Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ،سردار سید محمود میرفیضی فرمانده اتنظامی قم در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در سالن کرامت استانداری قم،گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا از ساعت ۱۲ ظهر روز ۱۲ آبان تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۶ آبان ماه خروج خودرو‌های شخصی با پلاک بومی و ورود خودرو‌های شخصی با پلاک غیربومی به استان قم ممنوع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده انتظامی قم افزود: با توجه به اینکه اجرای این طرح بیشتر جنبه اقناعی و فرهنگ سازی داشته‌است، تلاش شده تا اقدام‌های ایجابی در اولویت برخورد با خودروی‌های متخلف باشد.

او ادامه داد: بر اساس این طرح از ورود پلاک‌های غیربومی به استان جلوگیری و پلیس راهنمایی و رانندگی نسبت به اعمال جریمه ۵۰۰ هزار تومانی برای متخلفان اقدام کرد.

سردار میرفیضی عنوان کرد: در مدت اجرای این طرح همچنین ۲۵ هزار دستگاه خودروی باری که نیاز به تردد به حومه قم را داشته نیز فعالیت آن‌ها ساماندهی شد.

فرمانده انتظامی قم با اشاره به اجرای طرح محدودیت ساعت فعالیت اصناف رده شغلی ۲، ۳ و چهار تا ساعت ۱۸ افزود: در اجرای این طرح که از روز گذشته در سطح استان اجرایی شده، تمام ظرفیت‌های پلیس نیز برای عمل به طرح پای کار آمده است.

سردار میرفیضی،گفت: پلیس با تمام توان خود برای اجرای مصوبه‌های ستاد مقابله با کرونا در سطح استان به منظور حفظ سلامت شهروندان قمی قرار دارد.

فرمانده انتظامی قم همچنین با اشاره به آمار‌های ارائه شده از وضعیت نامناسب رعایت مسائل بهداشتی در مراکز شماره گذاری و معاینه فنی گفت: متولی مراکز شماره گذای پلیس راهور و معاینه فنی زیر نظر شهرداری است به همین دلیل ضروری است تا در آمار‌ها این موضوع لحاظ شده و آمار هر دو مرکز از یکدیگر تفکیک شود.

سردارمیرفیضی هوشمندسازی را یکی از اولویت‌های مهم پلیس در سطح کشور و استان دانست و گفت: هم اکنون نوبت دهی پلاک گذاری وسایل نقلیه به صورت غیرحضوری انجام می‌شود؛ و ساعت کاری این مراکز برای جلوگیری از ازدحام افزایش یافته است.

فرمانده انتظامی قم با تاکید بر اینکه رویکرد پلیس هوشمندسازی و ارائه خدمات به صورت غیرحضوری است، افزود: پلیس قم هم اکنون به عنوان استان پایلوت برای اجرای ۶ خدمت الکترونیکی انتخاب شده است تا با اجرای آن‌ها مراجعه مردم به پلیس کاهش یابد.

فرمانده اتنظامی قم بیان کرد: با ارائه غیرحضوری رفع توقیف وسائل نقلیه، ۷۰ درصد مراجعه مردم به پلیس کاهش یافته‌است.

وضعیت کرونا در قم از روز بیستم شهریورماه و به دنبال افزایش قابل توجه بیماران و مبتلایان این بیماری فوق قرمز شده‌است.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانده انتظامی قم خودروهای غیر بومی ممنوعیت ورود فرمانده انتظامی قم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۹۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممانعت شورای شهر از قطع درختان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ عضو شورای شهر اراک گفت: درختان نقش مهمی را در زندگی انسان و محیط اطراف دارند و از جمله مزایای آن می‌توان به تولید اکسیژن، ایجاد فضای مناسب و تلطیف و تنظیم دمای هوا، تثبیت خاک و کاهش آلودگی برای زندگی اشاره کرد.

چگینی افزود: قطع درختان قطعا نقش بسیار مخربی را در محیط زندگی ما دارد که حوزه مدیریت شهری تلاش دارد به هیچ عنوان درختان قطع نشود و برای پروژه‌های شهری نسبت به جابجایی درختان اقدام شود.

به گفته چگینی در صورت نیاز به قطع درختان برای ساخت و ساز‌های شهری، میزان خسارت وارده تخمین زده می‌شود و بنای تصمیمات ما بر این است که نسبت به توسعه فضا‌های شهری اقدام شود.

چگینی در خصوص بلوار شهید آنجفی و قطع درختان این بلوار هم گفت: قرار بوده بر اساس مصوبات شورای ترافیک دوربرگردانی در این محل ایجاد شود که گویا استعلامات به طور کامل انجام نشده و این موضوع در دست بررسی شورای اسلامی شهر است.

دیگر خبرها

  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • توقیف ۸۵ خودرو حادثه‌ ساز در خراسان رضوی
  • تصادف ۶ خودرو سواری در این بزرگراه تهران
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی
  • کشف ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی از ۴ استان در کرمان
  • ممانعت شورای شهر از قطع درختان
  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟