Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات آمریکا درحالی به پایان رسید که جو بایدن، رقیب دموکرات دونالد ترامپ، ۷۰ روز دیگر سکاندار کاخ سفید خواهد شد. در این میان برخی تحلیلگران معتقدند تغییر رئیس جمهور آمریکا تاثیری مثبت بر فضای داخلی ایران خواهد داشت و برخی دیگر این نگاه را رد می کنند و معتقدند سیاست ایران متاثر از تغییرات در واشنگتن نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال، ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تاثیرات انتخابات آمریکا بر تحولات داخلی ایران گفت:« ممکن است، اثر گذار باشد. به این معنی که اگر جریان تندروی راست‌گرای افراطی، یعنی ترامپ و تیمش روی کار بیایند، احتمالا بر انتخابات ایران تاثیر بگذارد و با روی کار آمدن جریان راست میانه‌رو، مانند بایدن، احتمالا فردی با موضع‌گیری های نرم‌تری روی کار بیاید.»

اما حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، معتقد است که آن چه که در انتخابات ایران تاثیر خواهد گذاشت، شرایط داخلی ایران است. مردم در شرایط کنونی با مشکلات اقتصادی مواجه بوده و به دنبال فردی هستند که برای مشکلاتشان راه حل ارائه دهد، نه این که تنها حرف بزنند.

همچنین مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس در توییتی نوشت: «مشکلات اقتصادی و فرهنگی ایران وابسته به ⁧ ترامپ⁩ و ⁧ بایدن⁩ نیست بلکه ریشه در باور، عرضه، همت، صداقت مسئولان، مطالبه و نظارت متعهدانه مردم دارد.»

مرتضی طلایی هم در این باره گفت:« گره زدن سرنوشت کشور با انتخابات آمریکا یک خطای استراتژیک است و این سوال مطرح می شود که  آیا نظام آمریکا هم سرنوشت انتخابات خود را با سرنوشت انتخابات یا ملت ایران گره می زند یا کار خود را می کند؟»

در همین راستا،  خبرگزاری خبرآنلاین از کاربران محترم خود پرسیده بود:« تغییر رئیس جمهور امریکا، چه تغییری در فضای سیاسی ایران خواهد داشت؟»

تغییر سیاست ما الزاماً به معنای تایید رفتار آمریکا نیست

برخی از کاربران خبرآنلاین، از تاثیرگذاری تغییر رئیس جمهور آمریکا بر فضایی سیاسی ایران گفتند. به طور مثال، فردی نوشت:« اون مسئولانی که می گفتن انتخابات آمریکا هیچ تاثیری در ایران نخواهد داشت حالا فهمیدن چقدر تاثیر داشت تا جایی که هنوز انتخاب بایدن قطعی نشده چقدر قیمت دلار و سکه ریخت. البته ما به این اظهار نظرهای نادرست عادت داریم.» 

دیگری هم نوشت:« اگه دولت روحانی از این شش ماه به نفع کشور مدیریت کند بایست دور بعد هم مردم به اعتدال رای بدن. اگه سمت تندروی اصولگرا بالا بیاد دوباره بدبخت تر میشیم. ظریف هم نخست وزیر بمونه.»

کاظم هم برای خبرآنلاین، نوشت:« توی سیاست ایران تاثیری نداره اما در اقتصاد ۱۰۰% تاثیرگذاره وطی این ۴ دهه همه مشکلات قراره بیافته گردن لولو.» دیگری هم نوشت:« به عنوان یک ایرانی اعتراف می‌کنم انقدر که انتخابات آمریکا تو زندگی ما ملت بدبخت تاثیر داره انتخابات ایران نداره. الان چند روزی هست که امید به بهبودی اوضاع اقتصادی به جامعه برگشته و شاهد ریزش قیمت طلا و ارز هستیم ولی حتما حتما کاسبان تحریم با حرفها و اقداماتشون سعی در برهم زدن اوضاع می‌کنند.»

حسین هم نوشت:« انتخابات مال آمریکاست ولی همه کشورها خودشون رو با آمریکا هماهنگ می کنند. نه اینکه عاشق چشم و ابروی آمریکا باشند منافع اقتصادشون ایجاب می کند. تا زمانی که سیاست ما عوض نشه تغییر اونا اتفاق بنیادین در اقتصاد ما ایجاد نمی کند و این تغییر سیاست ما الزاماً به معنای تایید رفتار آمریکا نیست همانطور که رابطه ما با چین و روسیه به معنی تایید همه رفتارای اونا نیست.»

 تاثیری بر سیاست ایرانیان تندرو نخواهد داشت

برخی دیگر از کاربران خبرآنلاین هم معتقدند بودند که تغییر رئیس جمهور آمریکا، بر تغییر فضای سیاسی ایران تاثیری ندارد. مثلا ایرانی نوشت:« آمدن و رفتن های روسای جمهور آمریکا تاثیری نداره. مگه بالاتر از پذیرش قطعنامه و پایان جنگ هم داشتیم؟ اون وقت هم ظاهرا دلار سقوط کرد و چند نفری سکته کردند و عده ای ذوق زده گفتند که دیگه همه چی روبراه میشه اما خیلی زود اوضاع دوباره بد شد و بد شد تا رسیدیم به امروز. امیدوارم منتشر کنید.»

علی هم بر این باور بود:« به نظر می رسد هیچ تاثیری بر سیاست ایرانیان تندرو نخواهد داشت اگر مسئولین ما بتوانند از این فرصت به خوبی استفاده کنند شاید در اقتصاد ما بی تاثیر نباشد اما مالکان ثروت و مافیای ثروت و قدرت برای جلوکیری از صدمات مالی خود نخواهند گذاشت که سفره مردم کمی رنگین و سبد خرید آنان افزایش یابد واین تاثیر اقتصادی هم ازبین خواهد رفت.»

۲۷۲۱۵

کد خبر 1453239

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا انتخابات ریاست جمهوری امریکا جوزف بایدن دونالد ترامپ دولت دوازدهم تغییر رئیس جمهور انتخابات آمریکا جمهور آمریکا ایران تاثیر سیاست ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن

به گزارش همشهری آنلاین، رامین مهمانپرست؛ سخنگوی سابق وزارت امورخارجه،در روزنامه همشهری نوشت، دولت‌های غربی و آمریکا در قبال سیاست خارجی خود، قبل از هر چیزی دست به فضاسازی و کنترل افکار عمومی می‌زنند تا از این طریق بتوانند سیاست‌های خود را ولو اینکه با تمام اصول انسانی و اخلاقی مخالف باشند، پیگیری کنند؛ به تعبیری آنان به وسیله زمینه‌سازی و تبلیغات رسانه‌ای وجهه‌ای مثبت و توجیه‌پذیر از اقدامات خود به نمایش می‌گذارند. در قبال درگیری‌ها و نزاع‌های موجود در خاورمیانه هم وضع به همین شکل بوده است. آنان هرگاه که جنگ و تقابلی بین نیروهای مقاومت فلسطینی، حزب‌الله و سایر مبارزان محور مقاومت با رژیم اشغالگر صهیونیستی رخ می‌داد، سعی می‌کردند چهره‌ای تروریستی از مقاومت نشان دهند که منافع ملی و مشروع اسرائیل را به خطر انداخته است؛ به تعبیری در طرح آنان طرف مثبت ماجرا اسرائیل بود و طرف منفی آن محور مقاومت!
امروزه پس از ضربه طوفان‌الاقصی به صهیونیست‌ها موضوعی که به‌ شدت برای جبهه غرب سخت و سنگین تلقی می‌شود، آگاهی و هوشیاری مردم کشورهای غربی و آمریکا از جنایاتی است که توسط اسرائیلی‌ها در نوار غزه رخ می‌دهد. پس از عملیات طوفان‌الاقصی و زیر سؤال بردن حیثیت نظامی و امنیتی اسرائیل توسط مقاومت، نتانیاهو و کابینه اسرائیل برای ترمیم این آبروریزی و بهبود زخمی که از مقاومت خوردند بی‌رحمانه‌ترین جنایات را در نوار غزه پیگیری کردند که نتیجه آن شهادت بیش از ۳۰هزار فلسطینی است.
همین جنایات گسترده اسرائیلی‌ها در نوار غزه موجب شد تا بیداری و آگاهی قابل توجهی در غرب و آمریکا به‌وجود بیاید. افکار عمومی در این کشورها به خوبی از فریب رسانه‌ها آگاه هستند و آن تصویری که در طول این سال‌ها از مقاومت و اسرائیل ترسیم کرده بودند، به هم ریخته و آشکار شده که این صهیونیست‌ها هستند که با کمک دولت‌های غربی دست به جنایات وحشتناک در غزه می‌زنند و از آن سو مردم فلسطین در یک نبرد نابرابر و غیرمتوازن از سرزمین و حقوق خود دفاع و مقاومت می‌کنند.
این بیداری برای آمریکا و غرب بسیار خطرناک است؛ بالاخص وقتی اعتراضات دانشجویی ضداسرائیل و سیاست‌های آمریکا به دانشگاه‌ها کشیده شده است؛ چرا که دانشجو به‌عنوان قشر پیشرو و پیشتاز جامعه قدرت انتقال سریع‌تر مسائل را دارد و افکار عمومی را می‌تواند به سمت دیگری هدایت کند. این دقیقاً همان چیزی است که برای آمریکایی‌ها خطرناک است و قدرت تحمل آن را ندارند.
علاوه بر این، به زمان انتخابات آمریکا نزدیک هستیم و بایدن از رقیب خود که ترامپ باشد از لحاظ مقبولیت عمومی عقب‌تر است؛ لذا سعی دارد با مدیریت شرایط خاورمیانه دستاویزی در جهت تبلیغ به نفع خود داشته باشد، اما این اعتراضات فراگیر دانشجویان و استادان آمریکایی و افشاگری جنایاتی که با کمک دولت بایدن رخ داده است، نقشه‌های آنان را تحت ‌تأثیر قرار داده و عصبانیت دولت آمریکا را نسبت به این تظاهرات که بر مبنای دمکراسی و آزادی‌خواهی شکل گرفته، برانگیخته است.
دقیقاً‌ در چنین شرایطی است که دست دولت‌های غربی، رو می‌شود و نشان می‌دهد شعارهای زیبا و فریبنده حقوق ‌بشری مبنی بر آزادی‌ بیان و انسان‌دوستی تنها برای غربی‌ها ابزارهایی برای پیشبرد سیاست‌های آنهاست.

کد خبر 847379 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو ایران و آمریکا اسرائیل ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید