Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@07:03:40 GMT

۲ هزارو ۵۰۰ تشکل اجتماع محور در زنجان فعال است

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۶۷۳۸

۲ هزارو ۵۰۰ تشکل اجتماع محور در زنجان فعال است

مسیح الله سلطانی روز سه شنبه در جلسه هماهنگی همایش بین المللی آیین محبت با بیان اینکه زنجان از جمله استان‌های با ظرفیت بالا در حوزه مشارکت‌های مردمی محسوب می‌شود، افزود: یکی از محوری‌ترین موضوعات اجتماعی سلامت است که این روزها با شیوع کرونا و تهدید سلامت فعالیت های متعدد در بخش های مختلف و حتی درون خانواده ها با محدودیت جدی مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: به طور طبیعی در این شرایط کرونایی کشور انتظار می رود که سازمان های مردم نهاد، موسسات خیریه و پویش های مردمی به عنوان پیش‌قراولانی که در بحران های مختلفی در صحنه حضور بهنگام و موثری داشته اند کمک حال دولت باشند که تا کنون نیز چنین بوده است.

این مسؤول با بیان اینکه دولت به تنهایی قادر به انجام تمامی برنامه ها و فعالیت های مختلف به ویژه در شرایط کرونایی نیست، ادامه داد: بر این اساس همایش بین‌المللی آیین محبت با هدف بهره گیری از ظرفیت فکری و اجرایی سازمان های مردم نهاد، خیریه ها و پویش های مردمی طراحی شده تا با عنوان" اجتماعی سازی سلامت" مردم پای کار باشند.

وی اظهار داشت: هم اکنون ۶۰ درصد افراد جامعه در شرایط کرونایی پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند اما ۴۰ درصد دیگر به این مهم توجهی ندارند در صورتی که مشارکت های عموم و به عبارتی اجتماعی سازی سلامت انجام نگیرد، مشکلات و اتفاقات ناگواری بوجود می آید.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان ادامه داد: زنجان به شهر احسان و نیکوکاری شهره دارد و حتی به جرات می توان گفت در بسیاری از مواقع از دستگاههای دولتی نیز پیشی گرفته و به عنوان نمونه یک خیریه حمایت از بیماران سرطانی در استان ماهانه یک میلیارد تومان کمک خیرین را دریافت می کند که اقدامی ارزشمند و ماندگار محسوب می شود.

وی با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد و موسسه های خیریه رقیب دستگاه‌های دولتی نیستند، گفت: متاسفانه معضلی که در برخی دستگاههای دولتی وجود دارد نگاه منفی به این سازمانهای مردم نهاد بوده که این رویکرد و نگاهها باید تغییر کند.

سلطانی با اشاره به اینکه خیریه ها را افرادی دغدغه مند تشکیل می دهند که در راستای خدمت رسانی مشغول هستند، افزود: هر چند در بین این سازمان های مردم نهاد و خیریه افرادی هستند که نگاه‌های دیگری به این موضوع دارند که این امری طبیعی بوده و نباید کل مجموعه را زیر سوال برد.

وی با بیان اینکه نگاه محله محور از جمله رویکردهای مهم در حوزه سازمان های مردم، تشکل ها و خیریه بوده است، گفت: بر این اساس سازمان امور اجتماعی ظرفیت جدیدی با ثبت تشکل های محلات را  مطرح کرده و به بخشداران اجاره داده است تا با مراجعه تعداد سه نفر، بدون تشریفات این کار مهم در کوتاهترین زمان ممکن انجام می گیرد.

این مسؤول هدف از انجام این کار مهم را رفع مشکلات خرد محلات به ویژه آسیب های اجتماعی و ارائه راهکارهای لازم آن عنوان کرد و گفت: امیدواریم با تحقق این مهم آسیب های اجتماعی کاهش داشته باشد که در ترسیم تحقق برنامه های هدف گذاری شده بسیار نقش تعیین کننده ای دارد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان خاطرنشان کرد: مردم استان از زمان شیوع کرونا تا کنون به میزان ۱۲۵ میلیارد تومان به‌صورت نقدی و غیرنقدی در زمینه کمک‌های مومنانه، خرید تجهیزات درمانی، کمک به کسب و کارهای آسیب دیده، تامین اقلام گندزدایی و ضدعفونی کننده برای اقشار آسیب‌پذیر و توزیع ماسک در مناطق کم برخوردار مشارکت کردند.

برچسب‌ها کرونا سازمان های مردم نهاد استانداری زنجان زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سازمان های مردم نهاد استانداری زنجان زنجان کرونا سازمان های مردم نهاد استانداری زنجان زنجان اخبار کنکور سازمان های مردم نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است

صمد یوسفی اصل در خصوص اهداف برگزاری نخستین جشنواره مسئولیت اجتماعی شرکت ها و سازمانها در استان زنجان، گفت: مسئولیت اجتماعی یک جنبش نو ظهوری است که به دنبال وارد کردن فاکتورهای محیطی و اجتماعی در تصمیمات تجاری شرکت ها، استراتژی تجاری و حسابداری آنها با هدف افزایش عملکرد اجتماعی و محیطی در کنار ابعاد اقتصادی است.

وی اضافه کرد: امروزه شرکت ها به ویژه آنهایی که در بازارهای جهانی فعالیت دارند، در حالیکه افزایش ارزش سهامداران را دنبال می کنند، بیش از پیش به فکر تعادل و توازن عناصر اجتماعی، اقتصادی و محیط تجاری خود هستند.

یوسفی اصل افزود: در عصر جدید، مسئولیت اجتماعی شرکت ها نقش و جایگاه برجسته و بالایی را در حوزه آکادمیک به دست آورده و اهمیت روزافزونی در سطح بین المللی یافته است.

وی اظهار داشت: یکی از راهکارهایی که امروز مورد توجه شرکت‌ها و سازمان‌های برتر دنیا قرار گرفته‌ است، دستیابی به مزیت رقابتی از طریق مسئولیت اجتماعی شرکتی است که یکی از اهداف ما در این جشنواره، ایجاد این مزیت رقابتی خواهد بود.

یوسفی اصل با بیان اینکه عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، می‌تواند فراهم‌ کننده مزیت‌های رقابتی در دنیای به شدت رقابتی امروز و به ویژه در بخش خدمات باشد، ادامه داد: پیشنهاد ما این است که شرکت‌ها می‌توانند با هدفمند کردن درخواست‌های مردمی و سمن ها با طراحی راهکارهایی ضمن کمک به برنامه های این تشکل ها خود نیز در قالب مسئولیت اجتماعی خویش اقدام کنند.

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی زنجان به اهداف کلی برگزاری نخستین جشنواره مسئولیت اجتماعی شرکت ها و سازمانها در استان اشاره کرد و گفت: تدوین شاخص های مربوط به عملکرد مسئولیت اجتماعی شرکت ها در استان، تاثیر غیر مستقیم و کمک به ارتقای سطح کیفی و کمی زندگی مردم و افزایش رفاه و مطلوبیت اجتماعی از طریق هدفمندسازی بودجه های اجتماعی شرکت ها از جمله این اهداف است.

وی، گفتمان سازی مسوولانه و آگاهی بخشی نسبت به سطوح مسئولیت اجتماعی به مدیران و فعالان صنعتی و اجتماعی، آموزش و تقویت مشارکت اجتماعی مردم و مطالبه گری در قالب نقش های شهروندی، استاندارد کردن فعالیت های اجرایی دستگاه ها در موضوع طرح با توجه به ارسال دستورالعمل ها و چک لیست های ارسالی دبیرخانه دائم را از دیگر اهداف این جشنواره ذکر کرد.

یوسفی اصل ایجاد چرخه هم افزا از طریق ارزیابی، برنامه ریزی، آموزش، بررسی عملکرد، شناسایی، اصلاح، ارزیابی و آموزش مجدد، شناسایی نقاط قوت و ضعف خدمات دهی دستگاه ها در حوزه مسئولیت اجتماعی و ارائه گزارش جامع از وضعیت موجود استان و ترسیم استراتژی های لازم برای نیل به وضعیت مطلوب را از اهداف دیگر جشنواره اعلام کرد.

وی با اشاره به اهداف کاربردی و آموزشی جشنواره نیز خاطر نشان کرد: ارزیابی عملکرد گذشته در حوزه مسئولیت اجتماعی و ارائه تصویر روشنی از وضع موجود، ارائه آموزش های کاربردی جهت ارتقای کمی و کیفی عملکرد مسئولانه جهت نیل به وضعیت مطلوب در سال های آینده از اهداف کاربردی و آموزشی این جشنواره است.

نخستین جشنواره‌ نشان مسئولیت اجتماعی استان زنجان به همت اتاق بازرگانی و همکاری استانداری زنجان در تاریخ ۳۱ اردیبهشت سال جاری با حضور شرکت ها، دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد در سالن همایش اتاق بازرگانی و با حضور میهمانان و مسئولان استانی و ملی برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • واژگونی مینی‌بوس در آزاد راه قزوین- زنجان
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکیِ اجتماع طرح عفاف و حجاب
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است