Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن اشاره به تلاش ایمیدرو در افزایش سطح رقابت پذیری بین بنگاه ها در "بهره وری"، اعلام کرد: به منظور تحقق اهداف معدن و صنایع معدنی در حوزه بهره وری، مدل های بهره وری را به پروژه های تحقیقاتی تبدیل شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، خداداد غریب پور پیش از ظهر امروز در آیین هفتمین دوره جایزه ملی بهره وری معادن و صنایع معدنی افزود: به منظور افزایش سطح رقابت پذیری بین بنگاه ها، باید سطح بهره وری در مجموعه های معدن و صنایع معدنی ارتقاء یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تحقیقات ما مبتنی بر نیازهای بهره وری سازمان ها و شرکت های زیرمجموعه باشد، گفت: در این دوره شرکت های برگزیده، شرکت هایی بودند که در یک فرآیند زمانی 3 تا 4 ساله، موفق به دریافت تندیس شدند. این جریان، جریانی است که انتهای روشنی دارد چراکه فرآیندگونه و مبتنی بر آموزش است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: فرآیند ارزیابی های ایمیدرو، مبتنی بر بازخورد و اصلاح است.
وی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در جایزه بهره وری سالانه رشد داشته است، عنوان کرد: طبق آمار میزان رضایت شرکت ها از نحوه ارزیابی ها در این دوره، 86.6 درصد بوده است و به دنبال این هستیم که این میزان رضایت با رفع مشکلات به 100 درصد برسد.
دو سیاست جدید برای دوره بعدی جایزه بهره وری
غریب پور در تشریح 2 سیاست جدید ایمیدرو برای دوره بعدی جایزه بهره وری، گفت: استفاده از فرصت های "بهبود" شناسایی شده در فرآیند ارزیابی جایزه بهره وری به منظور تهیه فهرست اولویت های پژوهشی و همچنین الزام شرکت های تابعه ایمیدرو برای حضور در فرآیند ارزیابی بهره وری، از سیاست های ایمیدرو برای دوره بعدی این همایش خواهد بود.
تبدیل بهره وری به یک جریان مستمر
رئیس هیات عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: کشور راهی جز پرهیز از اعمال سلیقه و تبدیل بهره وری به یک جریان مستمر ندارد.
وی افزود: کشور زمانی پیشرفت می کند که "جریان پیشرفت" تداوم داشته و دارای نقطه آغاز و انجام باشد که این فرآیند در ایمیدرو تعریف شده است.
استفاده از ظرفیت های دانشگاه امیرکبیر در توسعه ارزیابی ها
در ادامه این مراسم مدیر آموزش،‌ پژوهش و فناوری ایمیدرو طی سخنانی گفت: شرکت هایی که متقاضی حضور در این جایزه شده اند خود را در سطوح مختلف بهره وری به محک گذاشته اند.
غلامرضا ملاطاهری با اعلام اینکه امسال به منظور توسعه مدل بهره وری، از ظرفیت های دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی ها استفاده کردیم، افزود: در ارزیابی ها دو حوزه "مدل بهره وری بخش معدن و صنایع معدنی" و "ارزیابی پروژه ها بهبود" مورد توجه بوده است.
وی اظهار داشت: همه گیری ویروس کرونا فرآیند ارزیابی شرکت ها را دشوار کرد اما با توجه به اهمیت مقوله بهره وری در ایمیدرو، ارزیابی ها به صورت غیرحضوری و ویدیو کنفرانس انجام شد.
این گزارش می افزاید، آیین تقدیر از 25 شرکت بهره ور و 9 پروژه بهبود بهره وری، پیش از ظهر امروز با حضور خداداد غریب پور رئیس هیات عامل ایمیدرو برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرآیند ارزیابی جایزه بهره وری صنایع معدنی بهره وری ارزیابی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۴۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده