Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، ایرج خرم‌دل مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در آیین تجلیل از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه عنوان کرد: زحمات کادر درمان و بهداشت غیرقابل جبران است و ما آنچه در توان داریم برای حمایت از مدافعان سلامت انجام می‌دهیم.

او افزود: اینجانب به نمایندگی از صنعت نفت از کادر بهداشت شهرستان عسلویه که در این شرایط بغرنج با ایثار و فداکاری مدافع سلامت مردم هستند، قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بیان کرد: درصدد هستیم با تامین اعتبارات لازم، آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا را در شهرستان عسلویه تا دی‌ امسال راه‌اندازی کنیم.

خرم‌دل ادامه داد: به دلیل ویژگی‌های خاص منطقه پارس جنوبی از نظر رفت و آمد شاغلان، باید مانع از آن شویم تا موج سوم این بیماری در عسلویه شیوع یابد.

او خواهان کنترل بیشتر تفرجگاه‌های ساحلی منطقه در ایام تعطیل برای جلوگیری از شیوع این بیماری در پایتخت انرژی ایران شد.

امام جمعه عسلویه نیز در آیین تجلیل از مدافعان سلامت شهرستان عسلویه گفت: بیماری کرونا سبب شد مردم بیش از گذشته با گوشه‌ای از زحمات کادر درمانی کشور چه در زمان همه‌گیری این ویروس و چه قبل از آن آشنا شوند و متوجه شوند این عزیزان چه وظیفه سنگینی بر عهده دارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلی هاشمی‌نژاد افزود: مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نگاه عمیقی به جامعه محلی دارند و این نگاه در مورد مسائل جامعه پیرامونی همراه با دوراندیشی است و از زحماتی که برای پیگیری و رفع مشکلات شهرستان عسلویه انجام می‌شود، قدردانی می‌کنم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه نیز در این آیین با اشاره به آمار ابتلای ۵۰۰ نفری به بیماری کرونا در این شهرستان افزود: از این تعداد ابتلا ۲۹ نفر فوت شده‌اند، همچنین در مدت اپیدمی این بیماری همکاران من ۷ هزار مورد بازرسی داشته‌اند و از این بین ۴۰۰ مورد پرونده تخلف تشکیل شده است.

جاسم زارعی عنوان کرد: در شهرستان عسلویه بیش از ۵۰ درصد مردم در اماکن عمومی از ماسک استفاده می‌کنند که این آمار از سرانه شهر تهران بالاتر است، اما با نقطه مطلوب فاصله دارد که نیازمند همکاری همه بخش‌ها است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آزمایشگاه کرونا پایتخت انرژی ویروس کرونا مدافعان سلامت شهرستان عسلویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس