Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: توانمدسازی و تربیت نیروی انسانی ماهر برای کار و ارائه خدمات در جزیره قشم در عرصه های مختلف اقتصادی، گردشگری، خدماتی و... از اولویت های اصلی این سازمان به شمار می رود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد قشم، حمیدرضا مومنی در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان هرمزگان با وی، اظهار کرد: نقش مراکز آموزشی و مهارت آموزی به ویژه فنی و حرفه ای جهت پیشبرد برنامه های توسعه ای جزیره، دارای اهمیت بالا و یکی از ضرورت هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طی سال های گذشته زیرساخت های متعددی در حوزه های مختلف اقتصادی و گردشگری در جزیره قشم ایجاد شده و یکی از چالش های امروز، نبود نیروی انسانی ماهر و متخصص به اندازه کافی جهت بهره برداری از این پروژه هاست که با استفاده از ظرفیت های سازمان فنی و حرفه ای می توان بخشی از این کمبودها را جبران کرد.
به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم؛ اقدامات خوبی در چارچوب تفاهم نامه میان این سازمان منطقه آزاد قشم و سازمان فنی و حرفه ای صورت گرفته، اما برای رسیدن به نتیجه مطلوب و تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر نیازمند حضور پرقدرت فنی و حرفه در حوزه های آموزشی هستیم.
مومنی تاکید کرد: تربیت نیروی انسانی در حوزه های خدماتی شامل واحدهای تجاری و گردشگری به عنوان محورهای توسعه جزیره قشم یکی از موضوعاتی است که توجه به آن می تواند، زمینه ساز رضایت گردشگران و مسافران را فراهم آورد.
وی تصریح کرد: در حوزه صنایع دستی پتانسیل های زیادی وجود دارد و با برنامه ریزی برای استانداردسازی آموزش های این حوزه و ساماندهی نیروهای کار بومی می توان به اقتصاد خانواده ها و همچنین ایجاد اشتغال کمک شایانی کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: محورهای توسعه و جذب سرمایه گذاری در جزیره قشم تا اندازه زیادی مشخص شده و سازمان فنی و حرفه ای باید براساس نیازهای واحدهای تولیدی، صنعتی، شیلاتی و خدماتی فعال در جزیره آموزش های لازم به نیروی انسانی را در دستور کار خود قرار دهد.
مومنی خاطرنشان کرد: از سال ها قبل ضرورت تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در سازمان منطقه آزاد قشم احساس شده و تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفه ای نیز در همین راستا اجرایی شده و آمادگی برای آماده سازی تفاهم نامه جدید در چارچوب مشخص و براساس نیاز واحدهای اقتصادی، صنعتی، گردشگری و خدماتی فعال در قشم نیز وجود دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی و تعیین محورهای اصلی توسعه جزیره قشم، نیروی انسانی مورد نیاز هر بخش مشخص خواهد شد و پس از آن سازمان فنی و حرفه ای می تواند جهت تربیت و تامین نیروی ماهر و نیمه ماهر اقدامات آموزشی خود را اجرایی کند.
*آموزش سفارش محور در دستور کار فنی و حرفه ای
براساس این گزارش، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان هرمزگان نیز در این جلسه گفت: با توجه به ظرفیت ها موجود و موقعیت استراتژیک قشم به یکی از قطب های اقتصادی کشور شده است.
سیده اسماء کریمی با اشاره به اقدامات آموزشی صورت گرفته در جزیره قشم، اظهار کرد: در زمینه تربیت نیروی کار بومی و همچنین ایجاد نیروی کار ماهر، فعالیت های خوبی در جزیره قشم صورت گرفته و با اجرایی شدن آن امکان ایجاد اشتغال پایدار فراهم می شود.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار مناطق آزاد در کمک به اقتصاد ملی در شرایط جنگ اقتصادی، تصریح کرد: بومی سازی آموزش های مورد نیاز محورهای توسعه در منطقه آزاد قشم یکی از اولویت های آموزش های فنی و حرفه ای در این منطقه است.
به گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان هرمزگان؛ جهت استفاده از نیروی انسانی ماهر و نیمه ماهر در پروژه های بلندمدت، هماهنگی های خوبی میان این اداره و آموزش و پرورش و همچنین واحدهای آموزشی و دانشگاهی ایجاد شده است.
کریمی با اشاره به سیاست های جدید آموزشی در فنی و حرفه ای خاطرنشان کرد: سازمان فنی و حرفه ای مطابق سیاست گذاری جدید صورت گرفته آموزش سفارش محور را در نقاط مختلف در دستور کار قرار داده و به توانمندسازی و آموزش نیروی کار به صورت تخصصی و مطابق با نیازهای تولیدی، صنعتی و خدماتی مناطق ارائه می کند.
وی ادامه داد: ایجاد شهرک های مهارت آموزی و دپارتمان های تخصصی در حوزه های گردشگری و پرورش آبزیان در منطقه آزاد قشم یکی از ظرفیت های فنی و حرفه ای است که می توان برای اجرای آن پس از برنامه ریزی و تهیه نقشه راه، اقداماتی را انجام داد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه استان هرمزگان تصریح کرد: برندسازی، افزایش مشارکت جوامع محلی در بحث های مهارت آموزی و استانداردسازی تولیدات و محصولات در منطقه آزاد قشم، مسائلی هستند که می تواند به تکمیل زنجیره اشتغال و همچنین توسعه صادرات کالا و خدمات کمک کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرکل آموزش فنی و حرفه سازمان منطقه آزاد قشم سازمان فنی و حرفه ای نیروی انسانی ماهر فنی و حرفه ای استان هرمزگان جزیره قشم تربیت نیروی نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی شامگاه دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: امروز می‌بینیم صفحات زرین تاریخ پرافتخار کشورمان به نام کردستان و مردمانش مزین است و مردمی که در پای نظام و انقلاب اسلامی و کشور خود بایستند و به توطئه دشمن اهمیتی ندهند سرمایه اصلی نظام اسلامی محسوب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حضور باشکوه مردم حرف زیادی برای گفتن داشت و وفاق، همدلی و هم افزایی مثال‌زدنی بین مسوولان عالی این استان بسترساز توسعه استان است.

عظیمی محقق شدن برخی از مطالبات دهه گذشته مردم در این دولت را ترسیمی از توجه دولت به مردم خواند و گفت: این مهم بازتاب خوبی در سطح کشور داشته است.

فعالیت ۴۸۰۰ کارگاه آموزشی در کشور

وی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی و ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، تصریح کرد: واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم از افتخارات قابل توجه این سازمان است که می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار دهد و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی که در شعار امسال بر آن تاکید شده است، در دولت سیزدهم که خود را با کلیدواژه مقدس مردمی بودن معرفی کرده با هوشمندی مورد توجه قرار گرفته و خوشبختانه در این راستا حرکت‌های خوبی انجام شده است.

۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور فعال است

عظیمی اعلام کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کردند و هم‌اکنون بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

وی تصریح کرد: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد و ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور اذعان کرد: آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال‌سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ما در حوزه آموزش مهارت حرف برای گفتن داریم.

۴۰ هزار مربی توانمند فنی حرفه‌ای در کشور فعالیت دارند

عظیمی اذعان کرد: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش، بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است و اقدامات خوبی در وزارتخانه در سطح کلان در حال انجام است که این اقدامات در راستای تحقق و پاسخگویی مطالبه به حق مردم یعنی موضوع اشتغال دنبال می‌شود.

عظیمی کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و گفت: در دیدار کارگزاران با رهبر معظم انقلاب رییس جمهور تشریح و رهبری این مهم را تائید فرمودند.

وی تصریح کرد: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با بیان اینکه در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم، اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

کد خبر 6092536

دیگر خبرها

  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است