Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامیل کریمیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرستان از لحاظ همه گیری کرونا در وضعیت حاد قرار دارد و بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی محدودیت‌های اعمال شده بنابراین مردم و کارکنان دولت و بخش خصوصی برای کاهش شیوع کرونا، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.  

وی با بیان اینکه ارایه خدمات به افراد فاقد ماسک در ادارات، بانک ها و موسسات مالی ممنوع است، اضافه کرد: ارایه محدودیت‌ها و قرنطینه شهر اگرچه در کوتاه مدت در روند شیوع بسیار موثر است ولی هیچ اقدامی به اندازه رعایت پروتکل‌ها از سوی مردم کارساز و موثر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه سقز همچنین به تجمع شلوغ شهروندان در حاشیه شهر اشاره و بر عدم برگزاری تجمع ها، افزایش خود مراقبتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک تاکید کرد.

کریمیان یادآور شد: با توجه به شرایط حاد سقز از لحاظ کرونا چندین مراسم عروسی و عزا در این شهرستان تعطیل شده است.

بر اساس ابلاغیه سازمان امور اداری و استخدامی کشور، عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مقابله با کرونا از سوی کارکنان و مدیران دستگاه‌های اجرایی تخلف محسوب می‌شود.

در این بخشنامه آمده که جرایم و مجازات‌های تعیین شده، مستقیماً از سوی معاونان یا مدیران کل اداری و مالی هر دستگاه اعمال شده و نیازی به تشکیل پرونده در هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری نیست.

طبق صورتجلسه ستاد استانی مدیریت کرونا، فعالیت دستگاه های اجرایی استان از روز چهارشنبه ۱۴ آبان به مدت ۱۰ روز با استفاده از ۵۰ درصد ظرفیت نیروهای اداری به صورت دورکاری و حضور سایر کارکنان در محدوده زمانی ۷:۳۰ صبح لغایت ۱۲ ظهر خواهد بود.

دستگاه‌های خدمات رسان از این مصوبه مستثنی بوده و با استفاده از تمام نیروها ارائه خدمت می‌کنند اما بخش اداری این دستگاه‌ها می‌توانند با تشخیص مدیر مربوطه از دورکاری استفاده کنند.

طبق همین مصوبه مقرر گردید، در شهرستان های بانه، بیجار، سقز، سنندج، کامیاران و مریوان، فعالیت مشاغل گروه های ۲، ۳ و ۴ از روز چهارشنبه ۱۴ آبان به مدت ۱۰ روز تا ۲۳ همین ماه محدودیت شدید اعمال شود و این محدودیت با نظر ستاد ملی یا استانی مدیریت کرونا، قابل تمدید است.

در خصوص فعالیت مراکز آموزشی به صورت مجازی یا حضوری، در مناطق روستایی شهرستان های مشمول محدویت، بعد از طرح در ستاد شهرستانی، به تشخیص فرماندار و رییس آموزش و پرورش شهرستان، تصمیم گیری لازم انجام خواهد شد.

هم اکنون ۶ شهرستان کردستان شامل سنندج، بیجار، بانه، کامیاران، مریوان و سقز در جمع ۸۹ شهرستان دارای وضعیت بحرانی از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا قرار گرفته که در بین این مناطق وضعیت مریوان فوق بحرانی گزارش شده است.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا سقز بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سقز بهداشت و سلامت ویروس کرونا سقز بهداشت و سلامت اخبار کنکور دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟