Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - در اردیبهشت ماه سال 1399 و با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، کلنگ سه مدرسه 8، 9 و 10 کلاسه در روستاهای آداغان، قیرکندی و شهر یولاگلدی به زمین زده شد و همزمان عملیات احداث این مدارس آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از گروه تولیدات رسانه سازمان منطقه آزاد ماکو؛ در اردیبهشت ماه سال 1399 و با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، کلنگ سه مدرسه 8، 9 و 10 کلاسه در روستاهای آداغان، قیرکندی و شهر یولاگلدی به زمین زده شد و همزمان عملیات احداث این مدارس آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مدارس جمعا با هزینه ی 120 میلیارد ریالی از محل منابع سازمان منطقه آزاد ماکو در زمینی به مساحت 7000 مترمربع احداث می شود که با تکمیل آن در قالب 27 کلاس درسی، بطور میانگین برای 800 دانش آموز فضای آموزشی جدید فراهم می شود.
پروژه مدارس سه گانه از زمان کلنگ زنی بدون وقفه به کار خود ادامه داده و در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی چشم گیری برخوردار است.
امید است با تلاش پیمانکار پروژه و مساعدت آب و هوایی، افتتاح این پروژه در اردیبهشت ماه سال 1400 محقق گردد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد ماکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۷۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • آیا نفوذ روسیه در قفقاز جنوبی کاهش یافته است؟
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد