Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - دبیر انجمن معادن سنگ‌های تزئینی ایران با بیان اینکه نبود مشوق رمق را از تولیدکننده گرفته است، گفت: دولت برای گسترش صادرات سنگ‌های تزئینی اقدام عملی برنداشته است. - اخبار استانها -

احمد شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به دو هزار و 100 پروانه بهره‌برداری سنگ‌های تزئینی در کشور اظهار داشت: از این تعداد یک هزار معدن فعال و مابقی غیرفعال هستند و با یک سوم ظرفیت معادن سنگ‌های تزئینی کشور مشغول به فعالیت هستند و این موضوع می‌تواند عوامل مختلفی را شامل بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرایط فعلی نشان‌دهنده کاهش مصرف سنگ‌های تزئینی است، افزود: شرایط اقتصادی باعث شده است میزان مصرف در بازار نسبت به گذشته کاهش چشمگیر داشته باشد و بر همین اساس در بخش فرآوری نیز واحدها با یک سوم ظرفیت مشغول به فعالیت هستند.

دبیر انجمن معادن سنگ‌های تزئینی ایران با بیان اینکه در کشور امکانات و نیرو با مشکل خاصی رو به رو نیستیم، ابراز داشت: مشکل اصلی ما در شرایط فعلی بازار است و شرایط کرونا، تحریم و دیگر شرایط دست به دست یکدیگر داده و باعث شده است تا این شرایط برای بازار سنگ‌های تزئینی ایجاد شود و امکان حضور در بازار جهانی برای تولیدکنندگان ما با سختی همراه باشد.

120هزار تن صادرات ریلی کالا به جمهوری آذربایجان/ جابه‌جایی مسافر از طریق راه‌آهن گیلان 35درصد کاهش یافتصادرات سه میلیارد دلار از کیش برنامه‌ریزی شده است/ پیشرفت چشمگیر جزیره در صنایع دانش‌بنیانصادرات 60 هزار تن سیمان از پارسیان به کویت برای نخستین بار

وی با بیان اینکه مصرف داخلی سنگ‌های تزئینی نیز محدود است، گفت: لازم است دولت کنسرسیوم‌های ویژه در این حوزه ایجاد کند در حالی که در شرایط فعلی صادرات ضعیف عمل می‌کند و دلالان در بازار  جولان می‌دهند و قیمت‌ها واقعی نیست در حالی که باید به بازارهای هدف به راحتی دسترسی داشته باشیم.

اشرفی با بیان اینکه دولت در راستای توسعه صادرات سنگ‌های تزئینی اقدام عملی صورت نداده است، تصریح کرد: کشور ترکیه به دلیل آنکه هرگونه مشوقی در حوزه سنگ‌های تزئینی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده توانسته این چنین پیشرفت کند در حالی که پتانسیل ایران همانند کشور ترکیه است اما مشوق‌های لازم در این زمینه وجود ندارد و همین موضوع باعث عقب ماندگی ما شده است.

انتهای پیام/801/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سنگ های تزئینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۹۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • حذف عملی ایران از کریدورهای تجاری
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • گام عملی برای جهش تولید
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)