Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالاری گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته، یک دستگاه «سی‌تی‌اسکن» برای سرخس آماده شده و در آستانه ارسال به این شهرستان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، مهدی اردونی دوستی معاون فرماندار سرخس ظهر امروز در جلسه ستاد کرونا سرخس که با محور هماهنگی آغاز اجرای طرح «مسجد سنگر سلامت» در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی شهرستان، به صورت جدی همچون گذشته با ستاد کرونا همکاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به وضعیت بحرانی کرونا در شهرستان‌های استان، اگر نتوانیم این بیماری را در سرخس مدیریت کنیم، وضعیت شهرستان ما هم بحرانی می‌شود.

اردونی دوستی درباره تصمیم ستاد کرونا شهرستان برای برگزاری نماز جمعه بیان کرد: ملاک تصمیم‌گیری در این باره وضعیت شهرستان در اپلیکیشن ماسک است که بر اساس داده‌های آماری هم اکنون، وضعیت سرخس نارنجی است.

مجید آذرکیش، فرمانده سپاه سرخس نیز در این جلسه با اشاره به اجرای طرح «مسجد سنگر سلامت» بیان کرد: علیرغم همه تلاش‌ها بیماری کرونا شیوع بیشتری داشته و مبتلایان و فوتی‌ها در حال افزایش است.

وی با اشاره به اینکه امکانات درمانی شهرستان دیگر پاسخگوی این همه جمعیت نیست، تصریح کرد: افراد مبتلا را باید کنترل کنیم تا مانع گسترش ویروس شویم.

فرمانده سپاه سرخس عنوان کرد: در طرح «مسجد، سنگر سلامت»، پایگاه‌های بسیج با همکاری مراکز بهداشت و درمان و خانه‌های بهداشت، شناسایی افراد مشکوک و مبتلا را در دستور کار قرار می‌دهند، تا در کمترین زمان بتوانیم زنجیره انتقال ویروس را قطع کنیم.

آذرکیش افزود: معرفی افراد مشکوک به خانه‌های بهداشت و شبکه بهداشت و درمان و مراقبت از این افراد برای عدم حضور در اجتماعات و تهیه بسته معیشتی و بهداشتی برای افراد مثبت کرونایی از جمله اهداف این طرح است.

وی بیان کرد: فضاسازی فرهنگی و تبلیغی درباره کنترل شیوع کرونا در جغرافیای پایگاه‌های مقاومت بسیج نیز انجام می‌شود که نیاز به همکاری بخشداری‌ها و شهرداری‌ها داریم.

حمیدرضا سالاری، مدیر شبکه بهداشت و درمان سرخس نیز در این جلسه اظهار کرد: نیروهای نظامی از ابتدای شیوع کرونا در کنار ما بودند و با این طرح «مسجد سنگر سلامت » با شکل سازمان یافته‌تر در کنار ما هستند.

وی تصریح کرد: تعداد بستری‌ها در بیمارستان لقمان حکیم سرخس بالا رفته و دیروز ۱۲ نفر در بیمارستان بستری بودند.

سالاری عنوان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته، یک دستگاه سی تی اسکن برای شهرستان سرخس تقریباً آماده شده و در آستانه ارسال به سرخس است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان سرخس بیان کرد: تست پرستار‌های بیمارستان مرتب مثبت می‌شود و پرستاران ما به استعلاجی می‌روند و متاسفانه کسی نیست که جایشان را پر کند و با مشکل نیروی انسانی نیز مواجه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه گندزدایی باید مجدد تقویت شود، عنوان کرد: اگر از من بپرسید، می‌گویم وضعیت سرخس در حال حاضر قرمز است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۵ مورد تقلب با دستگاه های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳

به گزارش جام جم آنلاین، عبدالرسول پورعباس امروز در حاشیه مراسم نکوداشت اساتید نمونه کشوری در گفت و گو با خبرنگاران در مورد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در اردیبهشت گفت: کنکور ۱۴۰۳ یکی از ایمن ترین آزمون های سراسری بود و یا صحت کامل برگزار شد واقعا مردم خیلی خوب با سازمان سنجش همراهی کردند و فریب بازی شبکه های زیرزمینی را ه داوطلبان را اغفال می کنند نخوردند.

وی ادامه داد: در مجموع ۲۵ مورد تقلب در ابتدای جلسه آزمون روز پنجشنبه صبح (۶ اردیبهشت) شناسایی شد که داوطلبان تلاش کرده بودند دستگاه های الکترونیکی با خود داخل جلسه ببرند و در لحظه شناسایی شدند.

پورعباس گقت: این دستگاه ها در حد دستگاه های جاسوسی و پیچیده بود ولی تلاش های ما در مسیر اعمال امنیت به ثمر نشست. این افراد به نیروی پلیس امنیت تحویل شدند.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور بدون اشاره به که این داوطلبان از کدام شهرستان ها یا استان ها بودند یا جنسیت داوطلبان متقلب نیز گفت: این افراد به هیات های بدوی و هیات های تجدید نظر ارجاع می شوند و معمولا برای این داوطلبان محرومیت کمتر از ۵ سال نداریم.

وی در مورد زمان برگزاری مجدد آزمون سراسری نوبت اول برای آن دسته از داوطلبان سیل‌زده روز پنجشنبه گذشته نیز توضیح داد: آزمون فقط صبح روز پنجشنبه برای ابن شهرستان دوباره برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • کشف ۲۵ مورد تقلب در آزمون سراسری نوبت اول
  • کشف ۲۵ موردتقلب در آزمون سراسری نوبت اول
  • کشف ۲۵ مورد تقلب با دستگاه های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳