Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، دبورا لاینز نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در افغانستان ظهر امروز دوشنبه (۱۹ آبان) با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس و‌ مدیرکل امور بین الملل دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به حمایت های مستمر جمهوری اسلامی ایران از مردم کشور دوست و برادر افغانستان و جایگاه مهم افغانستان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران گفت: عبور افغانستان از وضعیت موجود قطعا با همکاری کشورهای همسایه و تاثیر گذار منطقه و کنشگران جهانی ممکن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از قانون اساسی افغانستان و ساختارهای دموکراتیک موجود باید در راستای مذاکرات بین الافغانی حفاظت شود.

امیرعبداللهیان با اشاره به  تحرکات اخیر رهبران و گروه‌های تروریستی به ویژه داعش در افغانستان گفت: متاسفانه آمریکا از شرایط افغانستان سوء استفاده می کند تا جایی که برخی نظامیان آمریکایی به قاچاق گسترده مواد مخدر از فرودگاه بگرام مشغولند در حالی که به ظاهر خود را از حامیان روند صلح معرفی می نمایند.

وی در ادامه افزود: ما امنیت افغانستان را امنیت خود و منطقه می دانیم و از هرگونه اقدام سازمان ملل در جهت ایجاد امنیت، صلح و رفاه در این کشور  مهم همسایه حمایت می کنیم.

امیرعبداللهیان با اشاره به برگزاری سه نشست پارلمانی کشورهای همسایه افغاستان در اسلام آباد، تهران و استانبول گفت: روسای مجالس و اعضای پارلمان های کشورهای همسایه افغانستان نیز  سهم مهمی در جهت کمک به روند صلح، امنیت و ثبات در افغانستان دارند.

 دبورا لاینز نیز در این دیدار با اشاره به پیشینه همکاری جمهوری اسلامی ایران و یوناما در حمایت از روند صلح در افغانستان گفت: ایران به عنوان همسایه افغانستان و یک کشور استراتژیک ‌تاثیرگذار در منطقه، همواره کمک های شایانی در حمایت از مردم افغانستان داشته است.

وی افزود: حمایت‌های ایران از مهاجرین و آوارگان افغان و کمک به ایجاد راه و تامین انرژی افغانستان قابل تقدیر است.

 دبورا لاینز در ادامه به شرایط حساس افغانستان و دوران گذار امنیتی و اقتصادی در این کشور اشاره کرد و گفت: ما به کمک همه احزاب، طرفها، کشورهای همسایه و سازمان های بین المللی برای برقراری صلح و ثبات در افغانستان و بهبود شرایط اقتصادی برای ایجاد انگیزه در میان مردم این کشور نیاز داریم به ویژه اینکه شرایط همه گیری کووید 19 از لحاظ اقتصادی مشکلات این کشور را دو چندان کرده است.

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در افغانستان ضمن اشاره به گفتگوهای صلح افغانستان به برخی مشکلات اشاره نمود و گفت: این انتظار وجود دارد که بازیگران منطقه ای و کشورهای همسایه به پیشبرد هر چه بیشتر و بهتر روند مذاکرات کمک نمایند.

وی در پایان ضمن آرزوی بهبودی هرچه سریع تر برای رئیس مجلس شورای اسلامی از بیماری کرونا، از ابتکار مجلس شورای اسلامی و پارلمان های همسایه افغانستان در برگزاری نشست پارلمانی کشورهای همسایگان افغانستان تقدیر نمود و گفت: شعار این نشست که راه مبارزه با تروریسم از طریق فقرزدایی و توسعه در منطقه و به ویژه افغانستان می گذرد، ایده ای بسیار قوی و پسندیده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس نماینده سازمان ملل در افغانستان کشورهای همسایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند

معاون عملیات ارتش با بیان اینکه اگر در منطقه ناامنی ایجاد شود، همه کشورهای آن منطقه آسیب خواهند دید، گفت: اگر همه دولت‍ها و ملت‍ها بر این باور باشند، اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه را نمی‌توان پذیرفت. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر دریادار سید محمود موسوی، معاون عملیات ارتش در آیین اختتامیه تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد «حلقه امنیتی 2024» با شعار «امنیت برای همه» با بیان اینکه در این تمرین، سعی شد تا از تجارب و نقطه نظرات حاضران نهایت استفاده شود، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی توسعه تعاملات و همکاری‌های نظامی را با کشورهای دوست و برادر منطقه دارد.

معاون عملیات ارتش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و به‌ویژه های شهیدان عالی قدر ارتش، با بیان اینکه لازمه استقلال، پیشرفت، توسعه و رفاه هر ملت و کشوری وجود امنیت پایدار است، گفت: یکی از مهمترین وظایفی که بر عهده نیروهای مسلح هر کشوری است، تامین همین امنیت پایدار در راستای توسعه منافع آن کشور در سطح منطقه و جهان است. جمهوری اسلامی ایران با بهره گیری از همه منابع خود علاوه بر تامین امنیت ایران، در راستای تامین امنیت منطقه و حتی جهان در تلاش است.

وی با بیان اینکه دین اسلام همواره بر صلح، آرامش و گفتمان تاکید می‌کند، گفت: دین اسلام علی‌رغم تاکیدات بسیارش بر روی پرهیز از نزاع و درگیری، مسلمان را به دفاع و مقابله با هرگونه تهدیدی ملزم می‌کند.

معاون عملیات ارتش با بیان اینکه اگر در منطقه ناامنی ایجاد شود، همه کشورهای آن منطقه آسیب خواهند دید، گفت: اگر همه دولت‍ها و ملت‍ها بر این باور باشند، اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه را نمی‌توان پذیرفت؛ چراکه اقدامات این رژیم جعلی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است.

امیر موسوی گفت: با نگاهی به سالیان گذشته در می‌یابیم که یکی از نقشه‌ها و توطئه‌هایی که کشورهای استکباری برای ایجاد ناامنی در سطح منطقه، مناطق مورد نظر و ایجاد اختلاف، نزاع، درگیری و مشغول کردن کشورهای منطقه، شکل‌دهی، سازماندهی و آموزش گروه‌های تروریستی بوده است که شاهد اقدامات غیرانسانی و جنایات آنان در کشورهایی همچون سوریه، عراق، افغانستان و سایر کشورها بودیم.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی با استناد به آموخته‌های دینی و فرهنگ غنی خود برای مقابله با پدیده شوم تروریسم و برای کمک به ایجاد صلح و امنیت پایدار در سطح منطقه به میدان مبارزه آمد، تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته توسط جمهوری اسلامی ایران و همکاری برخی از کشورهای منطقه، خطر تروریسم پایان یافته است؛ اما همچنان ریشه‌های اختلاف برای شعله ور شدن اتفاقات تروریستی در سطح منطقه وجود دارد.

معاون عملیات ارتش اظهار داشت: برای ریشه کن کردن این پدیده شوم، نیاز به همکاری، تعامل و وحدت همه طرفها است تا بتوانیم با بهره گیری از همه ظرفیتها و امکانات، به مقابله با پدیده افراط گرایی که حاصل سیاستهای دشمنانه کشورهای استکباری است بپردازیم.

وی با اشاره به تمرینات انجام شده در رزمایش‍های مرکب بین کشورهای ایران، بلاروس، آذربایجان، تاجیکستان، قزاقستان و قرقیزستان گفت: بنده از کشورهای حاضر در این تمرین مشترک کمال تشکر و قدردانی را دارم؛ اما این قدم، جزو گام‌های نخستین برای شکل‌گیری تعامل و ایجاد کارگروه‌های مشترک در راستای مبارزه با پدیده تروریسم در منطقه است.

معاون عملیات ارتش ادامه داد: ما باید بتوانیم با اجرای این تمرینات، به یک فرهنگ و زبان مشترک برای مقابله با پدیده تروریسم برسیم و امیدواریم این تمرین آغازی برای کسب آمادگی در راستای اجرای رزمایش های واقعی باشد.

امیر موسوی با بیان اینکه در تمرینهای مربوط به رزمایش مرکب، سعی شده است تا از تجارب و نقطه نظرات حاضرین در این تمرین نهایت استفاده شود، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی توسعه تعاملات و همکاری‌های نظامی را با کشورهای دوست و برادر منطقه دارد.

وی در پایان تاکید کرد: امیدواریم که تمریناتی از این قبیل در برنامه های کشورها، به صورت سالیانه و یا دوسالانه ثبت شوند تا بتوانیم در یک برنامه‌ریزی منظم و هدفمند، به اجرای این تمرینات مشترک پرداخته و به آمادگی ها و هماهنگی های لازم جهت اقدامات مشترک برسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات دیدار و گفتگوی گروسی با امیرعبداللهیان
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است | توافقاتی داشتیم که...
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است
  • امیرعبداللهیان: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک است/ گذشت زمان به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد
  • متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است