Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@20:47:20 GMT

بازدید رایزن فرهنگی ایران از مسجد بزرگ آتن

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۹۹۱۵

بازدید رایزن فرهنگی ایران از مسجد بزرگ آتن

در سومین روز بازگشایی رسمی مسجد آتن، مهدی نیک خواه قمی از بخش‌های مختلف اين مسجد بازدید و با امام و برخی از اعضاء هیأت مدیره آن به گفتگو پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی»، «مهدی نیک خواه قمی» رایزن فرهنگی ایران از بخش های مختلف این مسجد از جمله شبستان، وضوخانه، پارک و فضای سبز، تاسیسات بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«عشیر حیدر» نماینده شیعیان پاکستانی و عضو هیئت مدیره مسجد رایزن فرهنگی کشورمان را همراهی و توضیحات مفصلی در خصوص نحوه ساخت و فراز و فرود ها و چالش های پیش روی مسلمانان برای ساخت این مسجد ارائه کرد.

همچنین بعد از اقامه نماز، نیک خواه قمی ضمن گفت و گوی کوتاهی با امام جماعت این مسجد «محمد زکی» که اصالتا مراکشی است و به زبان های عربی و فرانسه تسلط دارد، بازگشایی این مسجد را به تمامی مسلمانان آتن تبریک گفت.

 

طبق گفته عضو هیات مدیره مسجد آتن، در تاریخ هفتم جون 2019، پس از پایان مراحل ساخت، «قاوروغلو»  وزیر وقت آموزش، تحقیق و امور ادیان یونان به همراه «کالانجیس» دبیرکل ادیان این وزارتخانه   و شهردار آتن با همراهی اعضای پنج نفره هیات مدیره و اولین امام جماعت این مسجد محمد زکی، به طور رسمی از مسجد آتن بازدید کردند.

 

همچنین در این مراسم، شخصیت های شناخته شده و برجسته طیف های مختلف مسلمانان ساکن یونان حضور داشته و این دیدار تحت پوشش کامل رسانه های یونان قرار گرفت.

 

 در آن زمان مقرر شد در سپتامبر سال 2019 این مسجد به طور رسمی افتتاح شود، اما پس از روی کار آمدن دولت راست گرای یونان بازگشایی این مسجد به تاخیر افتاد تا اینکه سرانجام در تاریخ دوشنبه دوم نوامبر 2020 این مسجد به طور رسمی افتتاح شد که بازتاب خبری گسترده ای در رسانه های یونان داشت.

 

قمی درباره این مسجد اظهارداشت: ساخت این بنا در حدود 887.000 یورو هزینه داشته و این هزینه از طریق خزانه داری یونان تامین شده است. فضای این مسجد محیطی به ابعاد 17 هکتار است که پیش تر محل تعمیرگاه ماشین های نیروی دریایی بوده و توسط نیروی دریایی این کشور به رایگان اهدا شده است. فضای داخلی مسجد 1000 متر مربع است که گنجایش 350 نفر مرد و 50 زن را دارد. این مسجد شامل دو فضای مجزای عبادت است، اما بنا به ملاحظاتی هیچ مناره ای برای این بنا ساخته نشده است.

 

نیک خواه قمی در ادامه افزود: محراب مسجد توسط هنرمندی مصری ساخته شده است. گفته می شود در حدود 2 میلیون مسلمان (20 درصد جمعیت) در یونان زندگی می کنند.

 

در حال حاضر به دلیل محدودیت های اعمال شده به واسطه شیوع ویروس کرونا در این مسجد پنج نوبت نماز در روز (نیم ساعت قبل و بعد از هر نماز) اقامه شده و در هر نوبت 9 مرد و 4 زن اجازه حضور دارند. همچنین پروتکل های بهداشتی به طور کامل رعایت می شود.

    پایان پیام/43

منبع: شبستان

کلیدواژه: آتن بازدید مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۹۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • کنایه سنگین روحانی به زاکانی و شورای شهر تهران
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد