Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:57:50 GMT

فرماندار تبریز: فعالیت ادارات باید نوبت‌بندی شود

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۰۱۳۲

فرماندار تبریز: فعالیت ادارات باید نوبت‌بندی شود

بهروز مهدوی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه فرا رسیدن فصل سرما تسریع در انتقال ویروس کرونا و سایر بیماری های خاص این فصل را شدت می بخشد افزود: پیشنهاد خود برای تغییر ساعات کاری ادارات را به استانداری و ستاد مقابله با کرونای آذربایجان شرقی ارایه می دهیم تا در این زمینه تصمیمات عاجل و مقتضی اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کاهش ساعات کاری ادارات تاثیر چندانی در جلوگیری از انتشار ویروس کرونا ندارد، اظهار داشت: پیشنهاد ما در این زمینه این است که ساعات کاری ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی در شهرستان تبریز تا ۱۶ عصر ادامه داشته باشد تا از تمرکز مردم در این دوایر به دلیل کاهش ساعات کاری جلوگیری به عمل آید.

مهدوی ادامه داد: همچنین برای کاهش انتشار و انتقال ویروس کرونا می توان ساعات کاری کارمندان و پرسنل اداری را بر اساس حضور آنها در محل کار تنظیم کرد به گونه ای که هر کارمند با ساعات کاری مشخص و کمتر از حد معمول  در محل کار خود حضور داشته باشد.

به گفته وی، در صورتی که ساعات کاری ادارات افزایش یافته و حضور کارمندان در محل کار نوبت بندی شود تا حد زیادی می توان از انتقال ویروس کرونا به خصوص در فصل سرما جلوگیری کرد.

فرماندار تبریز شرایط کرونایی این شهرستان را بحرانی توصیف و اضافه کرد: نباید منتظر ماند و بدون انجام کاری خاص شاهد وضعیت بحرانی تر شد، چون اگر همین امروز موانع عملی بر سر راه انتقال ویروس کرونا صورت نگیرد فردا بسیار دیر خواهد بود.

مهدوی سوق دادن سیاست های مقابله با کرونا در محلات را مهمترین عامل کاهش سرعت انتشار آن دانست و یادآور شد: رویکردهای مقابله ای باید محله محور باشد و در کلانشهری مثل تبریز که بیش از ۴۵ درصد جمعیت آذربایجان شرقی را در خود جای داده است باید از توان مردمی محلاتت مختلف بهره برد.

وی گفت: در این زمینه با توجه به تقسیم بندی تبریز به ۱۰ منطقه شهرداری می توان از ظرفیت شهرداری ها استفاده کرد و محلات مختلف را در قالب مناطق شهری برای مقابله با ویروس کرونا فعال کرد که در این زمینه هماهنگی و تعامل بین دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری و شهرداری بسیار لازم و ضروری است.

مهدوی از کاهش ساعات کاری سامانه حمل و نقل درون شهری تبریز نیز انتقاد کرد و با بیان اینکه چنین سیاست هایی راهکار مناسب برای کاهش اثرات کرونا نیست، اضافه کرد: به جای کاهش ساعات کاری اتوبوس درون های شهری و قطار شهری می توان از ۵۰ درصد ظرفیت آن استفاده کرد تا شاهد تراکم و تمرکز مردم به خاطر کاهش ساعات کاری آن نباشیم.

وی اظهار داشت: بهتر است برای کاهش تجمع مردم در سامانه حمل و نقل درون شهری ظرفیت آنها را کاهش دهیم نه اینکه با کاهش ساعات کاری،  زمینه را برای هجوم خیل انبوه جمعیت در ساعات خاص فراهم کنیم.

فرماندار شهرستان تبریز همچنین از ستاد مقابله با کرونای  آذربایجان شرقی و شهرداری تبریز درخواست کرد تا به تدریج نسبت به تعطیلی پارک ها و تفرجگاه ها اقدام کنند.

به گزارش ایرنا،  به دنبال افزایش تعداد مبتلایان و فوت شدگان کرونا در آذربایجان شرقی و شهر تبریز، ستاد مقابله با کرونای استان محدودیت‌های کرونایی در تبریز و پنج شهرستان شامل میانه، مراغه، مرند، اهر و سراب را از ۲۰ آبان ماه به مدت یک ماه اعمال می کند.

طبق آمار دانشگاه علوم پزشکی تبریز روزانه به طور متوسط ۲۵ نفر در آذرربایجان شرقی به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده و افزون بر ۵۰۰ نفر نیز با علایم مثبت این ویروس شناسایی و تحت درمان قرار می گیرند.

بر همین اساس میانگین سنی فوتی های ناشی از کرونا در آذربایجان شرقی ۶۷.۸ سال اعلام شده و بیشترین تعداد بستری شدگان کرونایی نیز در استان بین ۵۰ تا ۶۰ سال سن دارند و از لحاظ جسنیتی نیز آمارها بین مردان و زنان برابر است.

برچسب‌ها تغییر ساعت کاری ادارات ویروس کرونا آذربایجان شرقی تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییر ساعت کاری ادارات ویروس کرونا آذربایجان شرقی تبریز تغییر ساعت کاری ادارات ویروس کرونا آذربایجان شرقی تبریز اخبار کنکور انتقال ویروس کرونا ساعات کاری ادارات مقابله با کرونا کاهش ساعات کاری آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۰۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: ۲ خط اصلی انتقال آب تبریز با قدمت ۶۵ ساله که ۲ هزار لیتر در ثانیه بخش اعظمی از آب شرب مورد نیاز تبریز را انتقال می‌داد، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تبریز جابجا شد.

خانی افزود: این دو خط آب از ۶۵ سال پیش به طول ۴۰ کیلومتر برای انتقال آب ۱۰۰ حلقه چاه در مسیر سعید آباد، هروی و قزلجه میدان به تبریز اجرا شده بود، و ۴۰ درصد آب تبریز را تامین می‌کردند.

وی ادامه داد: این جابجایی بدون ایجاد قطعی آب برای مشترکان تبریز، در مسیر ۷۰۰ متری این خط، اجرا شد.

شهردار تبریز نیز با بیان انکه وجود این دو خط مانع تکمیل طرح شبدری خلعت پوشان و اجرای مسیر اتوبان تبریز باسمنج بود، گفت: با جابجایی این دو خط انتقال آب، تقاطع غیر هم سطح یا همان طرح شبدری خلعت پوشان و اتوبان مسیر باسمنج آماده اجراست.

به گفته هوشیار این پروژه ۳۷ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

دیگر خبرها

  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز