Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمود برزگر» روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: طرح غربالگری پیشگیری از تنبلی چشم ویژه کودکان ۳ تا ۶ سال همزمان با سایر مناطق کشور از مهرماه امسال آغاز و تاکنون ۵ هزار کودک تحت سنجش بینایی قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و همزمانی آن با احتمال ابتلا افراد به آنفولانزا، زمان و نحوه اجرای برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم نیز تغییر و با ایجاد ۹ پایگاه ثابت و سیار، کار سنجش بینایی فقط توسط دستگاه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزگر تصریح کرد: به منظور سهولت دسترسی مردم به خدمات این طرح، انجام غربالگری تنبلی چشم تا پایان امسال تمدید شد و خانواده‌ها می‌توانند با در دست داشتن شناسنامه کودک خود به مراکز بهزیستی در مناطق مختلف پاکدشت مراجعه کنند.

وی تأکید کرد: بیماری تنبلی چشم اگر در زمان مناسب شناسایی شود، قابل درمان است در غیر این صورت می‌تواند به نابینایی فرد منجر شود.

وی همچنین از ثبت تقاضای ۲۶ خانواده پاکدشتی برای فرزند خواندگی خبر داد.

محمود برزگر در این خصوص گفت: جهت شفافیت، تسریع در فرایند و آگاهی بخشی به متقاضیان سامانه فرزند خواندگی بهزیستی راه اندازی شده است و تاکنون ۲۶ نفر در این سامانه ثبت نام کرده‌اند .

وی اظهار کرد: از سال ۹۶ تاکنون در مجموع ۳۹ کودک به خانواده‌های متقاضی فرزند خوانده در پاکدشت سپرده شده و همه آنها زندگی موفقی برخوردارند.

وی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی و تاکید دولت  در توسعه دولت الکترونیک و کاهش مراجعات حضوری مردم در ادارات و سازمان ها، سامانه فرزندخواندگی به نشانی  http://adoption.behzisti.net   راه اندازی شد که این مهم،  گامی بلند و موثر در راستای تحقق دولت الکترونیک در سازمان بهزیستی و تسریع در فرآیند پاسخگویی و پیگیری مطالبات گروه هدف است.

برزگر گفت: هم اکنون ۲۶ خانواده پاکدشتی تقاضای فرزند خواندگی خود را در این سامانه ثبت کرده و فرآیند ثبت درخواست، رسیدگی، ارجاع، معرفی کودک و پیگیری های متقاضیان به شکل الکترونیکی در حال انجام است.

ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع است.

برچسب‌ها نابینایی ورامین پاکدشت سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نابینایی ورامین پاکدشت سازمان بهزیستی کشور نابینایی ورامین پاکدشت سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور تنبلی چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است