Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@01:13:05 GMT

کشت کاکتوس میوه دار در قیر و کارزین

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۷۹۹۴

کشت کاکتوس میوه دار در قیر و کارزین

یوسف زاده گفت: برای نخستین بار در قیر و کارزین، کشت آزمایشی کاکتوس میوه دار «اپونتیا» در مزرعه ای به مساحت ۱۵ هکتار به انجام رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «مریم یوسف زاده»، امروز (چهارشنبه 21 آبان) از کشت آزمایشی از کاکتوس «اپونتیا» برای نخستین بار در قیر و کارزین خبر داد و به خبرنگاران گفت: این گیاه در اوایل آبان و در سطح یک هکتار کشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی قیر و کارزین افزود: امکان برداشت میوه و برگ این کاکتوس میوه دار 2 سال دیگر پیش بینی می شود.

وی اضافه کرد: گیاه دارویی کاکتوس «اپونتیا» در بزرگ ترین مزرعه گیاهان دارویی شهرستان قیر و کارزین در منطقه «باروس» به وسعت 15 هکتار کاشته شده است.

یوسف زاده با اشاره به آبیاری قطره ای و تحت فشار این مزرعه بیان کرد: این کاکتوس به روش بذری و قلمه زنی امکان تکثیر دارد و در این مزرعه بیش از یک هزار قلمه ریشه دار شده کاشته شده است. 

وی با تاکید بر اهمیت این مزرعه به لحاظ صادرات اغلب محصولات به خارج از کشور و ارز آوری آن، بیان کرد: بر اساس پیش بینی های مدیر این مزرعه، میوه های تولیدی و برگ های خشک پودر شده به عنوان مکمل های خوراک دام به کشور های عربی و اروپایی صادر خواهد شد.

یوسف زاده ادامه داد: میوه «اپونتیا» مصارف تازه خوری نیز دارد و به دلیل اینکه در منطقه‌ای بیابانی و خشک پرورش می‌یابد، سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است که اثر سم‌زدایی قوی و ضدالتهاب دارد و مانع از آسیب سلولی می شود.

وی اضافه کرد: میوه این کاکتوس به صورت خشک و پودر شده نیز مصرف می شود که می تواند از سرطان و پیری جلوگیری کرده و با تقویت سیستم دفاعی، بدن را در برابر عفونت ‌ها مقاوم‌تر ‌کند.

مسئول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی قیر و کارزین تصریح کرد: توسعه کاشت گیاهان دارویی از اولویت های سازمان جهاد کشاورزی فارس است که به منظور تحقق و دستیابی به اهداف مد نظر اعطای زمین و تسهیلات به متقاضیان مشمول پس از گذراندن مراحل قانونی انجام می گیرد.

پایان پیام/664

منبع: شبستان

کلیدواژه: قیر و کارزین کشت گیاهان دارویی کاکتوس جهاد کشاورزی فارس شیراز گیاهان دارویی قیر و کارزین یوسف زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۷۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در استان گفت: با در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای رستوران‌هایی که از غذاهای بومی استفاده می‌کنند، درصدد تقویت ظرفیت‌های خوراک استان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ایمان درخشی در حاشیه تور گردشگری خبرنگاران برای آشنایی با شهر خلاق خوراک و گیاهان دارویی منطقه دالاهو کرمانشاه، با بیان اینکه منطقه دالاهو به عنوان یکی از مناطق هدف برای معرفی گیاهان دارویی معرفی می‌شود، گفت: در مجموع ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه، چهار فصل بودن و تنوع‌های قومیتی و خلاقیت مردم در طبخ غذا سبب معرفی آن به عنوان شهر خلاق خوراک شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوراک کرمانشاه به انزوا رفته و مغفول مانده است، افزود: رویدادهایی به منظور معرفی ظرفیت‌های خوراک و غذا در کرمانشاه برنامه‌ریزی شده  و برنامه‌هایی نیز از جمله جشنواره آش زمستانی تاکنون برگزار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: این ظرفیت‌‌ها در زمینه خوراک و غذا باید تقویت و به رستوران‌ها و چرخه اقتصادی منتقل شود و در این راستا مشوق‌هایی برای رستوران‌ها در نظر گرفته شده که از غذاهای بومی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم دلیل و مفهوم شهر خلاق خوراک را نمی‌دانند، عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان یک ظرفیتی در جامعه می‌توانند مبلغ شهر خلاق خوراک باشند و از طرفی همه ما باید سفیرانی در این راستا باشیم.

درخشی با بیان اینکه در استان کرمانشاه بیش از 20 نوع خوراک دارویی وجود دارد گفت: همچنین بیش از 80 نوع خوراک بومی در کرمانشاه وجود دارد که این 80 نوع در وعده‌های صبحانه، میان وعده و غذای اصلی قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فقط ۱۰ ثانیه فرصت دارید تا کاکتوس پنهان را پیدا کنید+ پاسخ
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • فرونشست زمین در جاده مزرعه عرب به حسن آباد بر اثر بارش‌های سیلابی+ فیلم
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • یک گلدان در این تصویر گم شده، آن را بیابید!