Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان استان کرمان در نامه‌ای به رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان خواستار رسیدگی به وضعیت قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان استان کرمان در نامه‌ای به رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان خواستار رسیدگی به وضعیت قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن نامه به شرح زیر است:

جناب آقای شهباز حسن پور، رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان؛ سلام علیکم. به استحضار می‌رساند که قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در سال ۸۸ برای تعیین تکلیف نیرو‌های مذکور، تصویب شد تا وضعیت آنان را برای همیشه مشخص سازد؛ لکن با گذشت ۱۱ سال از تصویب این طرح، در طی این سال‌ها شاهد افزوده شدن ۱۱ تبصره به آن بودیم که برخلاف تصمیم اولیه که بر اتمام جذب بدین طریق اشاره داشته، این روند ادامه یافته و بی تدبیری‌های بسیاری در جذب بهنگام و مورد نیاز معلم رخ داده است.

با توجه به گذشت کمتر از دوماه از سخنرانی رهبری معظم در اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش و ترسیم مسیر تحول این نظام، متاسفانه شاهد انتخاب راهی جز راه اصلی از سوی نمایندگان ملت بودیم؛ لذا مرور تعبیرات دقیق ایشان، قطعا راه را برای مجلس در تصمیم گیری‌های آتی روشن خواهد نمود.

"باید این جور باشد که حتی یک معلم از غیر این مسیر (دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی) وارد آموزش و پرورش نشود... حتی دوره‌های کوتاه مدتی که حالا برنامه ریزی شده و دوره‌هایی که وجود دارد، مثلاً یک ساله و مانند این‌ها هم در سایه و در ضمن و با مسؤولیت این دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی باشد" بر طبق فرمایشات ایشان، کلیه افرادی که قرار است در این دستگاه مهم مشغول به کار شوند، باید از مسیر دو دانشگاه نامبرده عبور کنند نه از راه‌های فرعی و طرح‌های الحاقی غیر کارشناسی.

"حالا من اینجا به عزیزان مجلس هم سفارش کنم این طور نباشد که یک جوری تصویب کنند که مثلاً یک جمعی، یک وقت بی حساب به شکل برف انباری، همین جوری وارد آموزش و پرورش بشوند؛ این جوری مصلحت نیست" لذا از شما منتخبان ملت تصمیم گیری به دور از احساسات ناشی از فضای فعلی حاکم بر طرح الحاقیه را خواستاریم؛ چرا که تصویب این طرح، مطالبات و در پی آن مصوبات اشتباه دیگری را به دنبال خواهد داشت.

"ورودی معلمین [باید]از طریق این دو دانشگاه باشد. خود این دو دانشگاه در جذب، صلاحیت‌ها را رعایت کنند؛ صلاحیت دینی را، صلاحیت اخلاقی را، صلاحیت سیاسی را تا آنجایی که ممکن است، توجه کنند. جذب کنند و به معنای صحیح کلمه گزینش کنند افراد را و وارد کنند" بیانات فوق به صراحت بیانگر باطل بودن استخدام معلم، بدون آزمون وسنجش صلاحیت‌ها می‌باشد، لذا خواستار توجه جدی نمایندگان به این مهم هستیم.

"ما دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی را جوری ظرفیت‌سازی و جوری سازماندهی کنیم که همه معلمین به قدر کفایت بیایند از اینجا عبور کنند و وارد آموزش و پرورش بشوند"

نمایندگان محترم مجلس! وقت آن رسیده است که به تزریق نسنجیده نیرو به عنوان یک مسکن مقطعی و غیر کارشناسی به بدنه نظام تعلیم و تربیت پایان دهید و با اهتمام به دانشگاه فرهنگیان به عنوان مرکز ثقل نظام آموزش و پرورش و تلاش در جهت توسعه کمی و کیفی آن، به فکر درمان کامل این بیماری باشید.

در پایان از شما مدافعان حقوق ملت در مجلس خواستاریم که: با طرح الحاق تبصره نامبرده مخالفت نموده و برای استخدام نیرو‌ها در وضعیت فعلی، گزینش و سنجش صلاحیت‌ها را در دستور کار قرار داده که این مهم، در راستای خواست نمایندگان محترم مجلس مبنی بر عدم تضییع حقوق ملت می‌باشد، چرا که در این صورت دانش آموزان که آینده سازان این سرزمین هستند، از حق مسلم خود که برخورداری از آموزش و پرورش با کیفیت است، محروم نخواهند شد.

رونوشت:
جناب آقای محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و داور در مجلس شورای اسلامی
جناب آقای حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی
جناب آقای منصور شکراللهی نماینده مردم کهنوج، منوجان، فاریاب، رودبار جنوب و قلعه گنج در مجلس شورای اسلامی
جناب آقای ذبیح الله اعظمی ساردویی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی
جناب آقای موسی غضنفرآبادی نماینده مردم بم، ریگان و فهرج در مجلس شورای اسلامی
جناب آقای مصطفی رضاحسینی نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی
جناب آقای صمدالله محمدی نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی
سرکار خانم عفت شریعتی نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان نامه مجلس شورای اسلامی مجمع نمایندگان استان کرمان مجلس شورای اسلامی جناب آقای تعیین تکلیف نیرو قانون تعیین تکلیف دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش نماینده مردم حق التدریسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال

عزیزالله سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد رینگ‌شهری در دست اقدام قرار گرفت و به دلیل مشکلات عظیمی همچون جابجایی تأسیسات در هیچ دوره‌ای ورود نکرده یا نیمه کاره و محدود انجام شده بود اما این اقدام بزرگ در این دوره انجام شد.

وی اضافه کرد: گره‌های چند دهه شهر که تا پیش از این حل نشده بود در این دوره باز شد و بسیاری از اقداماتی که سال‌ها مورد درخواست و مطالبه مردمی بود در این شورا تصمیم گیری و اجرایی شد.

رئیس شورای شهر یزد افزود: معضلاتی همچون تکمیل نبودن رینگ شهری، مشکلات آبگرفتگی معابر و پروژه‌های ترافیکی نیمه تمام در شهر یزد سال‌ها بلاتکلیف رها شده بود که در این دوره از شورای اسلامی شهر یزد به نتیجه رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: بلوار آیت الله ابوترابی بعد از ۲۰ سال آزاد شد و در حال انجام است همچنین میادین معلم، امام حسین (ع)، اطلسی، امام علی (ع)، شهدای یعقوبی و زیرگذرهای جنب خطوط ریلی و برخی دیگر از نقاط شهر اصلاح هندسی و یا میدان به چهار راه تبدیل شد و بلوار دانش پایه به بلوار استقلال نیز بعد از ۱۸ سال بلاتکلیفی در دست اجرا قرار گرفت و پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.

سیفی ادامه داد: هزینه‌های جاری در این دوره کاهش یافت و افزایش سهم بودجه هزینه‌های عمرانی از ویژگی‌های بودجه بندی سال جدید این شورا است همچنین از کل بودجه ۲۸ درصد به هزینه‌های جاری و ۷۲ درصد جهت اقدامات عمرانی اختصاص یافته است.

وی افزود: افزون بر هفت هزار میلیارد ریال هزینه آزادسازی معابری همچون بلوار پیامبر اعظم (ص) و بلوار امام محمد باقر (ع) و خیابان‌های عریض و طویلی که در مناطق مختلف شهر است شد همچنین تکمیل رینگ دوم شهری در نظر گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: در بودجه امسال اعتبار مناسبی برای جداسازی آب شرب از فضای سبز همچنین زیر ساخت‌های آسفالت معابر شهر پیش بینی شد؛ همچنین در منطقه یک شهرداری نیز بوستان زنبق واقع در بلوار جمهوری با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

سیفی ادامه داد: بهره برداری از خانه مشاغل سنتی یزد، گرمخانه موقت خانه کودکان کار، رونمایی از ماشین آلات و تجهیزات خدمات شهری و مدیریت بحران، اختصاص ۲ هزار میلیارد جهت آسفالت معابر همچنین آسفالت بیش از ۸۵۰ متر مربع از سطح شهر، احداث پروژه زیرگذر صاحب الزمان (عج) در راستای تکمیل رینگ شهری برخی از اقدامات انجام شده است.

وی افزود: اجرای پروژه عظیم بلوار شهیدان پارسائیان تا ایرج افشار که اجرای این پروژه بار ترافیکی آزادشهر، خیرآباد، میدان امام علی (ع) و صفائیه را کاهش می‌دهد، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان جانباز میدان اطلسی، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان امام حسین (ع)، میدان معلم، تکمیل کتابخانه مرکزی یزد، تکمیل پارک‌های کوهستان و بزرگ شهر، احداث و مرمت سیل بندهای شماره چهار، سیل بند شهیدان یاوری، سیل بند شهید رشیدی، اجرای طرح مسیل شهر یزد، رودخانه مرکزی، آماده سازی و احداث شهرک مشاغل، حفر چاه‌های جذبی و هدایت آب‌های سطحی، ساماندهی و تکمیل قبرستان جوی هر هر واحداث مخازن ذخیره آب بخشی دیگر از اقدامات انجام شده در ششمین دوره شورای اسلامی شهر یزد است.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: همه این اقدامات در حالی است که تبصره سه قبوض آب که در دوره‌های قبلی شورا گرفته می‌شد، حذف شد و از محل اعتبارات شورا و شهرداری هزینه‌ها تأمین شد، همچنین عوارض کسر فضا از بندهای جرایم کمیسیون ماده صد با توجه به شرایط اقتصادی مردم با مصوبه و پیگیری‌های شورای ششم شهر یزد از بندهای جرایم حذف شد.

سیفی ادامه داد: بعد از وقوع سیل در سال ۱۴۰۱ که همزمان با اولین سال شروع فعالیت شورای ششم بود نیز مصوب شد پروانه رایگان برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری آسیب دیده از سیل صادر شود همچنین تشکیل کمیسیون ویژه ماده صد برای تبدیل آرا تخریب ساختمان به جریمه برای اولین بار در یزد با تصمیم شورای ششم آغاز شد.

وی افزود: مصوبه شورای ششم در حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت و فرزندآوری که این بسته شامل تخفیف عوارض ساختمانی است و افرادی که فرزند سوم آنها در سال ۱۴۰۱ و یا ۱۴۰۲ متولد شده از ۷۰ درصد و برای تولد فرزند چهارم و یا بیشتر از ابتدای سال ۱۴۰۱ برای ۴۰۰ متر مربع زیر بنای غیر آپارتمانی به میزان ۱۰۰ درصد از پرداخت عوارض ساختمانی معاف شدند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: تعداد قابل توجهی از ماشین آلات و تجهیزات برای دستگاه‌های خدماتی از جمله آتش نشانی، مدیریت بحران، شهرداری و مناطق ۵ گانه خریداری شد. همچنین در راستای نوسازی ناوگان شهری تعداد زیادی تاکسی شهری، چندین دستگاه اتوبوس و ۹۵ دستگاه ون در طول یک سال و نیم از فعالیت شورای ششم خریداری شد.

کد خبر 6090360

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • تعیین تکلیف شریعتمداری برای لایحه حجاب | کنارش بگذارید، «طرح نور» پلیس کافی است
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • پیام وزیر دفاع ایران به محمدباقر قالیباف+ جزئیات