Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: امیدواریم ظرف 20 روز آینده بیمارستان اسلام آبادغرب که در زلزله سال 1396 تخریب شده بود، به بهره برداری برسد.

هوشنگ بازوند در مراسم افتتاح 66 پروژه بهداشتی و درمانی استان کرمانشاه که امروز(20 آبان) در سومین سالگرد زلزله بزرگ استان با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: در این زلزله بخش هایی از زیرساخت های حوزه بهداشت و درمان استان از جمله 227 واحد بهداشتی تخریب شد که تا به امروز 225 واحد آن را بازسازی و به بهره برداری رسانده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بازوند اضافه کرد: همچنین از 9 مرکز جامع سلامت تخریب شده در این زلزله تاکنون هفت مرکز بازسازی شده و دو مرکز هم درحال ساخت است.

استاندار کرمانشاه بااشاره به بازسازی سه مرکز فوریت پزشکی از چهار مرکز تخریب شده استان، عنوان کرد: در این زلزله هفت بیمارستان استان هم تخریب و یا دچار خسارت شدند که تاکنون پنج مورد از این تعداد را بازسازی کرده‌ایم.

وی فاز دوم بیمارستان امام خمینی(ره) اسلام آبادغرب را از جمله این بیمارستان ها خواند و گفت: هرچند کار مقاوم سازی این بیمارستان مراحل نهایی خود را طی می کند، اما از وزارت راه و شهرسازی هم گلایه داریم که چرا نواقص آن را برطرف نمی کند تا دانشگاه علوم پزشکی برای تجهیزش اقدام کند.

بازوند تاکید کرد: البته اختلافی که بین دانشگاه علوم پزشکی و دستگاه مجری وجود دارد، اختلاف نظری جزیی و طبیعی است که قابل حل شدن است.

وی یادآورشد: امیدواریم ظرف 20 روز آینده با رفع این نواقص شاهد بهره برداری از این پروژه باشیم تا بخشی از کمبود فضای درمانی شهرستان اسلام آبادغرب جبران شود.

استاندار کرمانشاه همچنین به پروژه بیمارستان خیرساز درحال ساخت اسلام آبادغرب هم اشاره کرد و گفت: هفته گذشته نشست و مکاتباتی برای از سرگیری این پروژه داشتیم و امیدواریم بانک های خصوصی برای احداث آن پای کار بیایند.

وی به بیمارستان درحال ساخت شهرستان دالاهو هم اشاره ای داشت و گفت: تنها شهرستانی در استان که بیمارستان ندارد، شهرستان دالاهو است که از محل اعتبارات زلزله برای احداث بیمارستان آن اعتبار اختصاص دادیم.

بازوند گفت: همچنین در شهرستان روانسر هم یک بیمارستان در حال ساخت داریم که شاید حدود پنج تا شش سال طول بکشد که تمام شود، لذا در نظر داریم با اختصاص زمینی که از جهادکشاورزی گرفته ایم، یک بیمارستان موقت آنجا احداث کنیم تا مشکل این شهرستان در حوزه درمانی تا حدودی مرتفع شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کافی نبودن تعداد دستگاه اکسیژن ساز در مراکز درمانی کرمانشاه در شرایط کرونایی فعلی، اظهارکرد: در دیداری که روزهای اخیر با وزیر نفت داشتیم، قول اختصاص 13 دستگاه اکسیژن ساز را به استان دادند که جای قدردانی دارد.

همچنین در این نشست، وزیر بهداشت از اختصاص یک دستگاه 600 لیتری اکسیژن ساز به استان خبر داد.

انتهای پیام   

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زلزله کرمانشاه بیمارستان اسلام آباد غرب بازسازي استاندار كرمانشاه وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي استانی اجتماعی اسلام آبادغرب بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۵۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود

ایسنا/فارس معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: در سال جاری، تعداد ۵ هزار سامانه خورشیدی در این استان با توان تولیدی ۲۵ هزار کیلو وات نصب و راه‌اندازی می‌شود.

حمیدرضا جلایر امروز، ۱۱ اردیبهشت با اعلام این خبر افزود: از ابتدای اجرای طرح بهره‌گیری از ظرفیت سامانه‌های خورشیدی درسال ۹۵ تاکنون، تعداد۹۴۳ سامانه خورشیدی مختص مشترکان با توان تولیدی ۶۳۰۰ کیلووات با سرمایه‌گذاری بالغ بر هزار و۵۷۵ ‌میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در سطح شهرستان‌های استان فارس نصب و راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان فسا با احداث ۱۰۰سامانه، شهرستان بختگان با ۷۸ سامانه و شهرستان اقلید با ۷۱ سامانه خورشیدی بیشترین تعداد نصب سامانه‌ها را در میان سایر شهرستان‌های استان فارس دارند، گفت: متوسط میزان تابش این استان بین ۲هزار تا ۲۲۰۰ کیلو وات ساعت بر مترمربع در سال است که این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس منبع انرژی پاک، دسترسی آسان، عدم ایجاد آلودگی صوتی و حمایت ازسوی دولت را از جمله مزیت های سامانه‌های خورشیدی برشمرد و تصریح کرد: این سامانه‌ها طول عمر مفید۲۰ ساله داشته و با شست‌وشوی حداقل ماهی یکبار می توان بازدهی آنان را افزایش داد.

جلایر، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز اظهار کرد: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است که متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری