Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت الاسلام پژمانفر رییس کیمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در جمع اصحاب رسانه خراسان رضوی گفت: مشکلات موجود در تامین نهاده ی دام و کم کاری برخی دستگاه ها موجب شده اگرچه رو صحنه ما کشوری هستیم که در ارتباط با تامین مواد پروتئینی مستقل می باشیم اما این صنف به دلیلی کوتاهی های صورت گرفته وابستگی فوق العاده ای پیدا کرده است تا حدی که بیش از ۹۰ درصد این نیاز های نهاده های دامی به صورت وارداتی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص برنامه های پیش روی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی برای رفع این مشکلات، افزود : اقدامات زیادی در این خصوص در حال انجام است و بخشی از نهاده های دامی که در بنادر متاسفانه به دلیل ناهماهنگی بین وزارت های صنعت ، معدن و تجارت و همچنین وزارت اقتصاد و گمرک وجود دارد باعث شده تا این بخش از نهاده ها به موقع ترخیص نشوند که گزارش هایی به دستگاه های قضایی رسیده و در حال بررسی است که خداروشکر دستگاه قضایی هم در این مورد سرعت می بخشند به روند پرونده ها تا انشالله این نهاده ها به سرعت به شبکه های استانی برسند. بیشتربخوانید تامین نهاده های دامی در استان بیش از میانگین کشوری است
رییس کمیسیون اصل نود مجلس در خصوص آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم مطهر رضوی، ادامه داد: وضعیت نامناسب و اقدامات اشتباهی در بیست و چند سال گذشته مستمر اتفاق افتاده است و همه ی شوراهای شهر و شهرداران در این مدت نسبت به این قضایا به نوعی تقصیر داشته و کوتاهی کردند .

حجت الاسلام پژمانفر بیان کرد : تعداد زیادی از مساجد ، حسینیه ها ، مدارس علمیه ، مدارس آموزش و پرورش و همچنین مدارس ملی که در بافت پیرامون حرم وجود داشته است مثل مدرسه مرحوم عابد زاده متاسفانه تخریب شدند و یا آسیب هایی دیده اند که ما می بایست این موارد را مراقبت کنیم و در تلاشیم که این وضعیت ادامه پیدا نکند و این میراث گران بها حفظ شود .

او در خصوص برنامه پیش رو برای بافت پیرامون حرم مطهر رضوی، تصریح کرد: بنامون بر این است که تا جایی که امکان دارد مشاور طرح (دانشگاه تهران ) تغییراتی در طرح صورت بدهند تا کمترین آسیب به این اماکن برسد و باقی مانده ی این شهر را بتوانیم با همان هویتش حفظ کنیم .

رییس کمیسیون اصل نود مجلس در خصوص برنامه ریزی برای به اصطلاح ریز دانه ها در این منطقه تاکید کرد: ریز دانه ها را هم ما پیگیر هستیم که کسانی که در این بافت در حال زندگی هستند بطور مثال خانه های ۲۰۰ متری دارند بتوانند با همان وضعیت مطلوب و رعایت استانداردهایی که مسکن و شهرسازی اعلام می کنند ، خانه هایشان را بسازند و همان گونه که در سابق بخشی از اقتصاد مردم در این محیط با خانه مسافر ها بود و در اختیار زائران قرار می دادند الان هم این خانوار ها بتوانند این کار را انجام بدهند.   انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهاده های دامی شورای اسلامی حرم مطهر رضوی نهاده های دامی اصل نود مجلس نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۱۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • عرضه خودرو های وارداتی از فردا یکشنبه
  • شک و تردید درباره عرضه اولین خودروهای وارداتی | قرار بود فردا یکشنبه عرضه آغاز شود
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند