Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست با اشاره به اینکه قاچاق دام بیشتر مربوط به استان‌های مرزی است، اظهار کرد: در استان‌های مرکزی کشور شایع نیست و مهم‌تر این‌که اصفهان همواره وارد کننده دام سبک و صادرکننده دام سنگین به استان‌های دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار داشت: هرگونه جابجایی دام باید با مجوز سازمان دامپزشکی انجام شود و مبدأ و مقصد نقل و انتقال در این مجوزها ثبت می‌شود؛ مقداری از افزایش قیمت گوشت مربوط به تورم و بخشی از آن هم بر اثر جو روانی بازار است اما این قیمت‌ها در روزهای آینده به‌طور قطع افت می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به تولیدکننده‌ها تصریح کرد: سال گذشته گوشت قرمز گوسفندی حدود ۱۰۰ هزار تومان عرضه می‌شد اما از سال گذشته تا به امروز قیمت همه کالاها افزایش پیدا کرده و نباید انتظار داشته باشیم که قیمت گوشت افزایش اندکی پیدا نکرده باشد.

ایراندوست ادامه داد: افزایش قیمت گوشت قرمز ناشی از جو روانی بازار است و دوام ندارد و به‌ طور قطع در روزهای آینده کاهش می‌یابد، با ساماندهی بازار نهاده‌های دامی و توزیع نهاده‌های یارانه‌ای قیمت گوشت قرمز در آینده نزدیک کاهش پیدا خواهد کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در مورد تخم‌مرغ اضافه کرد: اکنون تخم‌مرغ زیر قیمت مصوب تنظیم بازار ارائه می‌شود که با صادرات آن از آسیب‌های وارده به تولیدکننده جلوگیری می‌شود، قیمت مصوب تخم‌مرغ ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان است اما با قیمت ۱۲ هزار تومان از مرغداران خریداری می‌شود که هیچ مشکلی در تأمین تخم‌مرغ موردنیاز این استان وجود ندارد و تأمین بازار به میزان کافی انجام می‌شود.

وی قیمت ۲۷۰ هزار ریالی هر کیلو مرغ برای مصرف‌کننده را عادلانه ندانست و اظهار داشت: گرانی مرغ موضوعی کشوری است و فقط مربوط به اصفهان نیست، مشکلی از نظر پرورش، تولید و تأمین مرغ در استان اصفهان وجود ندارد و میزان جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان تابستان امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد افزایش یافت.

ایراندوست افزایش تقاضا را یکی از علل افزایش قیمت مرغ برشمرد و گفت: مصرف محصولات پروتئینی مانند گوشت، تخم‌مرغ و مرغ همواره در فصل گرما کاهش و با سرد شدن هوا افزایش می‌یابد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی انجام شده نهاده‌های دامی به موقع بدست مرغداران خواهد رسید و قیمت‌ها کاهش پیدا خواهد کرد، تخصیص نهاده‌های دامی به‌ طور صد در صدی انجام شده اما بعضی مواقع تحویل آن با تأخیر انجام می‌شود و احتمال دارد مرغداران نهاده را خریداری کرده اما هنوز به دست آن‌ها نرسیده باشد.

وی یادآور شد: دامداران برای دریافت نهاده‌های دامی یارانه‌ای باید در سامانه بازار گاه ثبت‌نام کرده تا نهاده‌های دامی با قیمت دولتی در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

ایراندوست افزود: با توجه به افزایش روند جوجه‌ریزی و تأمین حدود صد در صدی نهاده‌ها، به‌طور قطع قیمت مرغ هم افت پیدا خواهد کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در پایان بیان داشت: استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در هر دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است، استان اصفهان دارای بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار رأس انواع دام است که این خطه را به یکی از قطب‌های تولید فرآورده‌های دامی در کشور تبدیل کرده است. این استان دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته‌بندی و فرآورده‌های خام دامی است.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ر/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان قاچاق کشاورزی تولید معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان نهاده های دامی استان اصفهان قیمت گوشت نهاده ها تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ

کاهش قیمت زغال‌سنگ به دلیل عرضه بیش‌از چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده جهان، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های تولید برق هند قابل دسترس‌تر کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تولید برق توسط نیروگاه‌های هندی که با زغال‌سنگ وارداتی کار می‌کنند در سه هفته اول آوریل نسبت به سال قبل دو برابر شده، زیرا قیمت جهانی این سوخت آلاینده حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است. این کاهش در درجه اول به دلیل عرضه بیش از حد زغال‌سنگ در چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده جهان است که با پایین آوردن قیمت جهانی زغال‌سنگ، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های هند قابل دسترس‌تر کرده است.

شرایط پیش‌آمده در بهترین زمان برای هند رخ داد، زیرا این کشور قرار است به‌دلیل گرمای بالای هوا در سال جاری شاهد بالاترین تقاضای برق خود باشد و از رکوردهای سال گذشته پیشی بگیرد. برآوردهای اداره مرکزی برق نشان می‌دهد که اوج تقاضای برق هند ممکن است تا سپتامبر به ۲۶۰ گیگاوات برسد که کاهش قیمت زغال‌سنگ این امر را امکان‌پذیر خواهد کرد.

افزایش تولید برق در هند

حدود ۵۵ درصد از تولید کل برق هند برعهده نیروگاه‌های زغال‌سنگ است که هشت درصد از آن را نیروگاه‌های مبتنی بر زغال‌سنگ وارداتی برعهده دارند. این نیروگاه‌ها در صورت بالا بودن قیمت‌ها، فعالیت خود را کاهش می‌دهند، اما کاهش اخیر قیمت زغال‌سنگ به آن‌ها امکان داده است تا با حداکثر ظرفیت کار کنند.

نیروگاه‌های تولید برق که با زغال سنگ داخلی کار می‌کنند نیز با توجه به تولید کافی زغال‌سنگ در کشور با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند. دولت این نیروگاه‌ها را موظف کرده بود تا برای اطمینان از تأمین برق کافی در تابستان سال جاری، ۶ درصد زغال‌سنگ وارداتی را با محصولات داخلی خود ترکیب کنند، اما در دسترس بودن سوخت کافی، این ضرورت را برطرف کرد.

در فاصله دسامبر سال گذشته تا فوریه سال جاری نیز واردات زغال‌سنگ حرارتی به هند از ۳۶.۶ میلیون تن در مدت مشابه سال قبل به ۵۰.۶ میلیون تن افزایش پیدا کرد. بنابراین تولید برق توسط نیروگاه‌های زغال سنگ وارداتی از یکم تا بیست‌وسوم آوریل حدود ۹۰ درصد افزایش داشته و به ۶.۵۱ میلیارد واحد رسیده است. در همین مدت تولید برق توسط شرکت‌ها با استفاده از زغال‌سنگ داخلی نیز با ۵.۰۳ درصد افزایش به ۷۸.۵۱ میلیارد واحد رسیده است.

ذخایر زغال‌سنگ در نیروگاه‌های هند ۴۶.۸۸ میلیون تن است که برای حدود ۱۹ روز فعالیت کافی و بالاتر از ۳۳.۷ میلیون تن ذخایر موجود برای نیروگاه‌ها در مدت مشابه سال قبل است.

از سوی دیگر هند با هیچ‌گونه کاهش عمده ذخایر زغال‌سنگ مواجه نخواهد بود و این ذخایر برای تقاضای فزاینده سال جاری به‌دلیل افزایش دما نیز کافی است. کل ذخایر زغال‌سنگ در هند در حال حاضر ۱۵۴.۳۷ میلیون تن است که ۲۹.۴ درصد بیشتر از ۱۱۹ میلیون تن موجود در دوره مشابه سال گذشته است.

کد خبر 749414

دیگر خبرها

  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • دمای هوای اصفهان تا ۶ درجه کاهش می‌یابد/بارش رگبارهای بهاری
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه