Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی شک، دستیابی به یک شغل ایده آل می‌تواند یکی از بهترین اتفاقات زندگی هر فردی باشد. از آن‌جایی که افراد بیش‌تر عمرشان را در حال کار کردن هستند، لذا داشتن یک شغل ایده‌آل، شادابی و رضایت خاطر را برای آن‌ها به همراه خواهد آورد. اما متاسفانه مشکلی که اغلب افراد جامعه در مسیر پیدا کردن شغل مناسب با آن برخورد می‌کنند این است که به موقعیت‌های شغلی نامربوط و گاهی سطح پایین رضایت می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع، آنچه که موجب بروز این مشکل می‌شود، عدم تناسب نیاز بازارکار با نیروی انسانی فعال می‌باشد. البته نمی‌توان گفت که اشتباه از طرف کارجویان می‌باشد که به مشاغل نامربوط روی می‌آورند. نه! اصلی‌ترین دلیل این مشکل را می‌توان وجود ناهماهنگی میان بازار کار فعلی با سیاست‌ها، برنامه‌ها و قوانین موجود در نظام‌ آموزشی کشور دانست. این عدم سازگاری آثار متعددی دارد که در بخش‌های مختلف مانند صنعت، خدمات، کشاورزی و...، قابل مشاهده است.

متاسفانه در کشور ما دانش و مهارت‌هایی که از طریق سیستم‌های آموزشی به دانشجویان القا می‌شود، کمترین هماهنگی را با نیاز بازار کار فعلی دارد. همین امر موجب شده تا شمار بالایی از فارغ‌التحصیلان بدون مهارت در هر رشته‌ای، مدرک به دست در پی دستیابی به یک شغل ایده آل باشند و در نهایت به نتیجه هم نرسند. بنابراین، وجود یک بستر مناسب که بتواند با تدوین استراتژی‌ها و قوانین جدید و هوشمند، این شکاف بزرگ را از میان بردارد، بیش‌تر از هر زمان دیگری در جامعه احساس می‌شود. بستری که بتواند به کاهش آمار بیکاری، افزایش بهره‌وری شغلی، جلوگیری از هدررفت عمر و هزینه‌های تحصیلی جوانان و...، کمک به‌سزایی نماید.

با چراغ، در کوتاهترین زمان ممکن شغل ایده‌آل خود را پیدا کنید

چراغ، نام نسل جدیدی از پلتفرم‌های کاریابی است که کارش فقط ارائه‌ی آگهی‌های شغلی مثل آگهی استخدام کارشناس تست نرم افزار، آگهی استخدام حسابدار و...، نمی‌باشد. این سامانه‌ی هوشمند، علاوه بر انتشار آگهی‌های شغلی به صورت روزانه، با ارائه‌ی خدمات آموزشی منحصر به فرد، کارجویان را در مسیر دستیابی به یک شغل ایده آل کمک خواهد کرد. همان‌طور که گفتیم، بین نیازهای بازار کار و تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی شکاف‌های زیادی وجود دارد. اما وجود ساعت‌ها فیلم آموزشی و تخصصی مفید و کاربردی در چراغ به منظور پرورش نیروهای انسانی فعال و پربازده برای ورود به بازار کار، این مشکل را تا حد زیادی مرتفع ساخته است. تمام دوره‌های تخصصی آموزشی موجود در این سامانه از بالاترین سطح آموزشی برخوردار هستند و برای دسترسی آسان‌تر کارجویان به دوره‌ها در سطوح مختلف مالی، بازاریابی، کامپیوتر و ... تقسیم‌بندی شده‌اند.

سایت استخدام و کاریابی چراغ علاوه بر ارائه‌ی دوره‌های تخصصی، در زمینه‌ی مهارت‌های فردی نیز آموزش‌های مفیدی ارائه داده است. امروزه در بیش‌تر مشاغل، مهارت‌های فنی و تخصصی به تنهایی کافی و تاثیرگذار نیستند. محیط‌های کاری امروزی کاملاً وابسته به روابط بین فردی هستند. از این رو کارفرمایان در رزومه‌ی شما به دنبال چیزهایی فراتر از تخصص و تجربه می‌گردند. مهارت‌هایی مثل خوب حرف زدن و خوب گوش دادن، همکاری با دیگران، ارائه ایده‌های خلاقانه و ارتباط با اعضای تیم برای مدیران و کارفرمایان بسیار ارزشمند است. هر فردی برای ورود به بازار کار و دستیابی به یک شغل ایده آل با به کارگیری این مهارت‌ها که بره مهارت‌های نرم معروف هستند، می‌تواند موفقیت خودش را تضمین کند. شما می توانید مهارت های نرم خود را از طریق دوره‌های آموزشی آنلاین موجود در بخش آموزش چراغ، به راحتی و در کوتاهترین زمان ممکن بهبود بخشید.

البته سرویس‌ها و خدمات چراغ برای دستیابی به یک شغل ایده آل به همین جا ختم نمی‌شود.

تست‌های شخصیت‌شناسی به عنوان ابزاری مهم برای دستیابی به یک شغل ایده آل

خودشناسی به عنوان سر نخی مهم برای انتخاب مناسب‌ترین مسیر شغلی و دستیابی به یک شغل ایده آل می‌باشد. قبل از آن‌که استراتژی‌ها و تاکتیک‌های لازم برای رسیدن به شغلی که واقعاً ایده‌آل ماست را بدانیم، بهتر است تا خودمان را به خوبی بشناسیم و به قول معروف تکلیفمان را با خودمان مشخص کنیم. برای این کار بهتر است تا سفری به درون خودمان داشته باشیم و علایق و توانمندی‌های خودمان را عمیق‌تر مورد بررسی قرار دهیم. استفاده از تست‌های شخصیت‌شناسی معتبر و استاندارد در چراغ این امر را برای شما میسر می‌سازد.

حالا نوبت ارسال رزومه به کارفرمایان رسیده است!

حال که دانستید راه دستیابی به یک شغل ایده آل چیست و چه اقداماتی در این زمینه باید انجام دهید، نوبت به ارسال یک رزومه‌ی پر و پیمان و حرفه‌ای به کارفرمایان می‌رسد. به لطف رزومه‌ساز آنلاین و حرفه‌ای چراغ، می‌توانید به راحتی یک رزومه‌ی استاندارد و اصولی با قالب‌های متنوع برای خودتان ایجاد نمایید. اگر هم اصول رزومه‌نویسی را نمی‌دانید می‌توانید از مقالات و فیلم‌های آموزشی در سامانه استفاده کنید و رزومه‌ای بی عیب و نقص برای خودتان بسازید. در نهایت، رزومه‌ی خود را برای موقعیت‌های شغلی دلخواهتان ارسال کرده و از طریق همین سامانه، پیگیر درخواست خود باشید. دسته‌بندی مشاغل و امکان استفاده از جستجوی پیشرفته در چراغ، موجب دسترسی هرچه سریع‌تر کارجویان به فرصت‌های شغلی موردنظرشان خواهد شد. در این سایت شغل یابی، رزومه‌ی شما به صورت هوشمند بررسی خواهد شد و پس از تطابق، به کارفرمایان مربوطه ارجاع داده شده و به این ترتیب شغل مناسبتان را خواهید یافت.

2121

کد خبر 1453762

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار کار مهارت ها رزومه ی دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۴۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند

نحوه بزرگ شدن شما تا بزرگسالی، چه خوب و چه بد، بر رفتارتان تأثیر می گذارد.

تجربیات مخرب اولیه زندگی زخم های عاطفی ماندگاری از خود به جای می گذارند.

آنها اغلب روابط شما را به گونه ای تحت تاثیر خود قرار می دهند که درک آن دشوار است.

به گزارش روزیاتو، در ادامه به بررسی ۷ چیز در زندگی می پردازیم که طبق اصول روانشناسی، افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند.

۱) زندگی در تنش مداوم

بزرگ شدن در یک خانواده سمی می تواند به معنای زندگی در یک تنش دائمی باشد. هرگز نمی دانید که درگیری بعدی چه زمانی رخ خواهد داد.

روانشناسان خاطرنشان می کنند که اعضای سمی خانواده ممکن است معتاد به درگیری های مداوم باشند.

در نتیجه، آنها از نظر احساسی بیش از حد واکنش نشان داده و در جمع یا در فضای خصوصی عصبانیتشان را نشان می دهند.

بزرگ شدن در چنین محیط ناآرامی مانند حرکت در میدان مین بوده که در آن هر قدم مملو از خطر است.

از لحظه‌ای که از خواب بیدار می‌شوید، تا زمانی که به رختخواب می‌روید، یک حس تنش وجود دارد؛ مانند طوفانی که در حال وقوع است.

شما در چنین شرایطی مجبور هستید که همیشه رفتارها و سخنان خود را بررسی کنید و هرگز نمی دانید که یک نظر ظاهراً بی ضرر چه زمانی طوفانی را برمی انگیزد.

این حالت حتی پس از مستقل شدن به سختی از بین می رود.

۲) احساس می کنید که در افت و خیز احساسی هستید

اعضای سمی خانواده همیشه در آستانه انفجار نیستند.

گاهی اوقات، آنها آرام، دوست‌داشتنی و خوب به نظر می رسند. درست پیش از اینکه بدون هیچ هشداری وارد حالت سمی خود شوند.

این دقیقاً همان چیزی است که باعث می شود احساس کنید که انگار در یک ترن هوایی احساسی هستید.

درست زمانی که فکر می کنید در امانید، یک طغیان شما را به قلمروی دلواپسی پرتاب می کند.

این تغییرات سریع خلق و خو باعث ایجاد حس بی ثباتی می شوند.

بچه‌هایی که در چنین شرایطی بزرگ می‌شوند و نمی‌دانند که چه چیزی انتظارشان را می کشد، ممکن است دچار اضطراب شده و دائماً خود را برای حمله عاطفی بعدی آماده کنند.

۳) مراقبت از دیگران

کودکان در خانواده‌های سمی ممکن است خود را در نقش هایی بیابند که معمولاً برای بزرگسالان تعریف شده اند؛ مانند نقش مراقب.

این امر آنها را وادار می کند که خیلی سریع بزرگ شوند و کودکی و معصومیت آنها را می رباید.

بر اساس اصول روانشناسی، اگر مجبور باشید از همان ابتدا نقش مراقب را بازی کنید، این احتمال وجود دارد که هویت خود را با انجام کارهایی برای دیگران پیوند دهید.

در حالی که کمک کردن خوب است، با داشتن چنین ذهنیتی این کار را بیش از حد و بدون تعیین مرزهای سالم و توجه به نیازهای خود انجام می دهید.

در این صورت، عزت نفس شما آسیب می بیند. به خصوص اگر این باور را داشته باشید که تنها در صورتی شایسته عشق و احترام هستید که بتوانید به دیگران کمک کنید.

۴) عزت نفس پایین

افرادی که در خانواده های سمی بزرگ شده اند، اغلب در دوره بزرگسالی با عزت نفس پایین دست و پنجه نرم می کنند.

اگر در دوران کودکی خود مجبور بودید که با انتقادات بی وقفه کنار بیایید، همان افرادی که باید به شما عشق بی‌قید و شرط می‌دادند، باعث شدند که احساس بی ارزشی کنید.

هنگامی که متقاعد شدید بی ارزش هستید، از بین بردن این باور دشوار است.

حتی در موقعیت هایی که به طور عینی موفق هستید، ممکن است دچار احساس بی کفایتی و شرم شوید.

بنابراین، اهداف بزرگ تری را برای خود تعیین کرده و اگر نتوانستید به آنها دست یابید، خودتان را سرزنش می کنید.

۵) کمال‌گرایی

فرزندان خانواده های سمی می توانند دچار کمال‌گرایی شوند.

شاید پدر و مادرتان اشتباهات شما را به‌ عنوان یک نقص، به ‌جای بخشی از زندگی عادی تلقی می‌کردند.

بنابراین، ممکن است این رفتار باعث شده باشد که شما در دوره بزرگسالی فکر کنید که باید از اشتباهات به هر قیمتی اجتناب کرد و تلاش برای کمال‌گرایی یک هنجار است؛ نه یک استثنا.

تمایل به کمال‌گرایی همچنین می تواند ناشی از نیاز به کسب تایید یا اجتناب از انتقاد در یک محیط خانوادگی سمی باشد که در درازمدت باعث استرس مزمن و نارضایتی از زندگی خواهد شد.

۶) سرکوب احساسات

محیط‌های سرکوب‌کننده عاطفی در دوران کودکی، بیان آشکار احساسات را برای افراد چالش‌برانگیز می کنند.

روانشناسان خاطرنشان کرده اند که سرکوب احساسات یک راهبرد معمول مقابله ای است که توسط اعضای خانواده های سمی استفاده می شود.

کودکان در چنین خانواده هایی این باور را دارند که ابراز احساسات می تواند منجر به نادیده گرفته شدن یا حتی خشونت و شرمندگی شود.

بنابراین آنها احساسات خود را سرکوب می کنند که باعث می شود ایجاد روابط عمیق در دوره بزرگسالی چالش‌برانگیزتر شود.

اگر نتوانید به طرف مقابل بگویید که واقعاً چه احساسی دارید، چگونه می توانید به او نزدیک شوید؟

۷) مکانیسم های مقابله ای ناسالم

بزرگ شدن در یک شرایط سمی می‌تواند باعث شود مکانیسم‌های مقابله‌ای دیگری در شما شکل گیرند:

کناره‌گیری از تعاملات اجتماعی به عنوان راهی برای محافظت از خود در برابر رنج های عاطفی بیشتر سوء مصرف مواد مخدر یا الکل برای از بین بردن درد عاطفی یا مقابله با استرس انجام رفتارهای خودآزاری در تلاش برای مقابله با احساسات طاقت‌فرسا یا به دست آوردن حس کنترل صرف زمان بیش از حد در شبکه های اجتماعی یا خیالبافی به عنوان وسیله ای برای فرار از واقعیت های زندگی ناکارآمد خانوادگی کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی