیست هستند؛ نسلی که به نظر می‌رسد به نخبگان و گروه سیاسی حاکم آمریکا در سنا و کنگره و احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه و این نخبگان سیاسی که اسیر لابی صهیونیستی شده‌اند اعتقادی ندارند.

وی ادامه داد: یکی از این سیاستمداران فاقد اراده آمریکایی را دیدیم که به «نعمت شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا می‌گوید «آیا می‌دانید اسرائیل موهبتی از جانب خداست و وقتی در مقابل اسرائیل می‌ایستید نفرین می‌شوید». این سیاستمدار آمریکایی به این طرز عجیب و وحشتناک درباره پرستش اسرائیل صحبت می‌کند.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا

پژوهشگر فلسطینی تصریح کرد: بنابراین، این جنبش دانشجویی آمریکایی که علیه سیاست‌های آمریکا شورش کرده، انتظار ندارد که این نخبگان سیاسی موضع خود را تغییر دهند، زیرا آن‌ها با اسرائیل به عنوان یک معبود برخورد می‌کنند و آن را فراتر از منافع آمریکا می‌دانند. این افراد به اسرائیل به عنوان مروارید تاج تمدن غرب می‌نگرند. بنابراین، این بیگانگی فرهنگی و بیگانگی سیاسی که نخبگان سیاسی در آمریکا، بخش‌هایی از اروپا، در آلمان و در انگلیس از آن رنج می‌برند، در بینش و فرهنگ غرب علیه ملت عربی و اسلامی ریشه دوانده است. بنابراین آنها به عنوان مثال با ایران به عنوان یک اشتباه موجودیتی برخورد می‌کنند. چرا؟ چون تسلیم سیاست اسرائیل در منطقه نمی‌شود و در مقابل سیاست آمریکا ایستاده است که می‌خواهد اسرائیل مقصد و قبله همه سازشکاران و عادی‌سازان روابط و کسانی باشد که منافع آن‌ها و منافع اسرائیل را تامین می‌کنند.

نویسنده فلسطینی درباره آثار و نتایج این انتفاضه دانشجویی آمریکایی عنوان داشت، جنبش آمریکایی امروز در چندین سطوح فوایدی داشته و اگر تشدید شود، ممکن است نتایج بیشتری محقق کند. این جنبش، نتانیاهو و تیمش در تل‌آویو، بایدن و حتی ترامپِ کاندیدای انتخابات را سردرگم کرده و همه را در مظان اتهام قرار می‌دهد.  اکثریت این نسل جدی می‌خواهند سیاست آمریکا را از خدمت کردن مطلق به منافع رژیم اسرائیل دور نگه دارند و جلوی جنایات را در غزه بگیرند.

جرادات تصریح کرد: این دانشجویان در ابتدای جنبش خود مطالبات ساده‌ای را مطرح کردند، به طور مثال، از دانشگاه کلمبیا خواستند تمام تحقیقاتی را که برخی از دانشجویان به نفع وزارت جنگ رژیم اسرائیل انجام می‌دهند  و در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین و توسعه برخی موشک‌ها است متوقف کند. آن‌ها می‌خواستند دانشگاهشان از شرکت‌هایی که با ارتش اشغالگر سر و کار دارند فاصله بگیرد، اما رئیس دانشگاه با وجود اینکه اصالتا عرب است، به پلیس مجوز ورود به حریم دانشگاه را داد  و از ارتش آمریکا خواست به دانشگاه‌ها حمله‌ور شود.

محمد جرادات، تحلیلگر فلسطینی

وی افزود: ۴۰ دانشگاه آمریکایی درگیر چیزی شبیه انقلاب و جنبش هستند. این امر نمی‌تواند سیاست آمریکا را تغییر دهد، مگر اینکه وارد حوزه قضایی شود و دستگاه قضایی آمریکا نسبت به این خیزش دانشجویی جانبدارانه وارد عمل شود و یا اینکه تبدیل به یک جریان سیاسی انتخاباتی شود که وضعیت سیاسی انتخاباتی را علیه حزب دموکرات و حزب جمهوری‌خواه تغییر دهد.

نویسنده فلسطینی در پاسخ به میزان اثرگذاری جنبش‌هایی از این دست بر سیاست‌های آمریکا گفت: بله این جنبش‌ها می‌تواند تاثیرگذار باشند. اما کسانی که دنیا را فقط با عینک اسرائیل می‌بینند، خواه بایدن و یا ترامپ و احزابشان، این افراد قطعا به این نسل جدید اهمیت نمی‌دهند و بایدن دانشجویان دانشگاه خود را اینگونه خطاب قرار می‌دهد که شما متوجه نیستید و این مربوط به مرحله ناپختگی سیاسی است. بنابراین یک انفصال و جدایی ذهنی و شکاف بزرگ در این نسل وجود دارد؛ نسل پیر در آمریکا و این نسل جوان. اما اگر این نسل جوان بتواند ابتکار عمل را در دست بگیرد و واقعیت را تحمیل کند، اوضاع می‌تواند تغییر کند، اما این امر نیازمند زمان، افزایش تحرکات و تحولات بسیاری است که چه بسا فراتر از جنبش سیاسی دانشجویی می‌رود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • جدیدترین هالیوودی فوتبال انگلیس؛ ویل فرل سهام لیدز را می‌خرد
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است