Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، اسماء خالدی روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: رژیم غذایی سخت می‌تواند کیفیت تغذیه و مواد دریافتی انسان را بر هم زند و هنگام بیماری مشکل‌ساز شود.

وی بیان کرد: اما افرادی که دارای اضافه‌وزن هستند و خود یک فاکتور خطر به شمار می‌رود باید رژیم‌های لاغری استاندارد با نظارت مستقیم متخصص تغذیه داشته باشند تا هم‌ وزن آنها از محدوده خطر خارج‌ شده و هم تغذیه سالمی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالدی در خصوص تعادل و تنوع مواد غذایی گفت: تعادل به معنای مصرف مقدار کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامتی بدن و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی شامل نان و غلات، میوه‌ها، سبزی‌ها، لبنیات، تخم مرغ، حبوبات و مغزها است.

وی در خصوص بالا بردن سطح ایمنی بدن از راه تغذیه سالم افزود: مواد غذایی در هر گروه غذایی دارای ارزش غذایی به نسبت یکسانی هستند و می‌توان از یکی به جای دیگری استفاده کرد.

خالدی گفت: به منظور افزایش سطح ایمنی بدن روزانه از منابع غذایی ویتامین C  شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها از جمله سبزی‌های برگ سبز مانند سبزی خوردن، انواع کلم، گل‌کلم، گوجه‌فرنگی، جوانه‌های گندم، ماش و شبدر، انواع مرکبات (لیموترش، لیموشیرین، کیوی، نارنگی) استفاده کرد.

وی افزود: پیاز خام حاوی ویتامین C است و می‌توان روزانه همراه غذا از آن استفاده کرد و شغلم نیز حاوی ویتامین C است که می‌توان در تهیه سوپ و آش از آن استفاده کرد.

خالدی یادآورشد: باتوجه به نقش ویتامین‌های A و E در تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه از منابع غذایی ویتامین A  شامل انواع سبزی‌ها و میوه‌های زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، موز، انواع مرکبات، زرده تخم‌مرغ، شیر و لبنیات و منابع غذایی ویتامین E مانند مغزها و روغن کانولا، آفتابگردان و ذرت استفاده شود.

وی گفت: از خوردن غذاهای شور و چرب مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی بدن تا حد ممکن باید خودداری شود.

خالدی ادامه داد: روزانه می‌توان با استفاده از منابع غذایی ویتامین دی مانند انواع ماهی‌های چرب، لبنیات و زرده تخم‌مرغ، مرغ، انواع سبزی‌ها، میوه‌های خشک و غلات به افزایش سطح ایمنی بدن کمک کرد.

این مقام مسئول افزود:‌ در برنامه روزانه باید از منابع غذایی ویتامین‌های گروه B مانند انواع سبزی‌های برگ سبز، میوه‌ها، شیر و لبنیات، انواع گوشت‌ها، زرده تخم‌مرغ، غلات سبوس‌دار، حبوباتی مانند نخود، انواع لوبیا، عدس، باقلا، لپه، ماش و مغزها استفاده شود.

خالدی اضافه کرد: مصرف ۶ - ۸ لیوان آب آشامیدنی سالم و سایر مایعات به صورت روزانه برای کمک به افزایش ایمنی بدن لازم و ضروری است.

وی گفت: با توجه به نقش مهم ویتامین D در عملکرد سیستم ایمنی و برخلاف باورهای عموم، بخش عمده‌ای از ویتامین D بدن از محیط پیرامون تامین می‌شود نه از راه خوراکی بنابراین در شرایط فعلی که بخش عمده‌ای از جامعه در محیط‌های بسته حضور دارند، نوع پوشش اجتماعی و همچنین آلودگی هوا مصرف مکمل‌های ویتامین D برای تمام اعضای جامعه توصیه می‌شود که پس از مشورت با متخصصان میزان مورد نیاز خود را استفاده کنند.

پربیننده ترین آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۲) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۴) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۶) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۹) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۸)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رژیم غذایی رژیم غذایی کم کالری رژیم غذایی رژیم غذایی نامناسب ویروس کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت آخرین آمار کرونا در ایران منابع غذایی ویتامین مواد غذایی ایمنی بدن سبزی ها تخم مرغ میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود

تحقیقات اخیر که توسط دکتر جان پزوتو و تیمش در دانشگاه وسترن نیوانگلند انجام شده است، یافته‌های شگفت انگیزی درباره مزایای انگور کسب کرده است و نشان می‌دهد که مصرف انگور بر سلامت و طول عمر تاثیر بسزایی دارد. 

به گزارش اطلاعات آنلاین، این مطالعه پیشگامانه که در مجلات علمی مختلف منتشر شده است، به فواید بی‌شمار گنجاندن انگور در رژیم غذایی، و تاثیرات مختلف آن از سلامت کبد گرفته تا عملکرد خوب مغز و حتی ژنتیک اشاره دارد.

یکی از محورهای این تحقیق بررسی تاثیر انگور بر کبد چرب بود، وضعیتی که با رژیم های غذایی پرچرب رایج در جوامع غربی یک نگرانی اصلی است.

یافته های این مطالعه قابل توجه بود؛ مصرف مقداری انگور معادل کمتر از دو فنجان در روز نه تنها از پیشرفت کبد چرب جلوگیری می‌کند، بلکه تاثیر قابل‌توجهی بر افزایش طول عمر در افراد داشت.

جنبه جالب دیگری از تحقیقات دکتر پزوتو که در مجله Food & Nutrition منتشر شد، به چگونگی تاثیر انگور بر متابولیسم پرداخت. این یافته ها فراتر از بیان ژنتیکی بود و نشان می داد که انگور می تواند فرآیندهای متابولیک را تغییر دهد.

تحقیقات گسترده‌ای در انتخاب نوع غذاها و تاثیر آنها در فرآیندهای متابولیک بدن صورت گرفته است ولی ظاهراً انگور در این میان به عنوان یک بازیگر کلیدی محور اصلی تحقیقات قرار گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • با این صبحانه وزنتان را ۴ برابر کم کنید
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم