Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@19:20:21 GMT

از این ترخینه استقبال نمی‌شود!

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۱۷۴۴

از این ترخینه استقبال نمی‌شود!

ایسنا/کرمانشاه ترخینه یک غذای محلی کُردی است که از دوغ و گندم تهیه می شود و با توجه به خواص فراوانی که دارد از آن به عنوان یک پنی‌سیلین طبیعی یاده شده و دوای درد سرماخوردگی است.

در کرمانشاه این سوپ محلی مورد توجه گروهی از محققان قرار گرفت و با اضافه کردن باکتری های پروبیوتیک به آن، یک ترخینه پروپیوتیک تولید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترخینه‌ای که علاوه بر خواص خود ترخینه حالا با داشتن باکتری های پروبیوتکی دوایی برای کاهش مشکلات گوارشی محسوب می‌شود.

این محصول سال 1392 ثبت اختراع شد، اما متاسفانه تاکنون استقبالی برای راه اندازی خط تولید این محصول به عمل نیامده و این محصول مفید هنوز نتوانسته به تولید انبوه برسد.

نرگس شهبازپور یکی از مخترعین این محصول در گفت و گو با ایسنا، با توجه به خواص فراوان ترخینه گفت: با توجه به وجود دوغ و گندم و سایر مواد از جمله عدس در ترخینه، این سوپ محلی به عنوان یک پنی سیلین طبیعی عمل کرده و در درمان سرماخوردگی بسیار موثر است.

وی افزود: با توجه به فواید این نوع سوپ محلی تصمیم گرفتیم از باکتری های پروبیوتیک در آن استفاده کرده و یک محصول پروبیوتیک تولید کنیم که جواب هم داد و این محصول با عنوان ترخینه پروبیوتیک سال 1392 به ثبت رسید.

شهبازپور تصریح کرد: وجود باکتری های پروبیوتیک موجب افزایش خواص ترخینه شده و مشکلات دستگاه گوارش را کاهش داده و موجب افزایش باکتری های مفید روده می شود.

وی افزود: همچنین این محصول برای بیماران دیابتی هم با خواص فراوانی همراه است.

شهبازپور خاطرنشان کرد: در کنار خواص فراوان، بهداشتی بودن این محصول هم نکته حائز اهمیتی است، چرا که در تولید این محصول عملا دخالت انسان را محدود کرده و تولید آن را از سنتی به صنعتی تغییر داده ایم.

این مخترع کرمانشاهی خاطرنشان کرد: متاسفانه این محصول با استقبال روبرو نشد و نتوانستیم خط تولید آن را راه اندازی کنیم و همچنان در حد یک محصول اولیه باقی مانده است.

شهبازپور خاطرنشان کرد: در کنار من اعظم نصراللهی  و محمد حجت الاسلامی هم در تولید این محصول مشارکت داشته اند و اگر سرمایه گذاری باشد می توانیم خط تولید این محصول را راه اندازی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید این محصول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۱۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!

بر اساس شنیده‌ها شرکت بهمن دیزل برای تولید و عرضه یک کامیونت 3.8 تنی برنامه‌ریزی کرده و بنا دارد این بار به سراغ تولید و عرضه کامیونت 3.8 تن برود و با این اقدام عملا سبد محصولات تجاری نسبتا سبک، سنگین و کشنده در اختیار بهمن دیزل خواهد بود و چنانچه این پروژه با موفقیت انجام شود، بهمن دیزل قطعه‌ دیگری از پازل تناژ باربری ایران را کامل کرده است. این محصول می‌توان پاسخ مناسبی برای بازار بارهایی با تناژ سبک باشد.

اکنون قالب حمل‌و نقل تجاری نسبتا سبک با وانت‌های شهری که حداکثر توانایی حمل کمتر از 900 کیلو را دارند، انجام می‌شود و در مرتبه بعدی کامیونت های 6تن و 8 تن و کامیون‌های فورس F210 (بهمن دیزل) با توانایی حمل حدود 10 تن هستند که نیازهای این حوزه را برطرف می‌کنند اما در فاصله وانت‌های 1.8 تنی با بارهایی در محدوده 4 تن تمهیدی اندیشیده نشده که خلا موجود خسارات هنگفتی به منابع محیط زیست، سوخت کشور وارد می‌کند چرا که در شرایط فعلی مصرف کننده ناچار است کامیون‌های بازه‌ی 10 تن را ناقص بارگیری شود. به همین دلایل می‌تواند ورود بخش خصوصی به تولید کامیونتی 3.8 تنی هوشمندانه و متناسب با نیاز بازار است. مدیران بهمن دیزل با ورود به این قسمت از بازار، قدرت‌نمایی خوبی خواهند داشت و تا سالیان سال یکه تاز این حوزه خواهند بود. 

دلایل زیادی برای استقبال بازار این محصول وجود دارد که مهمترین آن فرسودگی در این رده باربری است. محصولاتی که به عنوان وانت شناخته می‌شوند اغلب از نظر شاخص‌های فناورانه عقب افتاده‌ هستند و ایمنی بسیار پایینی نسبت به سلامت راننده و حفظ بار دارند. لذا تولید محصولی در این رده با ایمنی بالا و تکنولوژی روز، می‌تواند تحول خوبی در حوزه تجاری ایران باشد.

کشورهای توسعه یافته نیز با تمرکز بر تولید کامیونت‌های 3.5 تا 4 تن تلاش کردند حمل و نقل بارهای کم حجم و سبک را مقرون به صرفه کنند. به واقع در کشورهای پیشرفته، خودروهای پرمصرفی مانند وانت‌های کنونی کشور ما اجازه تردد ندارند و برای شرکت‌ها و بنگاه‌های تجاری تردد این خودروها غیراقتصادی است.

شرکت بهمن دیزل با تمرکز بر خلا بازار حمل و نقل ایران نقش قابل توجهی در حفظ منابع سوختی، بهینه کردن اقتصاد حمل و نقل باری شرکت‌های تولید و رانندگان و همین‌طور حفاظت از محیط زیست برداشته است؛ محاسبات دقیق کارشناسان گواهی می‌دهد که خلاهای موجود در باربری ایران و همینطور عقب افتادگی فناورانه خسارات زیادی به اقتصاد، سلامت و محیط‌زیست وارد می‌کند و ورود بخش خصوصی برای جبران این خلاها می‌تواند در کاهش این زیان‌ موثر باشد.

در خصوص کامیونت 3.8 تن و با توجه به اهتمام بهمن دیزل در به بکارگیری فناوری‌های روز می‌توان انتظار داشت این خودروی تجاری نیز از فناوری هشدار دهنده‌ حرکت بین خطوط LDWS و ESC و هشدار برخورد از جلو FCWS و ترمز اضطراری هوشمند AEBS و... بهره ببرند.

همچنین اگر اطلاعات این پروژه دقیق باشد، رانندگان و خریداران این کامیون 3.8 تنی می‌توانند امیدوار باشند این محصول نیز همچون F210 از تهویه و امکانات رفاهی مولتی مدیا برای راننده بهره‌ ببرد.

طبق شنیده‌ها، بهمن دیزل تا نیمه اول سال 1403 محصول 3.8 تنی خود را معرفی خواهد کرد و این محصول عضو دیگری از خانواده فورس خواهد بود. این شرکت سال قبل کامیون 12 تن با نام F210 را تولید کرد که از نظر فناوری، ایمنی و امکانات رفاهی تحولی در این رده باری بود.

دیگر خبرها

  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان