Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ بهزاد صمدی، تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهار کرد: شرایط بازار سرمایه و انتخابات آمریکا پیچیده و بازار سرمایه در اوج قیمت‌های خود بود. شاخص کل براساس تحلیل‌های تکنیکال به حمایت محکم خود رسیده است و می‌توان بعد از این شاهد حرکت صعودی شاخص باشیم.

این تحلیلگر بازار سرمایه با تاکید بر این که بازار سرمایه ایران نتیجه انتخابات آمریکا را هضم کرده است ابراز کرد: البته سوابق تاریخی نشان می‌دهد که تاثیر هیجان انتخابات آمریکا بر بازار سرمایه ایران یک تا سه روز بوده و امروز هم سومین روز بعد از انتخابات آمریکا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صمدی ادامه داد: برداشت من از تابلوخوانی و حجم معاملات این است که شاهد ورود پول هوشمند به بازار هستیم. نوع تقاضا در سه ساعت نخست معاملات جمع کردن سهم‌های منفی است و بازار در نیم ساعت آخر شاهد محدوده‌های مثبت خواهد بود.بیشتر بخوانید: کودتای ارزی از سوی ائتلاف هفت‌گانه/ نرخ واقعی دلار چند است؟ شاهد صف‌های فروش سنگین نخواهیم بود وی با تاکید بر این که فروشنده‌های هیجانی تخلیه شده‌اند گفت: دیگر شاهد صف‌های فروش سنگین نخواهیم بود. از هفته آینده بازار می‌تواند به اندازه یک تا سه هفته متعادل و رو به بالا باشد و به مرز یک میلیون و ۶۵۰ هزار واحد تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد برسد.

صمدی با تاکید بر این که انتظار می‌رود هفته آینده بازار سرمایه روندی مثبت داشته باشد توضیح داد: این بازار بعد از انتخاب بایدن به عنوان ریاست جمهوری آمریکا حرکت معقولانه خود را آغاز خواهد کرد و به مرور بهتر می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت بازار پول گفت: البته رئیس کل بانک مرکزی نرخ سود بانکی را تا ۲۳ درصد هدایت کرد که واکنش‌های زیادی را در بازا سرمایه در پی داشت، اما این موضوع هم نمی‌توانداز حرکت صعودی بازار سرمایه جلوگیری کند.

این تحلیلگر بازار سرمایه ادامه داد: از نظر تکنیکالی انتظار می‌رود شاخص در پروسه شکل گیری یک الگوی کلاسیک باشد. البته ممکن است پروسه نوسانی بازار ادامه داشته باشد و بعد از موج صعودی باز هم شاهد موج نزولی در بازار سرمایه باشیم، اما موج نزولی قطعا کوتاهتر از موج نزولی کنونی خواهد بود. وضعیت با سال ۱۳۹۲ قابل مقایسه نیست صمدی در ادامه با تاکید بر این که شرایط کنونی بازار سرمایه با سال ۱۳۹۲ قابل مقایسه نیست توضیح داد: علاوه بر انتخاب بایدن به عنوان ریاست جمهوری آمریکا اتفاقات مثبت دیگری در جهان رخ داده است. نخست آن که خبر‌های خوبی از کشف واکسن کرونا به گوش می‌رسد؛ از سوی دیگر طلا و اونس تضعیف شده و کامودی تی‌ها رشد کردند؛ درحالی که در سال ۱۳۹۲ بحران جهانی وجود داشت که شاهد ریزش ۴ ساله بودیم.

این تحلیلگر بازار سرمایه در پایان گفت: در حال حاضر نرخ دلار بالای ۲۶ هزار تومان در ایران تثبیت شده است؛ گزارش عملکرد شرکت‌ها عالی بوده و در بورس کالا نرخ‌ها همچنان بالا است که در سودآوری شرکت‌های بورسی تاثیر دارد. منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بورس سرمایه گذاری در بورس قیمت سکه تحلیلگر بازار سرمایه انتخابات آمریکا بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۵۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص