Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@02:26:07 GMT

ترویج کتاب و فرهنگ کتابخوانی دستاورد هفته کتاب است

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۶۲۲۷

ترویج کتاب و فرهنگ کتابخوانی دستاورد هفته کتاب است

مدیر کل دفتر مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هفته کتاب را فرصتی مغتنم برای ترویج کتاب و فرهنگ کتابخوانی در جامعه ایرانی برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، علی فریدونی  با اشاره به اهمیت و تاثیر هفته کتاب بر فرهنگ کتابخوانی در میان عموم افراد جامعه گفت: جامعه ایرانی بنا به دلایل متعددی از قبیل مباحث جامعه شناختی، روانشناسی، مسائل اقتصادی، اجتماعی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دچار کم توجهی به کتاب و کتابخوانی شده است، به همین دلیل این مناسبت‌ها فرصتی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ کتابخوانی در کشور است.

مدیر کل دفتر مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در هفته کتاب فرصتی پیش می‌آید تا با کمک رسانه ها به گونه‌ای فرهنگ سازی شود که عموم افراد جامعه و به ویژه خانواده‌ها صرف نظر از مشکلات و مباحث متعدد به موضوع کتاب و کتابخوانی اهمیت دهند. از این رو، برگزاری جشنواره‌ها، رویدادها و نمایشگاه ها پیرامون این مقوله بسیار حائز اهمیت است.

فریدونی ادامه داد: علاوه براین، برگزاری چنین رویدادی ضمن اینکه ریشه در باورهای فرهنگی و اندیشه‌های معنوی ما ایرانیان دارد، فرصت مناسبی برای رشد و گسترش اندیشه و وسعت  فکر افراد تلقی می‌شود که قطعا موضوع مهمی است و باید به آن پرداخته شود.

وی درباره برنامه‌های هفته کتاب دفتر مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی توضیح داد: از حدود سه سال پیش دو برنامه را به صورت ویژه با همکاری ستاد هفته کتاب دنبال می‌کنیم. امسال هم در سومین دوره برگزاری برنامه‌های هفته کتاب رونمایی از جدیدترین آثار منتشرشده توسط ناشران و نویسندگان اقلیت‌های دینی و همچنین، برگزاری نشست «آشنایی با وضعیت بازارهای مبادله رانت و نقش طرح های حمایتی ترجمه» که به صورت مجازی برگزار خواهد شد، را در راس فعالیت‌ها قرار داده‌ایم.

فریدونی در ادامه صحبت‌هایش ویژگی بارز این برنامه‌ها را مشارکت صاحبان اثر و تشکل‌های اقلیت‌های دینی دانست و گفت: هدف از انجام این برنامه‌ها، فعالیت های ترویجی و تبلیغی است که جنبه آموزشی دارد. بر این اساس تلاش داریم در راستای اعتلای فرهنگ عمومی کشور گام موثری برداریم.

بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از ۲۴ تا ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۹ با شعار «دانایی؛ مانایی» برگزار می‌شود.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران علی فریدونی هفته دولت فرهنگ کتابخوانی برنامه ها فعالیت ها هفته کتاب تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۶۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • رکابزنی مسیر مهریز تا مشهد با شعار ورزش و سلامتی، کتاب و دانایی
  • تدارک ۳۰ عنوان برنامه پاسداشت هفته عقیدتی در شهرستان زابل
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری