Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@03:15:15 GMT

مرمت هتل داریوش تخت جمشید با مدیریت ارتش

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۴۹۴۷

مرمت هتل داریوش تخت جمشید با مدیریت ارتش

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، تخت جمشید به عنوان یک مجموعه آثار جهانی و شهرستان مرودشت نیز به عنوان بخشی از تمدن ایرانی در روزگار باستان، همواره مورد توجه گردشگران و علاقه‌مندان فراوانی چه در سطح جهان و چه در ایران و جوامع محلی واقع شده است.

از این رو با توجه به موقعیت ویژه و ویژگی‌های منحصر به فردی که در این منطقه وجود دارد آن را در صنعت گردشگری خاص کرده که در همین راستا ضرورت می‌یابد متناسب با ظرفیت گردشگری آن نیز، زیرساخت‌ها و امکانات مناسبی به وجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت و همچنین مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در بازدید از هتل داریوش که در محور ورودی تخت جمشید واقع شدت است با حضور مدیر مجموعه هتل داریوش، بازدید میدانی از عملیات مرمت و ساماندهی این پروژه، صورت پذیرفت.

بهمن مردانی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت در بازدید از عملیات عمرانی، مرمت و ساماندهی فضا‌های داخلی و خارجی مجموعه گردشگری هتل داریوش، بیان کرد: هتل داریوش به عنوان یک مجموعه گردشگری با ظرفیت قابل توجهی که دارد در دهه‌های گذشته با هدف اسکان و تأمین بخشی از ظرفیت گردشگری این منطقه ساخته شده است.

مردانی با اشاره به روند اجرایی مرمت و ساماندهی این پروژه، مطرح کرد: طرح مرمت و ساماندهی هتل داریوش که با مدیریت و بهره برداری ارتش همراه است با نظارت دقیق دفتر فنی این مجموعه و بخش خصوصی از حدود یک سال پیش شروع آغاز شده که طرح مقاوم سازی آن نیز در مرحله پایانی است که امیدواریم این مجموعه در آینده‌ای نزدیک، آماده بهره برداری شود.

مردانی گفت: با بهره برداری مجدد از این هتل که دارای ۱۸۰ اتاق و سوئیت است حدود ۷۰۰ نفر به ظرفیت اقامتی گردشگری منطقه اضافه خواهد شد و بخش قابل توجهی از اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را ایجاد خواهد کرد.

حمید فدایی، مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید با تاکید بر حفظ ارزش‌ها و استفاده از ظرفیت‌های مکانی و بنا‌های موجود حریم تخت جمشید به ویژه محور ورودی این مجموعه جهانی، مطرح کرد:

به دلیل محدودیت‌های ساخت و ساز در حریم تخت جمشید ضرورت دارد از زیرساخت‌های موجود در جهت استفاده در موضوع گردشگری بهترین استفاده را نمود. از مهمترین چنین زیرساخت‌هایی هتل داریوش واقع در محور ورودی تخت جمشید بوده که در اوایل دهه پنجاه خورشیدی ساخته شده و به بهره برداری می‌رسد.

فدایی اضافه کرد: این مجموعه به جهت معماری نیز واجد ارزش‌های ویژه است و به همین جهت ضرورت دارد کلیه اقدامات اجرایی بر روی این مجموعه با دقت و حساسیت دنبال شود.

او لزوم تهیه و تایید طرح احیای این مجموعه و مجموعه‌های مشابه را از ضروریات قبل از اجرای آن بر شمرد و گفت: با توجه به اینکه در خصوص طرح احیای هتل داریوش تا کنون مکاتبه‌ای با این مجموعه جهانی به عمل نیامده و مجموعه شورای فنی و راهبردی پایگاه از جزییات طرح بی اطلاع هستند منتظر دریافت طرح‌های مربوطه هستیم.

مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید، حضور گردشگران و ارائه خدمات گردشگری به آن‌ها را یکی از اهداف این مجموعه دانست و در این باره گفت: توجه به موضوع گردشگری و تامین زیرساخت‌های لازم در این زمینه از مهمترین اهداف پایگاه بوده است.

در همین باره تهیه یک نقشه جامع در زمینه خدمات مورد نیاز گردشگری منطقه بعنوان نقشه راه از اولویت‌های پایگاه است که در حال حاضر بخشی از آن در قالب مسترپلان از میدان ملل تا روی صفه تخت جمشید در حال تهیه است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری مرمت و ساماندهی بهره برداری هتل داریوش تخت جمشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علیرضا خزائلی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قزوین با اعلام این خبر گفت: جشنواره های گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و روستای خوزنین با هدف معرفی آداب و رسوم و فرهنگ گل و گیاه، جذب گردشگر و افزایش رونق کسب و کارهای مرتبط با صنعت گل و گلاب از امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در مجموعه گردشگری تالار شهر قزوین و مجموعه گردشگری کشاورزی روستای خوزنین آغاز می‌شود.

وی اظهار کرد: جشنواره گل محمدی و آیین گلابگیری مجموعه تالار شهر از تاریخ سیزدهم به مدت ۲۰ روز برگزار می‌شود که ویژه‌برنامه این مراسم همراه با برنامه‌های شاد و متنوع فرهنگی – هنری در روز ۱۹ اردیبهشت همزمان با آیین کهن پنجاه به در خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قزوین افزود: جشنواره گل محمدی خوزنین برای دومین سال متوالی از تاریخ ۱۳ تا ۲۸ اردیبهشت در مجموعه گردشگری کشاورزی واقع در باغستان این روستا و ویژه‌برنامه آن نیز در روز ۲۰ اردیبهشت که در تقویم ملی روز گل محمدی نامگذاری شده، برگزار خواهد شد.

خزائلی خاطرنشان کرد: جشنواره‌های گل محمدی معمولا با استقبال خوبی از سوی مردم و گردشگران روبه‌رو بوده و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌ که برگزاری این دو رویداد انجام شده شاهد حضور گسترد علاقمندان به آیین‌های سنتی و گردشگران در این مراسم باشیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902115

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آئین گلابگیری در قزوین
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون
  • شجاعیان: در خواستگاری‌ام سر فوتبال دعوا شد!
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان