Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مریم یوسف زاده مسئول گیاهان دارویی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین با اشاره به کاشت آزمایشی گیاه کاکتوس اپونتیا برای نخستین بار در شهرستان قیروکارزین، اظهار کرد: کاکتوس اپونتیا گیاهی میوه دار است، و با توجه به کاشت این گیاه در اوایل آبان ماه امسال پیش بینی می‌شود ۲ سال دیگر امکان برداشت میوه و برگ کاکتوس اپونتیا فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه گیاه دارویی کاکتوس اپونتیا در بزرگ‌ترین مزرعه گیاهان دارویی شهرستان قیروکارزین در منطقه باروس کاشته شده است، تصریح کرد: مزرعه مذکور وسعت ۱۵ هکتاری دارد و تاکنون بیش از ۵ نوع گیاه دارویی در آن کشت شده است.

مسئول گیاهان دارویی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین گفت: مزرعه گیاهان دارویی مورد نظر به صورت نوین و با سیستم آبیاری قطره‌ای و تحت فشار آبیاری می‌شود که در کاهش میزان مصرف آب بسیار با اهمیت است.

او افزود: کاکتوس اپونتیا به دو روش بذری و قلمه زنی امکان تکثیر دارد که در این مزرعه بیش از یک هزار قلمه (راکت) ریشه دار شده کاشته شده است.

یوسف زاده با اشاره به اهمیت این مزرعه به لحاظ صادرات اغلب محصولات به خارج از کشور و ارز آوری آن، بیان کرد: بر اساس پیش بینی‌های مدیر این مزرعه میوه‌های تولیدی و برگ‌های خشک پودر شده به عنوان مکمل‌های خوراک دام، به کشور‌های عربی و اروپایی صادر خواهد شد.

این کارشناس با بیان اینکه میوه اپونتیا مصارف تازه خوری دارد، افزود: میوه کاکتوس اپونتیا به دلیل آن که در منطقه‌ای بیابانی و خشک پرورش می‌یابد، سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است که اثر سم‌زدایی قوی و ضدالتهاب دارد و مانع از آسیب سلولی می‌شود.

او اضافه کرد: میوه کاکتوس اپونتیا به صورت خشک و پودر شده نیز مصرف می‌شود که می‌تواند از سرطان و پیری جلوگیری و با تقویت سیستم دفاعی، بدن را در برابر عفونت‌ها مقاوم‌تر کند.

مسئول گیاهان دارویی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین گفت: مصرف در رژیم غذایی به دلیل غنی بودن از مواد فیبری، کاهش جذب انسولین، کاهش کلسترول بد خون و تاثیر در معالجه کبد از دیگر خواص دارویی کاکتوس اپونتیا است.

کاکتوس اپونتیا با نام‌های انجیر تیغی، انجیر هندی، گلابی خاردار و کاکتوس راکتی نیز شناخته می‌شود.

توسعه کاشت گیاهان دارویی از جمله اولویت‌های در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان فارس است که به منظور تحقق و دستیابی به اهداف مد نظر اعطای زمین و تسهیلات به متقاضیان مشمول پس از گذراندن مراحل قانونی انجام می‌گیرد.

قیروکارزین در فاصله ۱۶۹ کیلومتری جنوب غربی شیراز واقع شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشت گیاه گیاه دارویی کاشت کاکتوس شهرستان قیروکارزین کاکتوس اپونتیا گیاهان دارویی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی

سرهنگ علیرضا پوربه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر نصب و استفاده دستگاه های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستاهای فاروج دریافت شد.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از شناسایی محل نصب دستگاه های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج ادامه داد: در بازرسی ماموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده شد که در داخل آن ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال بود.

سرهنگ پوربه خاطرنشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

ماینر، دستگاه تولیدکننده رمز ارز (نوعی دارایی دیجیتال) است که به صورت غیرمتمرکز تولید و نگهداری می‌شود و برای استخراج آنها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است.

متوسط انرژی مورد نیاز برای استخراج هر بیت‌کوین به عنوان اولین رمزارز ساخته شده، حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت برآورد می‌شود که این انرژی به صورت متوسط معادل مصرف برق بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک روز است.

شهرستان فاروج با حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در خراسان شمالی کشف شد
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در فاروج
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود