Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ هوشنگ بازوند استاندار استان کرمانشاه در نشست بازخوانی زلزله ۲۱ آبان ماه ۹۶ سرپل ذهاب کرمانشاه با بیان اینکه بر اثر زلزله ۷.۳ سرپل ذهاب در سال ۱۳۹۶ تعداد زیادی روستا تحت تاثیر قرار گرفتند، گفت : پس از این زمین لرزه برق قطع شد و به دلیل کوهستانی بودن منطقه و تاریک شدن هوا امکان استفاده از بالگرد در ساعات اولیه این رخداد لرزه‌ای برای امدادرسانی وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ریزش کوه را از دیگر پیامد‌های این زمین لرزه نام برد و گفت : بر اثر این پدیده در دو منطقه جاده مواصلاتی "پاطاق" (مسیر سرپل ذهاب به اسلام آباد) و محور ثلاث باباجانی بر اثر ریزش کوه مسدود شدند که در کمتر از ۲ ساعت این دو محور باز شد.

بازوند، با اشاره به تخریب بیمارستان‌ها بر اثر این زمین لرزه، افزود: متاسفانه بیمارستان اسلام آباد که ساخت آن به مدت ۷ سال و نیم به طول انجامید، بر اثر این زلزله تخریب شد.

او افزود: این بیمارستان در اردیبهشت سال ۹۶ افتتاح شد و در ۲۱ آبان ماه همان سال بر اثر زلزله فروریخت.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه از این رو مهندسان باید در این زمینه آسیب شناسی کنند، ادامه داد: این بیمارستان حدود ۱۰۰ کیلومتر با رومرکز زلزله ۲۱ آبان ماه سال ۱۳۹۶ فاصله داشته است.

او افزود: در سومین سالگرد این زمین لرزه این بیمارستان در حال تکمیل شدن است که این امر نیز نقیصه بزرگی به شمار می‌رود.

بازوند با بیان اینکه امدادرسانی این زمین لرزه بزرگ از امدادرسانی سایر زمین لرزه‌ها متفاوت بوده است، گفت: کلیه مجروحان این زلزله به بیمارستان‌ها منتقل شدند و دلیل سرعت مناسب در امدادرسانی حضور نیرو‌های نظامی در منطقه بود که به یاری نیرو‌های هلال احمر شتافتند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه ستاد بحران زلزله کرمانشاه زلزله زدگان زمین لرزه ۲۱ آبان ماه بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۶۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم

عملیات اجرایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری بر خط جزیره قشم از سوی مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و با حمایت سازمان منطقه آزاد قشم آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، این پروژه در مجاورت مرکز پزشکی خلیج فارس (بیمارستان جی جیان) این جزیره جانمایی، ترازیابی و آماده ساخت شده وعملیات اجرایی آن امروز جمعه با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور و جمعی دیگر از مسئولان آغاز شد.

به گفته کارشناسان حوزه زمین‌شناسی، وقوع زمین لرزه های پیاپی سالهای گذشته در قشم حاکی از آن است که این جزیره یکی از کانون‌های مستعد وقوع زمین لرزه است و این خود اهمیت وجود ایستگاه‌های لرزه‌نگاری را در این منطقه دو چندان می‌کند.

ایستگاه ها و شبکه‌های لرزه نگاری پایه‌ای ترین زیر ساخت مطالعات زلزله شناسی به منظور کاهش خطر پذیری زلزله است که توجه به این شبکه ها توانمندی جامعه را در مقابل زلزله افزایش می دهد.

تمام اطلاعات همواره به صورت برخط (آنلاین) و پیوسته از این ایستگاه‌ها به مرکز باند پهن واقع در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی ارسال و بر روی تارنما(وب سایت) برای تمام مشترکان ارسال می‌شود.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان