Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی از آغاز برداشت گل نرگس از سطح ۴۳ هکتار از نرگس‌زارهای خراسان جنوبی خبر داد و گفت: بیش از ۲۲ میلیون شاخه گل نرگس روانه بازارهای مصرف می‌شود.

«عبدالرضا رضایی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند با اشاره به آغاز برداشت گل نرگس از نیمه دوم آبان ماه، گفت: برداشت این گل خوش عطر و خوشبو تا اواخر زمستان در استان خراسان جنوبی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی از پیش بینی برداشت بالغ بر ۲۲ میلیون شاخه گل نرگس از مزارع استان خبر داد و افزود: امسال بیش از ۴۳ هکتار از اراضی کشاورزی خراسان جنوبی زیر کشت گل نرگس قرار دارد.

 

وی ادامه داد: طی دو سال اخیر سطح زیرکشت باغات نرگس استان از  ۳۷.۵ هکتار  به بالغ بر ۴۳ هکتار افزایش یافته است.

 

رضایی با بیان اینکه شرایط اقلیمی، آب و هوایی و رطوبت کم و خشکی منطقه سبب شده تا عطر نرگس استان نسبت به سایر نقاط کشور منحصر به فرد و بی‌نظیر باشد، عنوان کرد: خراسان جنوبی رتبه پنجم تولید گل نرگس در کشور را دارد و خوسف هم در استان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

 

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی با اشاره به احداث مزرعه تحقیقاتی چهار رقم گل نرگس در استان، ادامه داد: ۷۵۰ بهره بردار در استان خراسان جنوبی در زمینه تولید گل نرگس فعالیت می کنند.

 

رضایی قیمت هر شاخه گل نرگس را ۵۰۰ تومان عنوان کرد و گفت: پیش بینی می شود امسال ۱۱۰میلیارد ریال از محل تولید گل نرگس عاید بهره برداران شود.

 

وی بیان کرد: محصولات این استان علاوه بر مصرف در داخل استان به خراسان رضوی، اصفهان، تهران و زاهدان نیز صادر می شود.

 

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان‌ جنوبی به خواص گل نرگس اشاره کرد و گفت: کمک به درمان سرماخوردگی، افسردگی و بهبود جوش‎های صورت و آبسه‌ها از جمله ویژگی‎های درمانی گل نرگس است، همچنین عطر گل نرگس ضدعفونی کننده هوا و برای بیماران اعصاب و روان آرامش‌بخش است.



 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: آغاز برداشت برداشت گل نرگس بهره بردار کشاورزی خراسان خراسان جنوبی گل نرگس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید

علیقلی ایمانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۶۰۰ هزارتن گندم با ارزش بالای ۱۰ همت از گندمکاران خریداری شده که به دلیل افزایش دما و شرایط بارندگی، رشد فیزیولوژی گیاه بالا رفته است که این امر در کنار افزایش عملکرد در واحد سطح موجب شده تا میزان خرید نسبت به سال قبل ۳۰ تا ۴۰ درصد رشد یابد.

به گفته او، علی رغم گذشت یک ماه از فصل برداشت، هنوز ریالی بابت مطالبات به حساب گندمکاران واریز نشده است و کماکان افق روشنی پیش رو نیست.

ایمانی ادامه داد: تاخیر در پرداخت مطالبات منجر به دلسردی و نگرانی گندمکاران و ورود دلالان به عرصه خرید شده است که انتظار می رود ردیف اعتباری که در بودجه دیده شده به نقدینگی تبدیل شود و در اختیار کشاورزان قرار بگیرد.

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه به پیک برداشت گندم رسیده ایم، افزود: هم اکنون برداشت گندم از استان های سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان، خوزستان و ایلام در حال انجام است، از این رو دولت باید به فکر تامین منابع باشد تا همانند سال گذشته مطالبات کشاورزان با تاخیر ۴ تا ۵ ماهه پرداخت نشود.

به گفته او، با توجه به شرایط اقلیمی و بارش های پیش رو برآورد می شود که تولید گندم به بالای ۱۳ تا ۱۳.۵ میلیون تن و خرید تضمینی به ۱۱ میلیون تن برسد.

این مقام مسئول با تاکید بر اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم گفت: بنابر مصوبه شورا در ۲۲ شهریور نرخ هرکیلو گندم ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد که کشاورزان به امید آن اقدام به کشت کردند، درحالیکه بعد از گذشت بیش از ۴ ماه از آغاز سال زراعی وزیر جهاد نرخ را ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان ابلاغ کرد. از این رو بنیاد ملی گندمکاران طی نامه ای به رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس خواستار اصلاح قیمت یا تغییر نرخ در قالب جایزه تحویل است تا گندم تولیدی به هدر نرود.

او گفت: با توجه به آنکه ۲ نفز از اعضای کمیسیون کشاورزی به عنوان ناظر در جلسه شورا حضور دارند و رئیس کمیسیون کشاورزی هم نرخ ۱۹ هزارو ۵۰۰ تومان را قبل از ابلاغ نرخ توسط وزیر جهاد در رسانه ها اعلام کردند، لذا انتظار می رود که به عنوان بخش نظارتی به این موضوع ورود کنند و هرچه سریع تر مشکل گندمکاران را مرتفع نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع  گيلانغرب
  • آغاز تحصن دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه
  • برداشت جو قصیل در قم
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی