Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@12:18:45 GMT

تدوین سند چارچوب ملی مدارک تحصیلی ایران

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۶۹۸۲

تدوین سند چارچوب ملی مدارک تحصیلی ایران

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توفیقی صبح امروز در چهاردهمین کنفرانس مجازی ارزیابی و تضمین کیفیت در نظام دانشگاهی که به میزبانی دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: اعتقاد دارم نظام آموزش عالی ایران بعد از انقلاب اسلامی دوران توسعه کمی خود را در همه ابعاد شروع کرد.

وی ادامه داد: امروز می‌توانیم ادعا کنیم، نظام آموزش عالی ایران از نظر توسعه کمی دستاوردهای ارزشمندی داشته و موفق شده است به سرمایه انسانی کشور شکل بدهد و کشور ما از نظر شاخص‌های کمی جزو کشورهای صاحب نام در دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت افزود: امروز شاهد هستیم این سرمایه های انسانی که در نظام آموزش عالی شکل گرفته اند، منشاء تحولات اثربخشی در نظام صنعتی، اقتصادی جامعه ایران شدند.

وی ادامه داد: امروز بعد از پشت سرگذاشتن دوران توسعه کمی، شاهد هستیم که دانشگاه ها به سرعت سیاست‌های ارتقای کیفیت را دنبال می‌کنند و در صدد هستند چرخه توسعه کمیت را با سیاست های ارتقای کیفیت تکمیل کنند که برگزاری این همایش از جمله این اقدامات است.

توفیقی خاطرنشان کرد: من اخیرا متوجه شدم بسیاری از کشورهای دنیا نسبت به تدوین سندی اقدام می کنند تحت عنوان «سند چارچوب ملی مدارک تحصیلی»، وقتی تجربه کشورهای مختلف را مطالعه کردم متوجه شدم این سند حلقه تضمین کیفیت و ارتقای کیفیت در نظام آموزش عالی است، چرا که کشورهای پیشرفته اقدام به تدوین سند مذکور می کنند، این سند محورهای کلیدی دارد که همه مرتبط با ارتقا کیفیت در نظام دانشگاهی است.

توفیفی افزود: دراین سند هر کشوری سیاست های حاکم بر نظام آموزش عالی خود را اعلام می کند، همچنین سیاست های حاکم بر صدور مدارک تحصیلی، انواع مدارک تحصیلی در نظام های مختلف آموزش عالی، ارتباط این مدارک باهم، همه مطرح می شود، تا نظام آموزشی عالی کشور را یک نظام یکپارچه تعریف ‌کند.

وی ادامه داد: اینکه ارتباط برنامه درسی با بازار کار چیست؟ مکانیزم تضمین کیفیت مدارک تحصیلی چیست، چیزی که ما در نظام آموزش عالی خیلی به آن نیاز داریم ولی کمتر به آن پرداخته ایم.

وی ادامه داد: در واقع این سند شناسنامه نظام آموزش عالی را مطرح و به دنیا معرفی می‌کند. امروز در پیمان های آموزشی کشورهای مختلف دنیا، داشتن این شناسنامه یکی از پیش نیازهای شناسایی مدارک تحصیلی است.

وی گفت: یکی از مشکلات ما در بحث اشتغال و بازار کار دانش آموختگان با آن مواجه هستیم، از هم گسیختگی بین برنامه های دروسی و نیاز بازار کار است، این سند کمک می کند ارتباط دانشگاه، صنعت و بازار کار ایجاد شود.  

توفیقی ادامه داد: امیدواریم با طراحی این سند نظام آموزش عالی را در مسیر کیفیت حرکت دهیم.

کد خبر 5067908 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: جعفر توفیقی دانشگاه خوارزمی مدرک تحصیلی ارزیابی عملکرد آموزش مجازی وزارت علوم تحقیقات و فناوری وام دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام دانشجویان حمله تروریستی به دانشگاه کابل پذیرش دانشجو سازمان سنجش سازمان امور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه های ایران ویروس کرونا سال تحصیلی جدید نظام آموزش عالی مدارک تحصیلی بازار کار توسعه کمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۶۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران

دانشگاه تهران، امسال 90 ساله می شود و به همین مناسبت، برنامه هایی برگزار می شود.

لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران با عنوان «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد. رویدادهای این بزرگداشت، هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود و تا پایان سال ادامه دارد. 

 

  دانشگاه تهران در سال 1313 تاسیس شد. به نوشته دانشنامه ایرانیکا، دانشگاه تهران با ادغام دارالفنون، مدرسه علوم سیاسی، مدرسه طب، مدرسه عالی فلاحت و صنایع روستایی، مدرسه فلاحت مظفر (نخستین مدرسه کشاورزی در ایران)، مدرسه صنایع و هنر (مؤسس کمال الملک)، مدرسه عالی معماری، مدرسه عالی حقوق، و چند مرکز آموزش عالی دیگر تهران شکل گرفت.

دانشگاه تهران، هم اکنون یکی از بزرگترین دانشگاه های ایران به شمار می رود. با این حال اولین دانشگاه معاصر، مدرسه عالی دارالفنون است.

دانشگاه تهران دارای ۱۹ دانشکدهٔ مستقل، ۶ دانشکدگان با ۲۹ دانشکده وابسته، ۵ پردیس منطقه‌ای، ۱۳ مرکز پژوهشی و ۱۸ مؤسسهٔ پژوهشی و پژوهشکده است. 


سردر دانشگاه تهران

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران