Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،حجت الاسلام «محمدرضا فوادیان» با بیان اینکه کیفیت به امامت رسیدن حضرت مهدی (عج) از موضوعات مهمی است که باید تبیین شود، اظهار کرد: ایشان در ۹ ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری بعد از شهادت امام عسکری (ع) در هشتم ربیع، به امامت رسیدند. این امامت با جریان‌ها و اتفاقاتی مقارن شد که برای شیعه بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس مهدوی بیان کرد: ما می‌دانیم برای امامت حضرت مهدی (عج) از سوی ائمه (ع) زمینه سازی‌هایی صورت گرفته است به ویژه آنکه ایشان در پنج سالگی به امامت رسیدند. ازجمله این زمینه سازی‌ها آنکه، قبل از ایشان امامان جواد و هادی علیهماالسلام نیز در کودکی به امامت رسیدند و این زمینه پذیرش امامت حضرت حجت (عج) در دوران غیبت صغری را فراهم کرد.

وی با بیان اینکه امام مهدی (عج) توسط نواب اربعه ۶۹ سال شیعه را امامت کردند، گفت:، اما سازمان وکالت از عهد امام جعفر صادق (ع) راه اندازی شد و به مرور به قدری وسعت یافت که با امامت حضرت مهدی (عج) توانست کار هدایت و واسطه گری بین امام و ماموم را شکل دهد.

عصر غیبت دوران حیرت و سرگشتگی شیعه است

حجت الاسلام فوادیان با بیان اینکه از ائمه معصومان (ع) درباره امام مهدی (عج) احادیث فراوانی در دست هست، ابراز کرد: همه این سخنان قبل از ولادت حضرت حجت (عج) است تا شیعه را برای امامت حضرت حجت (عج) آماده کند، چراکه شرایط بحرانی و عصر غیبت، عصر حیرت و سردرگمی است و شیعه شرایط بسیار سختی را پشت سر نهاده، وقتی امام عسکری (ع) به شهادت رسیدند جعفر، برادر ایشان ادعای امامت کرد، برخی گفتند آن حضرت (ع) به آسمان رفته و رجعت می‌کند و برخی دیگر گفتند قرار است برای امام عسکری (ع) فرزندی متولد شود، گروه معدودی هم می‌گفتند امام مهدی (عج) به دنیا آمده و امام زمان ما است.

آموزه‌های داستان ابوالادیان برای منتظران

وی با اشاره به زمینه سازی‌های امام عسکری (ع) برای امامت حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، بیان کرد: ماجرای ابوالادیان از وکلای حضرت (ع)، یکی از این بسترسازی‌ها است. حضرت (ع) وی را به بیت شان دعوت کرده و فرمودند: این نامه‌ها را به مدائن ببر و سفر تو ۱۴ روز طول می‌کشد و روز پانزدهم که به سامرا بازگردی من از دار دنیا رفته ام.

این کارشناس مهدوی تاکید کرد: ابوالادیان تا این سخن را شنید نه تنها جزع و تعارفات معمول ما را نکرد بلکه عرضه داشت: امام و حجت بعد از شما کیست؟، امام عسکری (ع) فرمودند: هر کس از تو جواب این نامه‌ها را خواست، بدان امام بعد از من است، و نیز فرمودند: هر کسی بر پیکر من نماز خواند و هر کس گفت در کیسه پول چه خبر است، امام بعد از من است. ابوالادیان ماموریت را انجام داد و بعد از بازگشت دریافت امام عسکری (ع) به شهادت رسیده اند. وارد منزل امام (ع) شد و دید سیدجعفر (برادر حضرت (ع)) می‌خواهد بر پیکر ایشان نماز بخواند، اما ناگاه کودکی پنج ساله پیش آمد و بیان کرد: من سزاوارتر هستم. بعد از دفن امام عسکری (ع) در کنار امام هادی (ع)، آن کودک به ابوالادیان فرمود: نامه‌ها چه شد! و اینچنین دو نشانه از نشانه‌های امام دوازدهم (عج) بر ابوالادیان واضح شد.

برملا شدن فریب جعفر!

وی اضافه کرد: بعد از آغاز غیبت صغری، جعفر ادعای امامت کرد و در همان ایام کاروانی برای زیارت حضرت عسکری (ع) رهسپار سامرا بود، اما زمانی رسید که امام (ع) به شهادت رسیده بود و جعفر ادعای امامت داشت و برای اثبات ادعایش حتی حدیث جعل می‌کرد. کاروان قم از جعفر پرسیدند: درون این کیسه چیست و وی برافروخت و گفت: من من علم غیب دارم؟!

حجت الاسلام فوادیان در ادامه بیان کرد: نقل است در همان لحظه خادم بیت امام عسکری (ع) به کاروان قم گفت: شما در کیسه ۱۰۰۰ درهم دارید که ۱۰ سکه روی آن محو است. ابوالادیان که از نزدیک شاهد ماجرا بود از خادم سرّ این واقعه را پرسید و وی پاسخ داد: امام زمان (عج) من را مطلع ساخته اند. ابوالادیان درباره امام مهدی (عج) پرس و جو می‌کند و درمی یابد، امام مهدی (عج) همان کودکی است که بر پیکر امام عسکری (ع) نماز خوانده است.

اهتمام امام عسکری (ع) برای معرفی بقیه الله الاعظم (عج)

وی درباره چرایی وقوع این ماجرا ۱۵ روز قبل از شهادت امام عسکری (ع)، تاکید کرد: تاریخ حیات مبارک ایشان بسیار عجیب است، حضرت (ع) در سامرا زندگی می‌کردند و هم باید امام زمان (عج) را معرفی و هم وجود آن حضرت (عج) را به دلیل خطر خلافت، کتمان می‌کردند! ایشان زیباترین راه را برای معرفی در پیش گرفت. در شب نیمه شعبان عمه شان حکمیه را به محضر خواستند و گفتند امشب برای من فرزندی متولد می‌شود و به اقصی نقاط جهان اسلام برای عقیقه کردن گوسفند برای فرزندشان پول فرستادند، چنان که آمار بیشترین عقیقه برای یک نوزاد، به وجود مقدس امام مهدی (عج) اختصاص دارد و این اعلام ولادت امام عصر (ع) و جملگی برای ورود شیعه به عصر غیبت است.

حجت الاسلام فوادیان با بیان اینکه امام عسکری (ع) در قنوت نمازشان که در «صحیفه مهدیه» آمده، انواع دعا‌ها را برای امام مهدی (عج) بیان و شیعه را به امام بعد از خود هدایت کرده اند، خاطرنشان کرد:، چون برای اولین بار است که مردم امام شان را نمی‌بینند و باید اعتقاد به امام غایب داشته باشند. البته، چون شیعه نمی‌توانست غیبت کبری را درک و تحمل کند موضوع غیبت صغری که ۶۹ سال به طول انجامید پیش آمد و شیعه را با نواب اربعه سرپرستی کردند. تا اینکه در نیمه شعبان سال ۳۲۹ آخرین نایب حضرت (عج) هم رحلت کرد و شیعه وارد غیبت کبری و نیابت عام به جای نیابت خاص مطرح شد.

منبع: شبستان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مهدویت امام زمان حجت الاسلام امام عسکری امامت حضرت امام زمان برای امام امام مهدی امام ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۶۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر

محمد آئینی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند که در این راستا بیشتر معابر محله‌های ده گانه محروم و کم برخوردار آسفالت ریزی گردید و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده به طول ۲۱ کیلومتر این شهرستان افزود:سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی در ادامه به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی گردید با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها، تسهیلات بانکی و ... زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا سازیم که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است گفت: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین می‌باشد و امیدواریم به این امر اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آئینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: در این راستا ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر نسبت به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

وی در ادامه به برخی تسهیلات بانکی، تخفیف‌های عوارض ساخت و ساز، وام‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: در روز شوراها، هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر اهدای پروانه با تخفیف ۱۰۰ درصدی در عرض ۲ هفته برای نوسازی واحد‌های فرسوده می‌باشد و در خصوص تسهیلات بانکی نیز۹۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ۳ ساله با کارمزد کم برای متقاضیان نوسازی بافت فرسوده اعطا خواهد شد.

گفتنی است با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در اهر، شش هزارمین واحد مسکن روستایی بصورت نمادین در روستای خونیق افتتاح شد.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سال گذشته بیش از ۱۲۰ کیلومتر مربع آسفالت ریزی در شهرستان اهر با اعتبار ۲۹ میلیارد تومان انجام گردید که نسبت به چندین سال قبل بی سابقه بود. 

احمد محرم زاده با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی شهرستان اهر گفت: اهر دارای علما، دانشمندان، نخبگان و فرهیختگان زیادی بود که سهم بزرگی در توسعه و پیشرفت فرهنگی و ... این شهرستان، منطقه ارسباران و حتی کشور داشتند و از این رو برای توسعه و پیشرفت این شهرستان باید توجه ویژه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • علی عسکری: استقلال باید در ابعادملی، منطقه‌ای و جهانی برترین باشد
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعاد ملی، منطقه‌ای و جهانی جزو برترین‌ها باشد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • تجهیز اتاق عمل بیمارستان زرقان به میکروسکوپ چشم پزشکی
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم