Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل بهزیستی مازندران از راه اندازی مرکز جامع درمان اعتیاد بر اساس پروتکل های جدید بهداشتی در استان خبر داد.

فرزاد گوهردهی در جلسه شورای معاونین اداره کل بهزیستی مازندران در بهشهر ابتدا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای مدافع حرم به ویژه شهید سردار رمضانعلی صحرایی، گفت: بالغ بر ٩٠ هزار نفر در قالب حدود ٣٢ هزار خانوار در شهرستان‌های نکا بهشهر و گلوگاه از خدمات بهزیستی مازندران بهره‌مند هستند که حدود 11هزار نفر از آنها را معلولین و توانخواهان تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : ١۵ مرکز خدمات توانبخشی، ٧٨ مرکز در حوزه پیشگیری و ١٣مرکز در حوزه اجتماعی به جامعه هدف بهزیستی در شرق استان خدمات دهی می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی مازندران هدف نهایی بهزیستی را ارتقا سطح توانمندی گروه های هدف عنوان و خاطرنشان کرد: از مهم ترین ارکان توانمندسازی، رفع مشکلات حوزه مسکن و اشتغال توانخواهان است که بهزیستی مازندران با تعهد احداث و تحویل ۴٧ واحد مسکونی در سال ۹۹، تعداد  ٧۶ واحد مسکونی را در هفت ماه ابتدایی سال به جامعه هدف تحویل داده که حدود ۶۱ درصد بیش از تعهد و برش تعیین شده بوده است.

وی تصریح کرد:همچنین در حوزه اشتغال نیز با ایجاد ۴۴٨ مورد اشتغال در شرق استان گام های خوبی در مسیر توانمندسازی گروه های هدف برداشته شده است.

گوهردهی با بیان اینکه بهزیستی مازندران با واگذاری بیش از تعهدات واحد های مسکونی نسبت به برش سالیانه، رتبه بسیار بالا و عملکرد موفقی را در کشور دارد، یادآورشد:یکی از مهم ترین رویکردهای سازمان دسترسی پذیری خدمات و تسهیل ارائه خدمات سطح اول به جامعه هدف بوده در همین راستا، در نظر داریم همزمان با کل کشور، مراکز مثبت زندگی جهت ارائه خدمات سطح یک بهزیستی با بهره‌گیری از نیروی کار متخصص و تحصیل کرده در اقصی نقاط استان را راه‌اندازی کنیم.

وی با بیان اینکه راه اندازی خانه های کوچک حمایتی یکی دیگر از اقدامات مهم سازمان در جهت توانمندسازی گروه های هدف است،تصریح کرد : دو خانه حمایتی در استان مازندران با هدف حفظ کرامت انسانی و استقلال فردی توانخواهان و سالمندان راه اندازی شده است که در این مراکز با ظرفیت محدود در محیطی مشابه خانه از توانخواهان با نظارت پرستاران نگهداری می‌شود.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به صدور مجوزهای راه اندازی مرکز جامع درمان اعتیاد در استان بر اساس پروتکل های جدید بهداشتی گفت : مازندران از جمله استان هایی است که در سطح کشور مجوز راه اندازی دو مرکز جامع درمان اعتیاد را صادر نموده که این مهم حاصل تلاش همکاران بهزیستی در حوزه توسعه پیشگیری است.

 گوهردهی واگذاری فرزندان به خانواده های واجد شرایط را یکی از اهداف مهم سازمان بهزیستی عنوان کرد و افزود: بهزیستی این آمادگی را دارد که پس از اخذ مجوزهای لازم از ستاد بهزیستی کشور، مجوز راه اندازی خانه های حمایتی، مراکز مشاوره، مرکز جامع درمان اعتیاد در شرق استان را به متقاضیان واجد شرایط اعطا کند.

وی همچنین تلاش برای راه اندازی مرکز اورژانس اجتماعی در شهرستان گلوگاه را هم از برنامه های اداره کل بهزیستی مازندران دانست.
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بهزیستی مازندران مراکز درمان اعتیاد مرکز جامع درمان اعتیاد بهزیستی مازندران راه اندازی مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۸۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه توکلی، صبح شنبه در همایش گرامیداشت روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب در استان کرمان گفت: بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر کشور خدمات سلامت روان و مشاوره روانشناسی را به مردم ارائه می‌دهند که این نشان از ظرفیت، پتانسیل و سرمایه سازمان بهزیستی دارد و مشخص می‌کند که بهزیستی چقدر در این خصوص تلاش و فعالیت کرده است.

وی افزود: به جرأت اعلام می‌کنم سازمان بهزیستی به عنوان یکی از دستگاه‌ها و متولیان موضوع ارائه خدمات روانشناسی اجتماعی، خدمات بسیاری در حوزه سلامت روان انجام داده که این هم مرهون نیروی انسانی و سرمایه‌های انسانی بسیار ارزشمندی است که در این زمینه در اختیار داشته است.

وی تصریح کرد: بهزیستی در بخش دولتی بیش از ۶ هزار نیروی تحصیل کرده و متخصص در مقاطع مختلف دارد که بضاعت بزرگی است و باید قدرشان را بدانیم.

معصومه توکلی، ادامه داد: در بخش خصوصی نیز بالغ بر چند ۱۰ هزار مرکز خصوصی در سراسر کشور داریم که در موضوعات مختلف اعم از توانبخشی، اجتماعی، معلولین و موضوعات مختلف آسیب دیدگان اجتماعی خدمات ارائه می‌دهند و روانشناس پای ثابت تمامی این خدمات است.

وی افزود: بر اساس آمار استخراج شده از سامانه بهزیستی، حدود ۳ میلیون جلسه مشاوره در این سامانه به ثبت رسیده و بیش از یک میلیون ۳۰۰ هزار نفر به مراکز ما مراجعه کرده اند که این نشان می‌دهد خدمات و توانمندی‌های این مراکز توسط مردم درک شده و جامعه دارد از خدمات ما استفاده می‌کند و فکر نمی‌کنم هیچ دستگاهی با این بزرگی و عظمت وارد این موضوع شده باشد

توکلی، با بیان اینکه سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان مردمی و حمایتی یکسری خدمات رایگان به مردم ارائه می‌دهد گفت: خط ۱۴۸۰ ما از ۸ صبح تا ۱۲ شب خدمات مشاوره‌ای رایگان به مردم ارائه می‌دهد و متخصصان کارکشته و تحصیل کرده‌ای پشت خط وجود دارند که آماده ارائه خدمات هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و هشتصد هزار خدمت توسط مراکز مشاوره تلفنی رایگان بهزیستی به جامعه ارائه شده است افزود: در کنار مراکز مشاوره دولتی، یاری برگ مشاوره نیز برای افراد بی بضاعت و یا کسانی که توانمندی پرداخت هزینه‌های مشاوره را ندارند در نظر گرفته شده است.

وی افزود: طبق آمارهای موجود در سال گذشته ۸۵۰ هزار نفر از انواع آموزش‌ها از جمله مهارت‌های زندگی، زندگی و خانواده، پنج سال اول زوجین و انواع و اقسام آموزش‌هایی که بهزیستی عمدتاً رایگان و با استفاده از بخش دولتی و خصوصی ارائه داده بهرمند شده اند.

مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی تصریح کرد: در سامانه تصمیم هم که مخصوص ارائه مشاوره به زوجین به منظور کاهش و کنترل طلاق می‌باشد ۱۶۵ هزار زوج در سال گذشته خدمت گرفته اند و بالغ بر ۷۰۰ هزار جلسه مشاوره ارزیابی غربالگری و خدمات روانشناختی برای این عزیزان برگزار شده که بسیار کار ارزشمندی است.

توکلی، افزود: در طلاق‌های توافقی ما توانستیم بیش از ٢٢ درصد زوجینی که برای طلاق توافقی به توافق رسیده بودند به سازش برسانیم و دوباره به زندگی مشترک خود ادامه دهند.

کد خبر 6090131

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک