Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از رادیو بین المللی چین، پیشنهادات شی جین پینگ رئیس جمهور چین در نشست پیرامون «روحیه شانگهای» و «چهار جامعه مشترک» نیز یکی از نتایج مهم این نشست بود که نه تنها جهت توسعه آتی سازمان را مشخص کرده بلکه محتوای جامعه با سرنوشت مشترک بشر را غنی تر ساخته است. این پیشنهاد برای توسعه صلح آمیز جهان و منطقه دارای اهمیت دیرپایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایط جدید، چگونه می توان «روحیه شانگهای» را به اجرا گذاشت؟ در این جلسه، رئیس جمهور شی جین پینگ برای اولین بار در چارچوب سازمان همکاری شانگهای یک ابتکار مهمی مبنی بر ایجاد یک جامعه مشترک در زمینه های بهداشت و سلامت، امنیت، توسعه و فرهنگ و آموزش، مطرح کرد. این ابتکار به نوعی، راه حل چینی برای حل بحران های جهانی کنونی تلقی می شود. ولادیمیر پتروفسکی محقق ارشد موسسه خاور دور فرهنگستان علوم روسیه اظهار داشت که ابتکار «چهار جامعه مشترک» به کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در تعیین استراتژی مقابله با چالش ها کمک خواهد کرد.

همکاری ها در زمینه مقابله با اپیدمی را به عنوان مثال در نظر بگیریم. چین در این راستا پیشنهاداتی مانند حمایت از رهبری سازمان بهداشت جهانی در کنترل همه گیری کرونا، تقویت هماهنگی اقدامات میان کشورها و مخالفت با سیاسی سازی مساله را مطرح و اظهار کرده است نیازمندی های کشورهای عضو سازمان به واکسن کرونا را مد نظر قرار خواهد داد. این پیشنهادات و اظهارات نوعی پاسخ به چگونگی همکاری ها در زمینه مقابله با اپیدمی و نیازهای کشورهای عضو بوده و بدون شک اعتماد به نفس و توانایی اعضای سازمان برای غلبه بر اپیدمی را تقویت خواهد کرد.

علاوه بر این، همه اعضای سازمان به دنبال احیای اقتصاد ملی علی رغم همه گیری کرونا هستند. در سومین نمایشگاه بین المللی واردات چین که به تازگی به پایان رسید، نزدیک به 200 شرکت از کشورهای عضو و ناظر سازمان و کشورهای شریک سازمان به روش های آنلاین یا آفلاین در نمایشگاه شرکت کرده و تمایل زیاد خود به تعمیق همکاری ها با طرف های مختلف را نشان داده است. رهبر چین گفته است: توسعه مشترک توسعه واقعی و توسعه پایدار نیز نوع خوب توسعه است. توسعه چین از جهان جدایی ناپذیر است و رفاه جهانی نیز به چین احتیاج دارد. این اظهارات رهبر چین نشانگر صداقت چین برای توسعه مشترک با اعضای سازمان همکاری شانگهای است.

چین به عنوان یکی از موسسان سازمان در شرف ورود به مرحله جدیدی از توسعه خود است. چین نیز از همه اعضای سازمان دعوت می کند از فرصت های ناشی از توسعه چین استفاده کرده و با تعمیق وحدت و همکاری با طرف های مختلف، «روحیه شانگهای» را در عصر جدید درخشان تر کرده و به جهان اطمینان بیشتری ببخشند.

311311

کد خبر 1454435

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شی جین پینگ چین سازمان همکاری شانگهای سازمان همکاری شانگهای اعضای سازمان جامعه مشترک کشورهای عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.

داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • دیدار وزرای دفاع ایران و روسیه در آستانه
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • وزرای دفاع عضو شانگهای حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کردند
  • محکومیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه
  • امیر آشتیانی عازم قزاقستان شد
  • وزیر دفاع عازم قزاقستان شد