Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عبدالعزیز سنوا اندیشمند اوگاندایی در گفتگو با تقریب درباره اقدامات اخیری که در فرانسه در توهین به پیامبر بزرگ اسلام صورت گرفته است، گفت:« این اقدامات جنون آمیز در چارچوب یک نگاه غربی شکل گرفته تا خطر گسترش تمدن اسلامی در سطح جهانی را از میان ببرد. این در حالی است که  قرآن کریم، تنها کتاب آسمانی است که به طور آشکار از پیامبران بزرگ الهی، مانند ابراهیم، موسی و عیسی علیهم‌السلام یاد کرده و اهانت به هر یک از ایشان را اهانت به همه پیامبران دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

عبدالعزیز سنوا با اشاره به اینکه اهانت به قرآن کریم، در حقیقت توهین به همه کتب دینی و از بین بردن همه ارزش‌ها و دستورات ادیان آسمانی است، افزود: رهبران کشورهای غربی که این اهانت ها در کشورهای آنها اتفاق می افتد با حمایت از چنین اقدامات تفرقه انگیزی به دنبال محکم کردن روابط خود با دشمنان اسلام هستند و قصد سواستفاده از چنین شرایطی را دارند».

او در ادامه با بیان اینکه  این اهانت ها در مسیر حمایت از یک تروریسم وحشیانه است که همه تمدن‌های بشری سعی می کنند از آن فاصله بگیرند، افزود:« این حمایت رسمی سردمداران غربی از این اهانت ها باعث برافروخته شدن آتش تروریسم می شود که دامن آن شرق و غرب را خواهد گرفت. در حقیقت تروریست ها یک جنگ همه جانبه را علیه قرآن و اسلام آغاز کرده اند و اجازه دادن به اهانت به دین اسلام از سوی رهبران کشورهای غربی باعث می شود که از یک طرف میان حامیان میانه روی اسلام و سایر ادیان اختلاف بیفتد و از سوی دیگر تروریسم بستر مناسبی برای محقق کردن اقدامات خشونت بار خود فراهم ببیند».

عبدالعزیز سنوا ادامه داد:« جهان اسلام نباید در برابر چنین اقداماتی منفعلانه عمل کند و باید با عزم و اراده بیشتری آموزه های دینی اسلامی را ترویج نماید تا از طریق آشنایی همه مردم جهان با اصول قران و شکوه عظمت این دین بزرگ که سرشار از معارف الهی و انسانی است و با جان و نفوس مسلمین گره خورده است، از اختلافات خود با مسلمانان بکاهند و بدانند که همه در یک مسیر گام بر می دارند».

 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود؛ به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود / به دنبال جنگ نیستیم
  • بیمه و امنیت شغلی کارگران مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود /به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود و پرهیز از گسترش درگیری بود