Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@00:06:48 GMT

سرمایه گذاری خوزستان در صنعت تولید سیمان عراق

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۷۱۰۱

سرمایه گذاری خوزستان در صنعت تولید سیمان عراق

سیدنوراله حسن زاده دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این کارخانه سیمان با مشارکت بخش خصوصی و پیگیری مسوولان خوزستانی در شهر العماره کشور عراق بعد از رایزنیهای فراوان با مسوولان کشور عراق توسط  ساخته شده است.

وی گفت: با بررسی های انجام شده ۱۸ میلیون تن تولید مازاد کلینکر(مواد دانه‌ای به قطر ۳ تا ۲۵ میلی‌مترکه در ساخت سیمان به کار برده می‌شوند) در کارخانه های استان انجام می شود که از این ظرفیت برای درآمدزایی در استان استفاده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن زاده بیان کرد: با ساخت این کارخانه در عراق کلینکرهای تولید مازاد استان به این کارخانه ارسال و به سیمان تبدیل می شود و در نهایت برای کارخانجات سیمان استان تولید درآمد می شود.

معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری خوزستان افزود: این کار روشی برای فروش مواد اولیه تولید سیمان مازاد تولید شده در استان است و منبع درآمد بسیار خوبی برای استان است.

وی با اشاره به اینکه برای ساخت این کارخانه ۳۰ میلیون دلار هزینه کردیم ادامه داد: ساخت این کارخانه تضمینی برای صنعت تولید سیمان خوزستان است تا دیگر کارخانجات تولید سیمان استان با مشکلات کارگری و نقدینگی مواجه نشوند.

حسن زاده با اشاره به طرح های بزرگی که در استان در دست ساخت است بیان کرد: پالایشگاه بیدبلند از طرح های بزرگ استان است که مراحل پایانی ساخت آن در حال انجام است، ساخت این پروژه در شرایط سخت تحریم ها انجام گرفت و برای توسعه منطقه و استان از طرح های بسیار مهم محسوب می شود.

(پالایشگاه بید بلند بهبهان با تامیـن سرمایه از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، صندوق توسعه ملی و کنسرسیوم بانک ‌های ایرانی به عاملیت بانک سپه در دست احداث است. آذر سال ۱۳۹۵، مجـوز مبلغ ۲.۲ میلیارد دلار از تسـهیلات ارزی صنـدوق توسـعه ملی اخذ شد. همچنیـن اعتبـار اسنادی بخـش پالایشـگاه بـه مبلغ ۹۴۳ میلیـون یورو گشایش یافت و اعتبـار مذکور از دی همان سال فعال شد. برای بهره برداری از این پالایشگاه نیاز به اخذ استانداردهای بین المللی است تا وارد چرخه تولید شود.)

وی افزود: از دیگر پروژه های مهم در استان پتروشیمی مسجد سلیمان  وفولاد روهینا دزفول است که درشرکت تولید فولاد روهینا با مدرنترین روش تولید فولاد انجام می شود.

حسن زاده با اشاره به راه اندازی مجدد کارخانه تولید قند و شکر اهواز ادامه داد: این کارخانه که مدت طولانی تعطیل بود به بخش خصوصی توانمند برای راه اندازی مجدد سپرده شد، این کارخانه ظرفیت تولید سالانه ۳۱ هزار تن قند و شکر با ایجاد فرصت شغلی برای ۵۰۰ کارگر را دارد.

برچسب‌ها جهش تولید افزایش تولید اختصاصی ایرنا خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید افزایش تولید اختصاصی ایرنا خوزستان جهش تولید افزایش تولید اختصاصی ایرنا خوزستان اخبار کنکور تولید سیمان حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۷۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار

به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با تبریک روز کارگر گفت: خدا را شاکرم که امروز این اتفاق خوب رقم خورده است. به لطف پروردگار و توسل به ائمه اطهار و اقدامات جهادی کارکنان وزارت نفت پروژه‌های بسیاری به بهره برداری رسید که از توان آنها رشد تولید و صادرات را به دست آوردیم.

وی تأکید کرد: هر دو دستگاه که متولی ارائه آمار رشد اقتصادی بودند هر سه ماه آمار رشد اقتصادی در تمام بخش‌های اقتصاد را گزارش دادند و فصلی داشتیم که رشد صنعت نفت و گاز به بیش از ۲۵ درصد در این آمار رسید. این شرایط تا جایی پیش رفت که حدود نیمی از رشد اقتصادی ۶ درصدی سال گذشته کشور مربوط به بخش صنعت نفت و گاز بود.

اوجی گفت: محدودیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع بالادستی برداشته شد و هلدینگ‌ها نیز به خصوص در بحث جمع آوری گاز‌های مشعل توانایی خود را نشان داده اند. تجارب من در بخش خصوصی مرا به این درک رساند که باید سد مقابل ورود بخش خصوصی به صنایع بالادستی شکسته شود. امروز این فضا باز است و وزارت نفت از هر شرکتی برای توسعه کشور و جهش تولید استقبال می‌کند. امسال بیش از ۵۰ پروژه با ارزش بیش از ۲۵ میلیارد دلار را آغاز می‌کنیم.

وزیر نفت تصریح کرد: وزارت نفت برای تحقق شعار سال برنامه دارد و به امید خدا بیش از ۷۰ پروژه به بهره برداری می‌رسد. تولید نفت ما امسال جهش خواهد داشت و همچنین توان پالایش نفت ما نیز شاهد افزایش خوبی خواهد بود. با جلوگیری از خام فروشی درآمد و ارزش افزوده مال ۲.۵ برابر افزایش خواهد یافت.

وی گفت: در بحث پتروشیمی‌ها سال گذشته ما به پتروشیمی‌ها ۸ درصد گاز بیشتری دادیم و رکورد تولید ۷۵ میلیون تنی توسط پتروشیمی رقم خورد و امیدواریم که امسال این رکورد نیز شکسته شود.  

اوجی تاکید کرد: ناترازی انرژی ناشی از بی توجهی به امر سرمایه گذاری در تولید بوده و صرفه جویی بوده است. به تمام نیروگاه‌ها و صنایعی که در بهینه سازی مصرف انرژی کوشا نیستند اخطار می‌دهیم. نمی‌شود که تولید به دنبال مصرف بدود؛ این نفت و گاز سرمایه مردم است؛ به همین جهت ما باید در بهینه سازی مصرف کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد