Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصمت بدخشان روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال هزار و ۶۸ دانش آموز کلاس اولی در طرح سنجش سلامت، دیرآموز تشخیص داده شده اند.

وی با اشاره به اینکه شناسایی دانش آموزان دیرآموز بیشتر شده است گفت: پارسال شمار این افراد هزار و ۳۰ نفر بوده است. 

بدخشان گفت: یکی از مشکلات تدریس به دانش آموزان دیرآموز، نداشتن مهارت کافی در معلمان است، آنها باید برای تدریس و آموزش دانش آموزان دیرآموز موارد لازم و آموزش ها را فراگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان دیرآموز به علت مشکلاتی که دارند، نمی توانند آموزش ها را همپای سایر دانش آموزان یاد بگیرند که این امر سبب تکرار پایه و بعضا ترک تحصیل آنها می شود. 

بدخشان اظهار داشت: دانش آموزان دیرآموز بیش از دانش آموزان عادی، نیاز به تکرار درس و مطالب دارند، این افراد نیاز به آموزش های خاص، محتوای ویژه و بعضا تجهیزات و امکانات مخصوص به خود دارند و معلمان هم باید آموزش های تخصصی را فرا بگیرند.

وی با بیان اینکه معلمان برای تدریس در زمان خارج از زمان معمول، نیاز به مشوق های انگیزشی دارند افزود: برای کمک به آموزش دانش آموزان دیرآموز، تامین ۲۰ میلیارد ریال اعتبار قول داده شده اما هنوز محقق نشده است. 

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: بهره هوشی دانش آموزان دیرآموز در مرز بهره هوشی عادی است و بر این اساس در مدارس عادی پذیرش می شوند اما تحصیل آنان در این مدارس، با مشکلاتی برای این کودکان و البته معلمان، همراه است.   

بر اساس این گزارش دانش آموزان دیرآموز در برزخ میان دانش آموزان عادی و دانش آموزان استثنایی قرار دارند که اگرچه در مدارس عادی پذیرش می شوند اما شرایط خوبی برای تحصیل آنان دیده نشده است.  

دانش آموزان دیرآموز که در مرز استثنایی و عادی قرار دارند، دارای بهره هوشی بین ۷۱ تا ۸۵ بوده و با مشکلاتی از جمله مشکل توجه و تمرکز، عدم توانایی تعمیم یک آموخته جدید به موارد و موقعیت‌های مشابه، مشکلات گفتار و زبان، بیماری جسمانی، تب شدید، تشنج و سوء تغذیه و عدم اعتماد به نفس و احساس عدم خودارزشمندی روبه رو هستند.

۱۸۰ هزار دانش آموز و پیش دبستانی در بیش از ۲ هزار مدرسه خراسان شمالی تحصیل می کنند.   

برچسب‌ها معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بجنورد مدارس خراسان شمالی معلم دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بجنورد مدارس خراسان شمالی معلم دانش آموزان معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بجنورد مدارس خراسان شمالی معلم دانش آموزان اخبار کنکور دانش آموزان دیرآموز خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر

ایسنا/خراسان شمالی دبیر استانی نخستین المپیاد ملی آموزش هنر خراسان شمالی بر ضرورت حضور قوی و پررنگ هنرجویان استان در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر تاکید کرد و از حضور پنج تیم استان در این المپیاد ملی خبر داد.

مسعود مرواری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: آموزشگاه‌های آزاد هنری تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند تا در حدود ۱۰ رشته این دوره از المپیاد شرکت کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های هنرستان هنرهای زیبا نیز تا پایان خرداد ماه فرصت دارند تا در چهار رشته تئاتر، سینما، ساز ایرانی و گرافیک شرکت کنند.

وی در ادامه به تشریح و تبیین اهمیت نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر پرداخت و با توجه به ظرفیت‌های خوب هنری در این استان، از دبیران رشته‌های مربوطه خواست تا نسبت به تولید آثار فاخر و قوی برای شرکت در این رویداد با تمام توان اقدام کنند.

مرواری با اشاره به این که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری وزارت ارشاد اسلامی به دنبال رصد هنرستان‌های پویاست، افزود: فعالیت و حضور قوی در این رویداد چشم انداز روشنی را پیش روی استان در راستای حمایت‌های بیشتر وزارتخانه خواهد گذاشت.

 وی همچنین بر تنوع آثار ارائه شده در کنار کیفیت تولیدات تاکید کرد و خواستار همراهی هنرجویان با استادان راهنما و بهره گیری از تمام توان و ظرفیت هنری شرکت کنندگان در آیین رویداد ملی شد و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تهیه و تامین مواد اولیه، فضا و امکانات برای خلق آثار در رشته های مختلف از هیچ گونه حمایت و همراهی دریغ نمی کند و از این روی هنرجویان باید تمام دغدغه خود را صرف تولید آثار فاخر کنند.

دبیر استانی نخستین المپیاد ملی آموزش هنر، در بخش دیگری از سخنانش بر اهمیت و نقش کار تیمی و گروهی در رشته های مرتبط تاکید کرد و از هنرجویان منتخب برای شرکت در این رویداد خواست تا از فرصتی که نصیب آن‌ها شده به درستی استفاده کنند، زیرا این اتفاق تحولی را در آینده هنری‌شان رقم خواهد زد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!