Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد یکی از عوامل تاثیرگذار در طرح تفصیلی حوزه مرکزی را محتوای طرح بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی دانست و گفت: ارتباط لاینفکی بین این دو حوزه وجود دارد و لذا با تاکید شورای شهر، مشاور طرح بافت پیرامون حرم مطهر رضوی، یعنی معاونت پژوهشی دانشگاه تهران را برای شرکت در جلسات کارشناسی دعوت شد تا ارتباط موثری بین حوزه مرکزی و بافت پیرامونی حرم مطهر برقرار کنیم اما متاسفانه معاون پژوهشی دانشگاه تهران به عنوان مشاور در جلسه مشترک حضور پیدا نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدهادی مهدی‌نیا در گفت‌وگو با برنامه رادیویی شهرما ضمن اشاره به تصویب حوزه مرکزی طرح تفصیلی مشهد در جلسه یکصد و دوازدهمین جلسه علنی شورای شهر مشهد، اظهارکرد: مشهد دارای 7 حوزه جهت تهیه طرح تفصیلی بوده و از حدود 10 سال قبل بحث تهیه این طرح ها در دستورکار مدیریت شهری قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این طرح در مقطعی دچار اطاله زمانی شده بود ولی شورای پنجم از ابتدای فعالیت خود عزم جدی برای این کار داشت تا هرچه زودتر جمع‎‌بندی شود، گفت: تاکنون طرح‌های تفصیلی دو پهنه به تایید شورا رسیده و روز گذشته نیز طرح تفصیلی حوزه مرکزی مشهد تایید شد و جهت تصویب نهایی به کمیسیون ماده 5 و استانداری ارسال می‎‌شود.

مهدی‌نیا خاطرنشان کرد: این طرح بخش عمده بافت تاریخی و فرهنگی شهر مشهد را در حلقه متصل به بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی دربرمی‌گیرد.

وی یکی از عوامل تاثیرگذار در حوزه مرکزی را طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی دانست و گفت: ارتباط لاینفکی بین این دو طرح وجود دارد و لذا با تاکید شورای شهر، مشاور طرح بافت پیرامون حرم مطهر رضوی، یعنی معاونت پژوهشی دانشگاه تهران برای شرکت در جلسات کارشناسی دعوت شد تا ارتباط موثری بین حوزه مرکزی و بافت پیرامونی حرم مطهر برقرار کنیم.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد با بیان اینکه دانشگاه تهران دعوت شورای شهر مشهد برای حضور در جلسات را نپذیرفت، افزود: در عین حال، با اطلاعات کمی که داشتیم، سعی شد حتی‌المقدور ارتباط لازم را بین دو طرح مذکور برقرار کنیم.

مهدی‌نیا خاطرنشان کرد: یکی از کارهای اساسی که در استانداری و کمیسیون ماده 5 باید مورد توجه قرار گیرد، یکپارچه‌سازی طرح بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی و طرح تفصیلی حوزه مرکزی است چراکه در این زمینه خلأ داریم و دو مشاور در دو فضای متنافر درحال تهیه طرح هستند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد با بیان اینکه طرح تفصیلی اصلی شهر مشهد مشهور به طرح خازنی است و بخش زیادی از پاسخگویی‌های املاک شهر براساس این طرح که متعلق به دهه 50 است، پاسخگویی می‌شود، افزود: تحولات زیادی طی سه الی چهار دهه اخیر در همه شهرها از جمله مشهد اتفاق افتاده و طرح‌های گذشته پاسخگوی مناسبی برای تغییرات اخیر نیست؛ لذا طرح‌های تفصیلی جدید درحال بررسی و تایید است که سبب می‌شود پاسخگویی بهتر و مناسب‌تری به شهروندان داشته باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس،مهدی‌نیا اظهارکرد: قدیمی بودن طرح تفصیلی پیشین و ناکارآمدی آن در پاسخگویی به مسائل جدید شهر منجر شده طرح‌های تفصیلی جدید پاسخ مناسبی را به نیازهای شهر دربرگیرد.

وی در پایان با تبریک روز جهانی شهرساز، گفت: امیدواریم با همت این همکاران عرصه شهرسازی بتوانیم شهری بهتر و زیباتر داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح تفصیلی شهر مشهد کمیسیون ماده 5 بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی شورای شهر مشهد دانشگاه تهران طرح بافت مهدی نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس اداره گنجینه‌ های موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت: بیش از ۷۰ هزار زائر و مجاور در فروردین امسال از موزه‌ های حرم مطهر رضوی دیدن کردند.   عبدالحسین ملک‌ جعفریان امروز در گفت‌ و گو با خبرنگاران افزود: تعداد افرادی که در این مدت از موزه های حرم رضوی بازدید کردند، ۱۱ هزار نفر بیشتر از فروردین پارسال بوده است.   وی بیان کرد: بیشترین آمار بازدیدکنندگان مربوط به موزه مرکزی حرم مطهر رضوی و به تعداد ۶۳ هزار و ۶۵ نفر است.   رییس اداره گنجینه‌ های موزه مرکزی آستان قدس رضوی ادامه داد: در این مدت پنج هزار و ۷۹۱ نفر نیز از موزه قرآن کریم و ۸۶۴ نفر از موزه مردم شناسی دیدن کرده‌ اند.   ملک جعفریان اظهار کرد: یک هزار بازدید کننده خارجی نیز از ملیت‌ های مختلف، آسیایی، آفریقایی و اروپایی نیز از این مجموعه بازدید به عمل آورده‌ اند.   موزه‌ های آستان قدس با ۱۷ گنجینه متنوع در فضایی به مساحت ۱۸ هزار متر مربع در چهار ساختمان مستقر هستند. اشیای به نمایش درآمده شامل حدود ۹ هزار اثر تاریخی، فرهنگی و هنری دربردارنده آثار تاریخی حرم مطهر و میراث آستان قدس رضوی، اشیای وقفی و اهدا شده و نیز اشیای خریداری شده برای تکمیل مجموعه‌ ها است.   ساختمان موزه مرکزی در صحن کوثر حرم مطهر، دارای حدود هفت هزار و ۸۷۵ متر مربع فضای نمایشی در چهار طبقه است که طبقه زیرین، طبقه همکف، طبقه اول و طبقه دوم، شامل موزه تاریخ حرم رضوی و گنجینه ‎های سکه، تمبر، اسکناس، هنرهای تجسمی، آبزیان، نجوم، ساعت، مدال، سلاح و ظروف است.

دیگر خبرها

  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است