Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@00:09:17 GMT

وبینار «اقـتـصـاد زیـسـت پـایـه» برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۹۰۸۵

وبینار «اقـتـصـاد زیـسـت پـایـه» برگزار می شود

انجمن علوم گیاهی و بیوتکنولوژی دانشگاه خوارزمی و زیست فن با همکاری انجمن بیوتکنولوژی الزهرا و یزد، وبینار «اقتصاد زیست پایه» با نگاه به کشور ایران و بیان ملزومات و موقعیت ها را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، اقتصاد زیستی یا "بیو اکونومی" شامل مجموعه ای از فعالیت های اقتصادی است که به تولید منابع زیستی تجدیدپذیر پرداخته و آن را به مواد غذایی و دیگر محصولات با پایه زیستی تبدیل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نوع از اقتصاد، محصولات زاید به عنوان ماده خام استفاده شده و جایگزین سوخت های فسیلی در این زمینه می‌شوند.

در سال های اخیر، تغییرات آب و هوایی و افزایش گازهای گلخانه ای نیاز به کاهش مصرف سوخت های فسیلی، مواد پایه نفتی و جایگزین ساختن آن ها با دیگر مواد را افزایش داده است بنابراین اقتصاد زیستی از اهمیت قابل ملاحظه ای برخوردار است.

همچنین رشد اقتصاد زیستی مستلزم ارتقای علوم زیستی و فناوری های وابسته به آن و همچنین سرمایه گذاری در این عرصه است. سرمایه گذاری در حوزه اقتصاد زیستی و گسترش بازار محصولات زیست فناوری گامی مهم در رونق کسب و کار و توسعه ی جامعه بوده که به نوبه ی خود می‌تواند راهبردی ملی در پیشبرد اقتصاد مقاومتی باشد.

"تعاریف مقدماتی در زیست‌فناوری"، "حوزه ها و اقتصاد زیستی"، "شرکت ها و حوزه‌های تجاری زیست فناوری در کشور با نگاه به کاربردها"، "اشاره به نیازمندی های استارتاپ ها و جایگاه ان در ایران و جهان"، "ملزومات و روش های پیشبرد ایده زیستی در تیم و تبدیل آن به محصول" و "طرح توجیهی چیستی، اجزا اهداف و چگونگی آماده‌سازی" از جمله محورهای این دوره آموزشی است.

کارگاه اقتصاد زیست پایه با نگاه به کشور ایران و بیان ملزومات، روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ آبان، ساعت ۱۶ تا ۱۹، در بستر اسکای روم برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند  جهت ثبت‌نام به لینک  https://tinyurl.com/y۵trenj۳ و جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی Esmaeeli۲۶۱@ مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اقتصاد زیستی اقتصاد زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد