Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست گفتگوی ادیان و مذاهب با شرکت علماء، مقامات مسئول فرهنگی مسلمان و بودایی به همت رایزنی فرهنگی ایران در سالن اجتماعات دارالزهرا(س) شهر پاتالونگ در جنوب تایلند برگزار شد.

مهدی حسنخانی، رایزن فرهنگی ایران در سخنان افتتاحیه این نشست با محکومیت اهانت به پیامبر گرامی اسلام(ص) در فرانسه، دین مبین اسلام را بر اساس بیان قرآن دین رحمت و محبت برای خیر و سعادت همگان دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از این نظر وجود پربرکت رسول رحمت و مهربانی همواره مایه مباهات و افتخار است. در مقابل اقدامات افراط گرایانه گروه‌های تروریستی همچون داعش نیز نسبت به سایر ادیان و مذاهب از دایره تعالیم دین مبین اسلام و مسلمانی خارج است.

حسنخانی در ادامه با اشاره به موضوع وحدت بر مبنای ارزش‌های مشترک دینی، مذهبی را یکی از الزامات زدودن بذر تفرقه و اختلافات برمبنای تعالیم قرآن در جامعه عنوان و عناصر وحدت آفرین را در رشد و تعالی مادی و معنوی جامعه بسیار اثر بخش قلمداد کرد.

همزیستی مسالمت آمیز بین ادیان بودا و اسلام در تایلند

سونتان کیتجانوجوک مانک (روحانی) برجسته بودایی گفت: همزیستی تاریخی و باسابقه بین ادیان بودا و اسلام از گذشته در تایلند مورد تأکید و توجه بوده است.

وی به نمونه‌هایی در این زمینه اشاره کرد و گفت: از جمله به قبرستان قدیمی مسلمانان نزدیک معبد بودایی و برگزاری مراسم ترحیم سالانه برای درگذشتگان مسلمان اشاره کرد که همه ساله با دعوت از مسلمانان برگزار می‌گردد.

جیراوات نماینده بودایی وزارت فرهنگ (برنده آثار توسعه هنر فرهنگی سال 2020) نیز با تأکید بر عاری بودن سنت پیامبر گرامی اسلام(ص) از خشونت و افراط گرایی، به بیان سابقه تاریخی این منطقه پرداخت و اضافه کرد: در گذشته شهر پاتالونگ دارای حاکم اسلامی بوده و مردم در آن زمان از زندگی مسالمت آمیز و سعادت بخشی بهره‌مند بودند.

شیخ عبدالکریم، از علمای اهل تسنن و ویسوت بابا منصور، نماینده دفتر شیخ الاسلام تایلند در شهرپاتالونگ با تأکید بر سنت پیامبر گرامی اسلام بر لزوم پرهیز از تفرقه و افراط و تفریط، توجه بر نقاط مشترک و احترام به سایر عقاید را در همگرایی و انسجام اجتماعی مؤثر و مفید ارزیابی کردند.

شیخ انصار، مدیر بخش امور دینی و مدیر خیریه الزهراء(س) نیز ادیان الهی را دارای یک شریعت مشترک دانست و با ذکر بیان قرآن میانه روی و اعتدال را لازمه اتحاد و همبستگی ادیان و مذاهب قلمداد کرد.

در ادامه این مراسم، برنامه‌های متنوعی همچون جمع خوانی صلوات خاص و نعت رسول گرامی اسلام(ص) به همراه سرود و شعرخوانی خواهران به اجرا درآمد.

انتهای پیام/

 

منبع: تقریب

کلیدواژه: گرامی اسلام اسلام ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • وحدت مسلمین از مهمترین رهاوردهای اجتماعی حج است
  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • بازتاب سیزدهمین قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان